TINAMARIAS
TINAMARIAS

1/ Here 2/ Here 3/ Here 4/ Here 5/ Here 6/ Here 7/ Here 8/ Here

Hej piger. Ville lige tjekke ind og tippe Jer om, at Nelly.com lige nu har masser af lækre striks på 20%. Jeg har fundet mine favoritter fra udsalget og kunne helt godt finde på at klikke 2, 7 og 8 hjem - de er VIRKELIG fine. Synes virkelig det er fint, når man er iført en chunky strik til et par ripped jeans eller en nederdel i skind. Nu vil jeg gøre mig og Olivia klar til at køre hjem til svigerfamilien og spise middag. Håber at I har haft en dejlig dag.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// Hi girls. Just wanted to check in and let you guys know that Nelly.com has 20% off on knits. I've made a little collage with my favorite ones from the sale. I really like number 2, 7 and 8. Wouldn't mind wearing these items. It's so beautiful when you're wearing a chunky knit with a pair of ripped jeans or a leather skirt. What do you guys think? Hope you had a lovely day.

Indlæg lavet i samarbejde med Nelly.com

Likes

Comments

Jacket, Zara / Knit, Gina Tricot / Shirt, Gina Tricot / Jeans, Gina Tricot
Boots, Zara / Bag, Gucci / Shades, Céline

Godmorgen piger. I søndags kørte P og jeg ind og spiste brunch med en masse vennepar - selvfølgelig med vores lille Olivia. Hun er simpelthen bare så nem at have med ude og hun sover så fint igennem larm og det hele. Det er virkelig rart at kunne have hende med, for hvis hun skreg hele tiden er det jo ikke sikkert, at vi ville komme så meget ud som vi kan med hende nu.

Jeg ved godt at det hele går lidt op i Olivia-snak, men I skal vide at jeg har en masse fede posts klar til Jer inden længe med nye videoer - både på boligfronten, men også i beauty. Lige nu er det bare Olivia, der fylder og det lægger jeg ikke skjul på. Outfittet er fra i søndags, hvilket jeg faktisk synes er super fint - P er helt vild med, når jeg har en skjorte indeunder min sweater, hehe. Hvad synes I? Ønsker Jer en god dag.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// Good morning girls. Last Sunday P and I went for brunch with a lot of friends and of course with our little Olivia as well. She's so easy and she sleeps through any noise which makes it a lot easier for us to take her with us wherever we go. If she cried all the time I don't think we would go out that much with her.

I know many of my posts is about Olivia but I'm working on a lot of new exciting posts for you guys - like videos of our home and some upcoming makeup tutorials. Right now I'm just enjoying every moment with my baby girl. The outfit is from last Sunday - P loves when I'm wearing a shirt like this under my sweater. What do you guys think? Wish you all a lovely day.

Likes

Comments

Hair by Daniella Dif (Instagram: @bydanielladif)

Hej piger. I torsdags var jeg forbi min kære veninde, Daniella inde i Palma Salon, da jeg simpelthen trængte til noget nyt hår. Mit hår trængte virkelig til lidt kærlighed, så nu var det endelig tid til lidt forandring. Daniella ved altid lige, hvad jeg ønsker mig, når jeg kommer ind i salonen og har en idé og det elsker jeg virkelig. Der er ikke noget værre, end at tage til frisøren og gå derfra med en forkert farve og alt for kort hår. Så nu blev jeg klippet og med en tand mørkere tone i håret, hvilket jeg rigtig godt kan lide - især til denne tid på året. Hvad synes I om det? Ønsker Jer en dejlig søndag.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// Hi girls. Last Thursday i visited my favorite hairdresser in Copenhagen. Daniella is one of my girlfriends and she always know what I want. I hate it when your hairdresser doesn't listen to you and you're leaving the place with the wrong hair color and too short hair. This time I wanted a bit darker look - I really love it and especially at this time of the year. What do you guys think of this look? Wish you all a lovely Sunday.

Likes

Comments

Jacket, Munthe / Tee, HJ Muse / Jeans, Gina Tricot / Bag, Gucci / Belt, Markberg / Shades, Dior

Godmorgen piger. I går var P og jeg ude og prøvekøre nogle biler, da vi her til april har tænkt på at få en lidt større bil, hvor der er mere plads til barnevogn, autostol mm. Nu må vi se, hvad det bliver til, men vi er i hvert fald ret solgte på en af dem allerede nu. Efter det spiste vi lækker frokost i Lyngby og nød det gode vejr med en gåtur i Klampenborg. Man kan ikke andet end blive glad i låget, når vejret er så smukt som det har været de sidste par dage - ville ønske, at det var sådan hver dag. Heldigvis er foråret lige om hjørnet og det gør det hele meget sjovere.

I dag skal jeg ind til min skønne frisørveninde, Daniella Dif, som skal kigge på mit hår - det er ved at være 100 år siden jeg sidst har fået lavet noget ved det og synes efterhånden at det trænger. Ønsker Jer en dejlig dag.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// Good morning girls. P and I tried some different cars yesterday because we are looking for a new one. We need a bigger one that is more perfect when you are a little family. We both fell in love with one of them, so now we just have to see which one it is going to be. After that we enjoyed a delicious lunch and went for a walk in the beautiful weather. I really love when the weather is like the last couple of days here in Copenhagen. I can't wait for spring to arrive - it is my favorite time of the year besides Christmas. Of course.

Today I'm going to get my hair done. It's been too long now and I really need something new to happen.
So stay tuned later today. Wish you all a lovely day.

Likes

Comments

Mmm, ikke nok med at vejret bare var FANTASTISK SMUKT at vågne op til i går, så hentede min skønne kæreste morgenmad til at kunne lave et rigtig fødselsdags-morgenbord. Som jeg jo har nævnt før, så elsker jeg en god morgenmad - både den sunde slags, men så sandelig også den usunde slags. Når man har fødselsdag må man spise lige det man vil og jeg har en svaghed for æg og bacon, lækkert franskbrød eller boller og så selvfølgelig KANELSNEGLE. I kender mig efterhånden - kanelsnegle er bare lavet til mig og jeg kan aldrig få nok af dem. Nu er jeg ikke gravid længere, men de er stadig en craving - gravid eller ej.

Jeg havde en fantastisk fødselsdag i går, hvor familien var samlet i møllen til boller, kage og hygge. Om aftenen tog P og jeg på café og spiste og det var faktisk den første gang, at vi havde Olivia med ude sådan rigtigt. Hun sov bare under hele aftenen ude - hun er virkelig nem og nu varer det ikke længe, før jeg tænker at tage et smut ind til byen med hende og hygge med mine bloggertøser. Ønsker Jer en dejlig søndag.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// I woke up to the most beautiful sunrise and the most delicious birthday brunch yesterday. As I mentioned before I really have a thing for breakfast and when it's your birthday you're allowed to eat all the things you love. CINNAMON BUNS. You guys know me well by now and I really love cinnamon buns - they're made for me and even though I'm not pregnant it's still a craving.

I had a fantastic birthday celebration yesterday with the family. After that P and I went out for dinner - that was actually the first time Olivia was out on a café with us and she slept the whole evening. She's so easy and I'm thinking about taking here with me the next time I'm visiting my blogger girls in the city. Wish you all a lovely Sunday.

Likes

Comments

Jeg har fødselsdag i dag. Shit, jeg bliver 26 år - hvor er det vildt at tiden bare flyver afsted og man kan ingenting gøre for at stoppe den. Til gengæld kan man gøre alt for at nyde hvert et sekund og få mest ud af tiden. Jeg synes de sidste 5 år har været en enorm rejse for mig. Både personligt, men også på succes og karriere. Det har været noget af en tur og jeg føler virkelig, jeg har kæmpet blod, sved og tårer for at nå hertil.

Der er simpelthen sket så meget. Fra at være single og opleve Mexico i 3 måneder til at møde mit livs kærlighed, bo i London, købe en mølle og blive forældre. Det har været noget af en rutchetur med både op- og nedture og bloggen har virkelig taget et spring fra da jeg startede den for snart 5 år siden. Jeg glæder mig til at se, hvad den kommende tid bringer og jeg elsker, at mine skønne læsere kan være med på sidelinjen. I er de BEDSTE - så tusind tak for det.

Nu vil jeg bage nogle lækre boller og gøre klar til min første fødselsdag i vores skønne mølle og nu også som nybagt mor. Ønsker Jer en dejlig lørdag - nyd den fantastiske sol.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// Today is my birthday. I'm turning 26 - so crazy to think about. The time flies so fast and there's nothing you can do to stop it. The only thing you can do is to make every moment count and don't take anything for granted. The past 5 years have been a journey for me.

A lot has happened. To being single 5 years ago and then meeting the love of my life, living in London, buying an old wind mill back in Denmark and now being parents. It has been like riding a rollercoaster with ups and downs. I'm really looking forward to this year and starting new projects, exploring new destinations and of course enjoying the new life as a mom. You guys have been the BEST - I'm so thankful for having you.

Wish you all a lovely day.

Likes

Comments

Valentines Day er lige om hjørnet og derfor har jeg i samarbejde med Jane Kønig skaffet Jer en lækker giveaway, hvor I altså kan få fingrene i en love-tag halskæde med et valgfrit bogstav. Det kan både være et bogstav for Jer selv eller for Jeres søde kæreste - det er helt op til Jer. Jeg kan huske forrige år, hvor P boede i London var jeg rejst derover for at fejre min fødselsdag og Valentines Day med ham. Det var virkelig nogle skønne dage med masser af god mad, masser af kærlighed og hygge. For mig behøver Valentines Day ikke gøres til noget stort - for mig har det altid været vigtigt, at man også kan have de dage, når det ikke er Valentines Day. Har du et romantisk øjeblik, der er dit yndlings?

Besøg min Instagram for at deltage i konkurrencen.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// Valentines is just around the corner, so I thought a love-tag necklace from Jane Kønig would be a perfect giveaway for Valentines. You can choose a letter of your choice - it can be your own letter or the letter of your boyfriend. It's completely up to you. I remember a couple of years back when P lived in London I went and visited him around my birthday and Valentines. It was some of the best days ever and we enjoyed the city, the food and of course with a lot of love. Do you have a favorite romantic moment?

Visit my Instagram to participate.

Indlæg lavet i samarbejde med Jane Kønig

Likes

Comments

Nu har jeg jo nævnt før, at jeg ikke bliver en mommy-blogger og det står jeg stadig ved. Dog fortalte jeg Jer også, at jeg i stedet ville lave mandagsindlæg, der hed "Mommy Monday", men kun når jeg har noget på hjerte - dvs. at det altså ikke vil være fast hver mandag. Jeg tænkte, at jeg i dag ville lave et lille indlæg om det at være blevet mor, eftersom at det i dag er 4 uger siden, at jeg gik i fødsel. Fuldstændig vanvittigt at tænke på, for jeg føler stadig at det var i går nærmest, at jeg fik vores lille pige op på brystet og så hende for allerførste gang.

Det har været nogle fantastiske uger allerede og jeg er fuldstændig forelsket i Olivia og selvfølgelig rollen som mor. Dog var de første par uger hårde - jeg var en smule trist om aftenen og kunne græde over ingenting. Det fik jeg så heldigvis at vide var helt naturligt efter en fødsel. Thank god, ha ha. Olivia er overraskende nem (indtil videre) - hun sover en masse og så skriger hun nærmest aldrig, hvilket vi jo er taknemmelige for. Både jordemødrene og sygeplejerskerne på hospitalet var også ret så begejstret for hende og vi var så glade for den behandling vi fik imens vi var indlagt.

Jeg kan huske, da jeg hverken var mor eller gravid og jeg snakkede med andre, der havde børn og hvordan det føltes at blive forældre. De fortalte altid, at det var en kærlighed som aldrig før og lige pludselig gav livet bare mening. Jeg tænkte tit, at det måske liiige var at overdrive, men det er jo klart, når man ikke kender følelsen. Da jeg fik Olivia op på mit bryst og P og jeg sad der med hende helt tæt som en helt ny familie, så opstod dén kærlighed. Kærlighed som aldrig set eller følt før i mit liv. Fuldstændig ukontrolleret, uendelig og ubetinget kærlighed. Og ja, dér gav livet bare mening som aldrig før. Nu kunne jeg endelig forstå det alle med børn fortæller og nej, det er IKKE en overdrivelse. Det ER det mest fantastiske og mest overvældende nogensinde.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// As I mentioned before I'm not going to be a mommy blogger - it's simply not for me. That being said I still want to make some posts about being a mom and so on. So I'm going to make these Mommy Monday posts, but only if I have something that I want to share with you guys. I thought I would make a little post about being a mom because little baby O is turning 4 weeks today. So crazy to think about.

The past weeks have been so amazing and I'm so crazy in love with our little Olivia and my new role as a mom. The first weeks were tough - I was feeling a little said and I could cry over nothing. They told me that it was completely normal because of all the hormons after giving birth. Thank god, ha ha. Olivia is such an easy baby (for now) - she sleeps a lot and she rarely cries.

