Hej på er!

Påsken är här och ska väl egentligen inte göra något speciellt. Ska mest ta det lugnt och träffa lite vänner åh så. Har bestämt mig för att hänga med mina föräldrar hem till mina kusiner lite nu ikväll denna långfredag. Vi ska käka lite där och bara umgås antar jag. Annars idag så har jag fixat bland mina kläder, vilket var katastrof innan så nu ser det äntligen bra ut igen. Har även hunnit med att färga håret, vilket var på tok för längesen sist. Ser dessvärre svarthårig ut på bilden men nejnej det är inte fallet, mörkbrunt är håret.

Hoppas ni får en fin påsk, trots att vädret inte är på topp!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Har varit vaken ett tag nu och börjar inte jobbet för än 11 idag, så har haft god tid till att äta frukost utan att behöva stressa. Äter oftast inte frukost över huvudtaget, vilket inte alls är bra jag vet.. Måste bli ändring på det! Efter jobbet idag lär jag nog bara ta det himla lugnt, risken finns att det blir en powernap i någon timme eller så då jag inte har några planer. Lyckas alltid somna en stund efter jobbet, haha är hopplös på att hålla mig vaken om man börjar slappna av framför datorn eller tv.. 

Ha en fin dag!

Likes

Comments

Hej på er!

Slutade jobbet vid 17 tiden idag och nu är det äntligen helg igen. Har inte vart hemma så länge men ligger just nu i sängen med datorn på magen och följer det tragiska som hänt i Stockholm idag, så hemskt och ofattbart! Ska följa detta ett tag nu och lite senare ska jag träffa Filip och hänga med honom denna fredag. Vad vi hittar på vet jag inte, återstår att se helt enkelt.

Likes

Comments

Har fått en stor dille för mocka det senaste, supersnyggt i alla möjliga färger och former. Lär vara något som jag kommer bära mycket framöver. Älskart!

Hittat dessa bilder inne på Pinterest och just dessa ligger bland annat i min "Allt man vill bära" kategori.

Likes

Comments

Hejhej!

Torsdag idag och snart är det helg igen, vilket ska bli himla skönt. Inget jobb idag vilket känns lite skönt men ändå inte. Men har redan börjat utnyttja denna lediga dag till att göra lite vettiga saker. Har tvättmaskinerna i fullgång, samt disken och sen har jag hunnit med att allmänt städat här hemma. Började nyss fixa med lite kläder som jag måste sy upp men min symaskin ville inte sammarbeta så får vänta på att mamma kommer hem så jag kan få lite hjälp med det. Det känns bra att det mesta redan är gjort och att klockan inte hunnit slå 12 än. Vad som händer resten utav dagen är ännu oklart, har ytterligare några tvättmaskiner att fixa med bara men sen får vi se.

Likes

Comments

Oerhört dåliga men ändå väldigt fina bilder från studenten i juni 2016. Finaste morfar, så glad att du hann vara med på den bästa dagen i mitt liv, min student. Oerhört tacksam!

Hej på er!

Slutade vid 14 idag vilket var väldigt skönt, har sedan dess bara tagit det lugnt. Hade tankarna att dra hem till syrran men såklart satt hon på jobbet så mina planer fick jag ställa in, så i stället har jag slappat i soffan och kollat runt på alldeles för mycket fina vårkläder samt skor. Är så pepp på våren och allt fint som kommer ut nu i klädväg osv! Ska alldeles strax ta mig något att käka och sen slå mig ner framför en ny serie som jag upptäckt, den värkar väldigt bra faktiskt av det lilla jag sett och läst. Kanske återkommer till den någon gång, om den var tillräckligt bra alltså ;)

Likes

Comments

Gokväll på er!

Ligger just nu i sängen här hemma och är ganska mör. Kom hem från Sandviken för några timmar sedan efter att ha varit som sagt på danstävling. Gick väl sådär om jag ska vara ärlig + vi var det enda paret i våra klasser.. Men men, det är alltid kul att få dansa. Jag har i alla fall haft två roliga dagar och nu får vi ladda om tills nästa tävling som är i Stockholm, bara att träna på ännu mer.

Likes

Comments

Hej!

Skrev ett inlägg för någon dag sedan men av någon konstig anledning försvann det när jag skulle publicera det.. Hade inte orken till att skriva om och blev bara irriterad så stängde ner datorn i stället. Så därav att det inte kommit upp något här sen i måndags haha.

Nu har ännu en vecka passerat och nu går jag på helg, en dag tidigare än vanligt, vilket känns himla skönt. Helt ärligt var det lite tråkigt att gå från jobbet idag för jag vet att på måndag kommer jag inte få vara i samma klass och med samma barn som jag varit med hela denna veckan. Har trivts jättebra på det stället jag varit på och får nu i stället hoppas på att jag får komma tillbaka dit snart igen! Har trivts på alla ställen hittills men detta kändes extra bra.

Denna dagen har gått i ett. Haft fullt upp hela tiden och än är den inte slut. Ska om en stund åka till dansskolan för att checka med kläder inför tävlingen och sen måste jag hinna fixa med brun utan sol innan det är dags att sova. För imorgon åker vi iväg, har inte hunnit packa än men det får jag lösa imorgon..

Likes

Comments