God morgen/lunsj.

Igår var vi en tur på byen så i den anledning var min kjære så snill å ordnet egg og bacon på sengen idag.
Ha en strålende dag videre.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei dere!
Da har høsten kommet og bladene faller - det er så nydelige farger og Emma elsker å løpe etter de fallende bladene.

Siden lyset var så fint så bestemte vi oss for å ta litt bilder ute i hagen - hun er jo så nydelig!


Ha en strålende høstdag videre! 

Likes

Comments

Idag har vi vært i bursdag, derfor har Emma pyntet seg med sløyfe.

​Ha en fin kveld! 

Likes

Comments

Idag har vært en veldig fin dag - selvom jeg har halsbetennelse.
Jeg startet dagen med en kopp kakao og krem, så ble det litt lesing til eksamen og til slutt litt hundetrening. Hundetreningen ble ute siden det var så fint vær, jeg skulle fylle en vannskål fra en hageslange - den slangen satt selvfølgelig ikke ordentlig fast så jeg fikk en iskald dusj. Så en klissvåt eier og en sliten hund hadde en time igjen på trening, dessverre ble jeg enda dårligere form enn jeg var. Det å bli dårligere form etter halsbetennelse i 1,5 uke og eksamen som nærmer seg er ikke drømmesituasjonen.

Bortsett fra dette har det vært en strålende dag. Her er noen bilder fra idag:

Koser seg så mye i finværet.


Nå skal jeg se en episode vampire diaries før Richard kommer hjem fra jobb. Vi har 2års jubileum idag så håper jeg blir fin form til helgen så vi kan feire litt.


Ha en fin kveld videre!

Likes

Comments

Idag startet dagen min med en god frokost og en tur til legen. Jeg har betennelse i tre sener i skulderen og betennelse i selve skulderen. Nå som det har gått en uke etter jeg fant ut dette og det ikke har blitt noe bedre så måtte jeg sette en sprøyte i skulderen og være i ro den neste uken.. Veldig kjedelig, men sånn er det.

Stakkars Richard som må bære begge eskene etter jeg har fått streng beskjed om å holde skulderen i ro.


Jeg har sett at kvaliteten på bildene blir veldig dårlig når jeg legger de ut her, noen som har noen tips? 

Likes

Comments

Heihei!

Da har jeg lyst til å dele noen uredigerte bilder fra syden med dere! Jeg og Richard har vært i Kreta og kost oss masse på deilige solsenger i to uker.


Her var vi i Chania og jeg måtte låne toalettet på en restaurant, dette fant jeg liggende her.. Måtte selvfølgelig ta opp kameraet for å ta bilde.

Likes

Comments

Da er det April, måneden der våren kommer frem. I går hadde jeg en veldig hyggelig dag, vi dro for å hente en sminkekoffert som jeg skal legge ut bilder av senere og tok en lunsj i Ås.

Vi spiste på tre glass i Ås, det var veldig god mat og veldig hyggelig å sitte der å spise. Her spiste jeg husets burger med søtpoteter - se så godt.

På kveden koste vi oss med nøtter, druer og litt lørdagsgodt.

Håper alle har hatt en fin helg :)

Likes

Comments

Heihei! Idag våknet jeg med veldig vond hals og tett nese, jeg har vært litt sånn små forkjølet - så etter jeg jogget i går gjorde jeg nok alt enda verre. Jeg lagde meg nettopp noen tacobaguetter siden matlysten ikke er helt på topp, så eneste jeg har fått i meg er en bolle med frokostblanding. Disse gode baguettene går heldigvis ned, siden vi hadde taco i går var det bare deilig å få brukt opp restene.

DET DU TRENGER ER:

- Baguetter/Rundstykker
- Kjøttdeig blandet med tacokrydder
- Ost
- Mais
Kan være godt med paprika og mager kesam også, men nå tok jeg bare det vi hadde.

SLIK GJØR DU:

Du steker baguettene i 5 minutter, deretter tar du den ut og deler i to. Da kan du putte på kjøttdeigen, ost og mais (evt mer). Så tar du baguettene inn i ovnen igjen i 5 minutter til. (Til osten er smeltet og baguettene fin gyllen farge)

-BON APPETIT-

Likes

Comments

Heihei! Jeg har hatt en hyggelig lunsj med en venninne der jeg ville fortelle litt om hva jeg driver med, det var veldig hyggelig og morsomt å fortelle om hvor gøy jeg har det på jobb.

Jeg serverte litt rundstykker og grønnsaker samt et glass med Argi+ som smaker veldig godt.

Her er den fantastiske Argi+ som gir meg mer futt, fart og fres i hverdagen. Den er fylt med vitaminer og aminosyrer; og smaker samtidig veldig godt.  

Likes

Comments

Hei hei.
Idag har jeg kost meg med god mat og godteri. Jeg har ikke tatt så mange bilder så da får dere se et lite innblikk av en koselig frokost og litt kveldskos.

Vi lagde en fin påskefrokost siden vi begge endelig har fri og kan spise en hyggelig frokost sammen. Veldig koselig, gleder meg til flere slike frokoster til neste ferie.

Etter vi spiste frokost har vi spist and og hatt besøk av lille Philip, Jeanette og Fredrik. Philip har blitt 15måneder og det er så gøy hvor mye han forstår nå, noen ord begynner også å komme tydeligere - veldig gøy.

Til kvelden har vi kost oss med grønnsaker, dip og en film. Så nå skal vi slappe av litt til med tv titting og litt jobbing før vi skal sove.


Håper alle har hatt en fin 1. påskedag 🐣

Likes

Comments