Hemma idag har det varit fullt ös, grabbarna har slitit på taket för att vi ska kunna lägga dem nya takpannorna. Vilka grabbar alltså 👌🏻Tacksam att vi har så fina vänner och familj som ställer upp i alla lägen. 🙏🏼

Nikki och Tyra har haft kompisen Stella här hemma idag så det blev lunch och mycket bus och lek här hemma.

Nu ligger vi alla i våra sängar här hemma och jag inväntar John blund som förhoppningsvis tar mig med en storm.

/T

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Egentid i skogen!


Med hörlurarna i öronen och musiken på högsta volym, mitt ute i ingenstans med ett soligt väder och en helt underbar natur passade jag på att få min lilla egentid för mig själv och satt i mina egna tankar och bara njöt.

Många tankar och många frågor som jag dagligen ställer mig själv. Vad är rätt och vad är fel?

Många gånger kan man ställa sig själv frågor som man ofta inte själv har ett svar till eller tänker tankar som man egentligen inte borde tänka.

Men alla är vi olika och tänker olika, många av mina egna frågor till mig själv har jag valt att hålla för mig själv och inte delat med mig utav till någon. Ibland känner jag att jag kanske borde prata om det men väljer att skaka bort det och vända sida, men lika snabbt kommer dem tillbaka.

Efter att ha suttit och filosoferat om allt här i livet till musiken i öronen i en timme har jag fortfarande inte kommit fram till något vettigt svar, fortfarande en massa frågor och frågetecken som jag måste reda ut men innan jag tar nästa kliv i allt måste jag känna mig redo, redo till att möta svaret och följdfrågorna som alltid kommer till att komma med.

Där av blir det fortsatt vara en massa frågetecken och efter denna dagen är jag ändå ganska nöjd med känslorna jag har över situationen då jag inte alls kände mig redo." Say those words like there’s nothing else close your eyes and you might believe that there is some way out "


/T

Likes

Comments

Firat Mattias kusin Martina som fyllt 30 med hela släkten. God mat & dryck dessutom blev det bowling som både barnen och dem vuxna tyckte va roligt. Nu är vi påväg hem med två hel nöjda och trötta barn.

/T

Likes

Comments

Halmstad och fira påsk.
Gjorde god frukost och barnen fick måla ägg, helt klart en bra början på påsken.

Tog med mig sambo och barnen och invigde den nya cykelvagnen vi köpt. Båda barnen var nöjda och tyckte det var roligt att kunna åka med efter cykeln.

Tog en tur till Eurostop, kollade lite i butiker för att sedan avsluta med en fika innan det var dags att bege sig mot 30års kalaset.

/T

Likes

Comments

Många gånger har man alltid känt att Sverige är ett tryggt land, att här händer inte sånna här saker. Men idag gjorde det de.

Ser på nyheterna som flödar på sociala medier om vad som har hänt, och tankarna som snurrar runt i huvudet om att det här händer bara inte.

Idag går alla mina tankar till alla drabbad som fått uppleva denna hemska upplevelsen 🙏🏼❤

Likes

Comments

Så här kommer vårt hus att se ut när det är färdigt !

Det kommer ju ta tid men vi har ju börjat och vi ska försöka hinna med denna veckan att börja bygga utbyggnaden på framsidan, det kanske sker någon små förändring hit och dit med utseendet på tomten men inget på huset.

Utbyggnaden på framsidan skall vara en entré och ett litet kontor/gästrum, sen bak till blir det vinterbonad altan ett snyggt trädäck runt om.

Kommer bli väldigt fräsch och ljust men det är så vi vill ha det. Kommer även ändra om lite inuti från altansidan då vi funderar på att öppna upp mer då tv-rummet som vi har nu skall flyttas ner i källaren längre fram och bara ha två snygga fåtöljer istället.

Vi har även funderat på en öppen kamin men vi vet dock inte vart vi ska placera den ännu då det finns så mycket regler gällande sådant.

Mycket kvar att göra och mycket planerande på hur vi ska ha det men snart så är vi äntligen klara ✌🏻.


Likes

Comments

Nästan klart!

Både övervåningen och bottenvåningen är klara, nu har vi bara utbyggnaden framtill och baktill som skall göras och sen renovera hela källaren 👌🏻.

Saker och ting tar tid men är ändå nöjd över hur långt vi kommit. Tv-rum, badrum, tvättstuga & ett sovrum till skall göras i ordning i källaren och förhoppningsvis så blir det lika bra som vi tänkt oss.

Ska även lägga ut en bild på hur huset skall se ut på utsidan när det är klart men det kommer senare ✌🏻

Likes

Comments

Åkte till min moster med familj utanför Göteborg med flickorna och spenderade hela fredagskvällen med mys, en riktigt bra kvalitets fredag. Älskar att tillbringa tid med denna underbara familj, flickorna har varit helnöjda med både fredagen & lördagen. Synd att vi träffas så sällan så vi får allt bli lite bättre på det där👌🏻

Avslutade dagen med lite shopping innan hemfärd.

/T

Likes

Comments

Snart börjar den fantastiska grillsäsongen, Mattias & jag är ute efter ett ute kök. Vi har spanat runt och har lite idéer men skulle vilja få lite fler. Någon som har några bra tips?

/T

Likes

Comments