Idag startet dagen min med en god frokost og en tur til legen. Jeg har betennelse i tre sener i skulderen og betennelse i selve skulderen. Nå som det har gått en uke etter jeg fant ut dette og det ikke har blitt noe bedre så måtte jeg sette en sprøyte i skulderen og være i ro den neste uken.. Veldig kjedelig, men sånn er det.

Stakkars Richard som må bære begge eskene etter jeg har fått streng beskjed om å holde skulderen i ro.


Jeg har sett at kvaliteten på bildene blir veldig dårlig når jeg legger de ut her, noen som har noen tips? 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Heihei!

Da har jeg lyst til å dele noen uredigerte bilder fra syden med dere! Jeg og Richard har vært i Kreta og kost oss masse på deilige solsenger i to uker.


Her var vi i Chania og jeg måtte låne toalettet på en restaurant, dette fant jeg liggende her.. Måtte selvfølgelig ta opp kameraet for å ta bilde.

Likes

Comments

Da er det April, måneden der våren kommer frem. I går hadde jeg en veldig hyggelig dag, vi dro for å hente en sminkekoffert som jeg skal legge ut bilder av senere og tok en lunsj i Ås.

Vi spiste på tre glass i Ås, det var veldig god mat og veldig hyggelig å sitte der å spise. Her spiste jeg husets burger med søtpoteter - se så godt.

På kveden koste vi oss med nøtter, druer og litt lørdagsgodt.

Håper alle har hatt en fin helg :)

Likes

Comments

Heihei! Idag våknet jeg med veldig vond hals og tett nese, jeg har vært litt sånn små forkjølet - så etter jeg jogget i går gjorde jeg nok alt enda verre. Jeg lagde meg nettopp noen tacobaguetter siden matlysten ikke er helt på topp, så eneste jeg har fått i meg er en bolle med frokostblanding. Disse gode baguettene går heldigvis ned, siden vi hadde taco i går var det bare deilig å få brukt opp restene.

DET DU TRENGER ER:

- Baguetter/Rundstykker
- Kjøttdeig blandet med tacokrydder
- Ost
- Mais
Kan være godt med paprika og mager kesam også, men nå tok jeg bare det vi hadde.

SLIK GJØR DU:

Du steker baguettene i 5 minutter, deretter tar du den ut og deler i to. Da kan du putte på kjøttdeigen, ost og mais (evt mer). Så tar du baguettene inn i ovnen igjen i 5 minutter til. (Til osten er smeltet og baguettene fin gyllen farge)

-BON APPETIT-

Likes

Comments

Heihei! Jeg har hatt en hyggelig lunsj med en venninne der jeg ville fortelle litt om hva jeg driver med, det var veldig hyggelig og morsomt å fortelle om hvor gøy jeg har det på jobb.

Jeg serverte litt rundstykker og grønnsaker samt et glass med Argi+ som smaker veldig godt.

Her er den fantastiske Argi+ som gir meg mer futt, fart og fres i hverdagen. Den er fylt med vitaminer og aminosyrer; og smaker samtidig veldig godt.  

Likes

Comments

Hei hei.
Idag har jeg kost meg med god mat og godteri. Jeg har ikke tatt så mange bilder så da får dere se et lite innblikk av en koselig frokost og litt kveldskos.

Vi lagde en fin påskefrokost siden vi begge endelig har fri og kan spise en hyggelig frokost sammen. Veldig koselig, gleder meg til flere slike frokoster til neste ferie.

Etter vi spiste frokost har vi spist and og hatt besøk av lille Philip, Jeanette og Fredrik. Philip har blitt 15måneder og det er så gøy hvor mye han forstår nå, noen ord begynner også å komme tydeligere - veldig gøy.

Til kvelden har vi kost oss med grønnsaker, dip og en film. Så nå skal vi slappe av litt til med tv titting og litt jobbing før vi skal sove.


Håper alle har hatt en fin 1. påskedag 🐣

Likes

Comments

Vi har fått påskeegg, ingen av oss er så glade i godteri - så veldig deilig å få potetgull. Vi var så heldige at påskeharen kom med den fine Kahler vasen jeg har hatt så lyst på og de fine Rosendahl koppene jeg har sett på i evigheter.

Jeg har en så snill kjæreste som kom hjem med tulipaner til meg, da blir det vår i stuen. Nå skal vi kose oss med god middag hos foreldrene hans.


Ha en fin påskeaften 💛

Likes

Comments

Heihei! Jeg og Richard hadde 10måneder og bestemte oss for å gjøre noe hyggelig! Vi dro ut å spiste veldig god mat og drakk god vin.


Var utrolig hyggelig med min fine, dette var det første stedet vi spiste på så var litt ekstra hyggelig å dra akkurat hit igjen.

Ser godt ut ikke sant? Jeg pleier egentlig aldri å bestille dessert, men etter jeg sluttet å snuse så har jeg begynt å ha lyst på noe godt etter mat. Når man er ute å koser seg er det også lov å unne seg noe godt. Vi delte en sjokoladefondant, med vaniljeis og bringebærsaus, utrolig godt.

Likes

Comments

Hva ønsker akkurat du å få til? Hva vil du oppnå?

Dette er et spørsmål som kan være vanskelig for mange, akkurat nå har jeg funnet ut hva jeg ønsker å få til. Jeg har nettopp startet å jobbe i forever og jeg stortrives. Jeg har fantastiske kollegaer, styrer arbeidstid selv og har en økonomisk frihet. Det kan vel ikke bli bedre?

Jeg har motiverte og entusiastiske kollegaer, det er mange arrangementer og mye morsomt. Det beste må vel være at jeg er min egen sjef og samtidig kan bruke helt fantastiske kvalitetsprodukter!


Her er et bilde av noen få av mange flotte kollegaer og et bilde av noen fantastisk gode produkter.

Jeg startet i forever for snart en måned siden og kunne ikke vært mer glad. Jeg er helt ny og har allerede satt meg mål til sommeren, gleder meg veldig til reisen min i forever.


Dersom du ønsker å vite mer eller kanskje være med å jobbe i forever er det bare å ta kontakt! Jeg ønsker entusiastiske og imøtekommende personer jeg kan jobbe med, kanskje jeg søker akkurat DEG.

https://www.facebook.com/tinahforever ta gjerne en titt på facebook siden min :)

Likes

Comments

Heihei!

Jeg har laget en fin liten påskepakke til den som vil beskytte hud og lepper i påsken!

Pakken består av:

Aloe sunscreen - solfaktor med 30SPF
Aloe Propolis Creme - god som kuldekrem, håndkrem og super på tørre legger og tørr hud
Aloe Sun Lips - Fantastisk god leppepomade med solfaktor

 

Alle produktene har 90 dagers fornøyd garanti - prøv å se om du liker det, eller få pengene tilbake. 

Ta kontakt om dette virker interressant. 
 

Likes

Comments