TINAMARIAS
TINAMARIAS

OUTFIT OF THE DAY
Chunky rings

Timeless Elegance Ring, HERE / Beaded Elegance Ring, HERE / Shimmering Ocean Ring, HERE

The feather

Shimmering Feather Necklace, HERE / Vintage Fascination Ring, HERE


Sponsoreret af Pandora

Hej piger. I går ankom vi til skønne Rhodos. Spørg mig lige, om jeg har glædet mig. JA. Jeg har talt ned til denne ferie, specielt fordi både P og jeg simpelthen har haft SÅ vanvittig meget at se til i det nye år. Vores hus der ikke stod færdig, da Olivia meldte sin ankomst 3 uger før termin, en have der skulle renoveres klar til at kunne fejre Olivias barnedåb med hele 60 gæster, det at blive forældre og stadig have et arbejde, der skal passes i ny og næ, når man er selvstændig og jeg kunne blive ved. Vi trænger så inderligt til at komme væk og bare nyde familie-tilværelsen, masser af god mad, strand og sol.

Man har altid sine sommerfavoritter med på ferie og i år har jeg fundet de fine sølvsmykker frem fra Pandora, som selvfølgelig skulle med til Rhodos. Der er nemlig ikke noget smukkere end smykker med masser af flotte sten på og med en sommerglød fra de varme lande. Jeg er blevet ret vild med at mixe store chunky ringe sammen med feminine enkle ringe - synes I ikke det ser ret fint ud sammen?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// Hi girls. We arrived in beautiful Greece yesterday and I really couldn't wait for this vacation to start - it was much needed after some rough couple of months. So we really need to spend some time just the 3 of us and just relax, and enjoy a lot of great food. I love Greece - I'll always love to visit the Greek islands and especially Rhodes.

I always pack my favorite items when I'm going on vacation and this year I brought some of the new beautiful silver styles from Pandora. I love wearing styles like these when I'm on vacation and with a beautiful summer glow. I really have a thing for chunky rings this year and I love to mix them up with feminine and simple rings. What do you guys think?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments