Tjo!
Igår badade jag och saxen på Fyrishov, var sjukt skönt faktiskt! Sedan körde vi raceroom, vilket var det roligaste någonsin typ!
Kvällen slutade på Magnussons, med några cidrar på uteserveringen. Känns som min svenska i detta blogginlägg e fett osammanhängande?... Hare

2 bilder på bästavän från igår

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon!
Jag ligger just nu nyvaken i sängen och lyssnar på musik genom min Apple-tv, mår inte något speciellt vidare. Ska snart upp och göra te och vila vidare.

Likes

Comments

Halloj!
Har uppdaterat väldigt dåligt, men har haft fullt upp typ. Mår väldigt konstigt o är omotiverad till 100%.
På kvalborg var jag, emma, sanna, saxen och Danielle ut på saluhallen där John de sohn uppträdde eller vad man säger? DJ:ade 😂
På valborg hade vi champagnefrukost hos Emma och kvällen slutade på bj.
Just nu är jag hos Marcus, men ska snart hem eftersom både han och jag jobbar.
Skriver lite mer senare maybe!

Likes

Comments

Halloj!
Har varit ledig väldigt länge nu, vilket har varit både skönt och tråkigt. Men imorgon är det jobb som står på schemat, det kommer bli roligt faktiskt. Efter jobbet kommer felli hit o umgås lite!

Bild: från kvällens promenad
Likes

Comments

Godmorgon! Idag är det som sagt min stora hårdag, vilket innebär att min syster kommer hit och hjälper mig att färga mitt hår. Sedan ska jag in till stan och sätta i nytt löshår, har längtat efter det sen jag tog ut håret 😍


Likes

Comments

Har precis färgat mitt löshår, använder clips medans jag låter håret vila inför den 10:onde April då jag ska limma i nytt hår.
Ikväll ska jag äta ute med mitt hjärta, så jag börjar fixa löshåret redan nuuuu!


Likes

Comments

Halloj!
Som rubriken "säger" så vet jag inte om jag ska skriva godmorgon eller godnatt. Har precis kommit hem från nattpass 2 av 4, o det är redan sjukt mysigt väder! Vill inte sova bort hela dagen men det är tyvärr det jag kommer behöva göra...
Godnatt dåååååååå!


Likes

Comments

Halloj.
Har varit off från både blogg och verklighet ett tag, har jobbat en hel del vilket jag är glad över. Annars hade jag nog gått rätt in i väggen.
Igår var jag iallafall på Gränby C med Danielle, vi fikade lite och gick runt o kollade in lite kläder. Idag har jag varit hos farmork&farfar på en fika. Myys!
Likes

Comments

Sitter just nu på lunchrast och sover typ, har sovit sjukt dåligt inatt.
Efter jobbet ska jag till Ikea och köpa ett soffbordet, sedan hem o städa rummet. Imorgon väntas yttligare en jobbdag!


Likes

Comments