I rememeber asking my friends who had children how it felt being a parent and all the feelings and love. They always told me that it was a love like never before and somehow their life suddenly made sense. I always thought that they was exaggerating a bit. When I first saw Olivia and she was laying on my breast and P by my side it suddenly hit me. That very special love like never before and yes, suddenly everything in my life made sense. It is the most amazing feeling ever and it's all so overwhelming.

Likes

Comments

Bed, Auping Original (here) / Bed linen, Auping (here) / Pillows, Auping (here)
Marble table, West Elm / Lamp, West Elm / Kimono, Sandra Willer x Missya

Med en lille nyfødt kan man ikke regne at få en sammenhængende søvn og slet ikke en nat med 7-8 timers søvn. Nej, nok nærmere 1 time her, 1 time der og hvis man er rigtig heldig får man måske 3 timer. Til gengæld må jeg sige, at man hurtig vænner sig til det ikke at sove særlig meget - man tilpasser sig hurtigt, for sådan er det jo og jeg må også indrømme, at jeg virkelig nyder tiden sammen med baby O. Hun er så nem, så vi nyder hvert et sekund og så sover vi selvfølgelig, så snart muligheden melder sig. Når man ikke får så meget søvn, er det virkelig rart med en helt fantastisk seng. Både at sove i, når man lige får et par timer at sove i, men også når man om natten skal op og sidde og amme. I har før spurgt, hvilken seng P og jeg har og vi har valgt seng fra Auping i modellen Auping Original. Den er helt fantastisk og jeg kan love Jer for, at vi rigtig får nydt den i fulde drag. Jeg elsker at vi valgte en gavl til sengen - især nu hvor lille O er kommet til verden og man om natten skal sidde op og amme. Alle vores vægge er jo skrå med masser af bjælker og derfor ville jeg ikke kunne sidde ordentlig op om natten uden at få dårlig ryg eller en bjælke i hovedet. Her kan jeg sidde op ad sengegavlen og nyde min alene-tid med O, hvilket jeg virkelig nyder. P og jeg har længe talt om, at man hellere skal prioritere en dyrere seng for at passe bedre på kroppen og for at få en god søvn. Så vi er så glade for endelig at have en seng, der nærmest er indrettet til vores behov hver især.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// When you just had a baby sleep is not something that you get that much of. You're lucky if you get an 3 hours during the night, but it's crazy how you just adapt to not getting that much sleep and I must say that I really enjoy the time with little baby O. She's so easy and we enjoy every second with her and then we sleep when we get the chance. When you're not getting that much sleep it's really fantastic to have an amazing bed to sleep in, but also to breastfeed in at night. Many of you guys have asked me what kind of bed we have and we have the Auping Original bed. It's amazing, with a classic design that fits so well to our bedroom. We both wanted a bed that helps you get the best sleep and is designed just for your needs.

Indlæg lavet i samarbejde med Auping Scandinivia

Likes

Comments

Hej piger. I dag skal det handle om smukke bryn. Mange af Jer har tit spurgt mig, hvordan jeg laver mine bryn og derfor tænkte jeg at lave en lille mini-tutorial, hvor jeg viser Jer det. Mit ene bryn vokser opad og det andet vokser henad, så derfor har jeg altid været dybt afhængig af at tegne mine bryn op. Jeg har dog altid gerne ville holde det naturligt og ikke tegne brynene alt for hårdt op - det må gerne have et naturligt look. Jeg bruger L'Oréal Paris' nye Brow Artist Xpert i farven 107 Cool Brunette. Den er bare SÅ nem at bruge, da den har den trekantede form. I kan finde alle farverne og læse meget mere om det nye produkt lige HER.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// Hi girls. Today we're going to talk about beautiful brows. Many of you have asked me about my brows, so I thought that I would make a mini-tutorial for you guys. My eyebrows aren't alike so therefor I really need to use an eyebrow pen. I've always loved a natural look and especially when it comes to my eyebrows. I used the new Brow Artist Xpert pen in the color 107 Cool Brunette from L'Oréal Paris. It's so easy to use with the triangle pen. You can find all the colors and read much more about the new product right HERE.

Indlæg lavet i samarbejde med L'Oréal Paris

Likes

Comments

Instagram@_tinamaria