TINAMARIAS
TINAMARIAS

OUTFIT OF THE DAY

Jacket, Munthe / Tee, HJ Muse / Jeans, Gina Tricot / Bag, Gucci / Belt, Markberg / Shades, Dior

Godmorgen piger. I går var P og jeg ude og prøvekøre nogle biler, da vi her til april har tænkt på at få en lidt større bil, hvor der er mere plads til barnevogn, autostol mm. Nu må vi se, hvad det bliver til, men vi er i hvert fald ret solgte på en af dem allerede nu. Efter det spiste vi lækker frokost i Lyngby og nød det gode vejr med en gåtur i Klampenborg. Man kan ikke andet end blive glad i låget, når vejret er så smukt som det har været de sidste par dage - ville ønske, at det var sådan hver dag. Heldigvis er foråret lige om hjørnet og det gør det hele meget sjovere.

I dag skal jeg ind til min skønne frisørveninde, Daniella Dif, som skal kigge på mit hår - det er ved at være 100 år siden jeg sidst har fået lavet noget ved det og synes efterhånden at det trænger. Ønsker Jer en dejlig dag.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// Good morning girls. P and I tried some different cars yesterday because we are looking for a new one. We need a bigger one that is more perfect when you are a little family. We both fell in love with one of them, so now we just have to see which one it is going to be. After that we enjoyed a delicious lunch and went for a walk in the beautiful weather. I really love when the weather is like the last couple of days here in Copenhagen. I can't wait for spring to arrive - it is my favorite time of the year besides Christmas. Of course.

Today I'm going to get my hair done. It's been too long now and I really need something new to happen.
So stay tuned later today. Wish you all a lovely day.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments