Hej! Vaknade tidigt idag trots att klockan inte var ställd. Tycker det är skönt att komma upp i tid så inte hela dagarna går till spillo, även fast det kan vara skönt att sova lite längre ibland men då tillkommer oftast lite ångest över att dagen redan börjat gå. Så hellre uppe i tid än att sova bort allt. Idag ska jag bland annat köra Filip till spraytan, då det är danstävling imorgon för det gamla dansgänget. Jag och Emil ska ju inte vara med men vi hänger med och kollar ändå och är lite stöd haha. Blir märkligt att sitta vid sidan nu i stället för att vara med, men blir kul att se det utifrån.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hejhej! Jag gör verkligen ingeting då jag jobbar eftermiddag. Jag vaknar runt 9, ligger kvar i sängen ett tag, går upp och äter och sedan slappar fram till klockan blir runt 14. Sen hemma igen efter 22. Så dessa veckor är inte super roliga men men det funkar ett tag i alla fall. Det som gör att veckorna och dagarna går lite fortare är att jag nu äntligen har fått en resa utomlands bokad, tillsammans med min syster. Vi åker om ungefär 1 månad. Vi blir bara borta i 8 dagar, men det är verkligen bättre än ingeting alls. Ska bli skönt att äntligen få lite ledigt efter att ha jobbat verkligen hela sommarn.

Likes

Comments

Michaela Forni släpper sin 3e bok väldigt väldigt snart, som heter Jag Är Inte Perfekt, Tyvärr. Jag har sedan innan hennes andra bok som heter Om Att Älska, vilket är den enda boken jag självmant har läst och läser. Jag skulle gärna ha hennes första bok också hehe. Jag är verkligen inte en person som älskar att läsa, snarare tvärt om, tyvärr. Men jag har under väldigt lång tid varit intresserad av hennes böcker och eftersom jag älskar hennes 2a bok Om Att Älska så är jag sugen på att beställa hem den 3e. Tror verkligen jag skulle tycka om den och läsa den flera gånger om. Har följt henne nästan slaviskt på henens alla sociala medier under några år nu och jag tycker hon verkar så ball och stark, älskar!

Likes

Comments

Jag har fått en grej för denna hårfärgen, mörk i botten och sedan gråa toppar. Ganska vågat men hur snyggt är det inte? Enligt mig, väldigt snyggt! Skulle vilja prova, lite nytt nu inför hösten. Förra hösten så klippte jag ju av mig halva håret, vilket jag inte har ångrat för fem öre. Så varför inte prova detta? Det skulle nog inte bli fult men frågan är om jag skulle passa i det. Det går alltid att gå tillbaka till det vanliga bruna håret om det skulle vara så. Jag får fundera lite, men det lutar åt att göra detta.

​Bilderna är tagna från pinterest.

Likes

Comments

Torsdag och det som står på schemat för idag är att ta mig ner till dansskolan för att köra ett buggpass med Emil. Är lite seg just nu men jag har fått mig en liten powernap nu efter jobbet så får hoppas på att jag blir piggare snart. Ska bli skönt att få röra på sig lite och få svettas haha. Det ska bli kul och träffa Emil också, såklart. Vi träffas inte lika ofta längre då vi inte tränar så mycket just nu så det finns alltid massa saker att berätta och få prata av sig haha.

Likes

Comments

Hösten är min absoluta favorit årstid, hur kan man inte älska hösten? Jag har alltid tänkt att min favorit årstid är sommar eller vinter, vilket känns som ett självklart val för de allra flesta. Antingen så älskar man vintern med all snö, jul och nyår. Eller sommaren, med varma dagar och långa nätter, mycket bad och grillad mat. Men jag har de senaste åren kommit underfund med att det finns ingen årstid som slår hösten. Många kommer in ett slags mörker när sommarmånaderna börjar lida mot sitt slut, vilket jag på ett sätt kan förstå. Varför inte försöka vända den tanken? Hösten för mig innebär mer tid för serie tittande, vilket i alla fall inte jag ägnar mig speciellt mycket åt under sommaren. Du behöver inte känna några måsten för att ta dig ut i den fina sommarsolen eller fina vintervädret då den första snön har lagt sig på marken. Du kan ta din filt, ligga inne med datorn på magen och bara titta på alla nya serier som kommer ut under hösten, utan att behöva känna någon ångest eller några måsten. Andra positiva saker med hösten är vädret, vilket nog för många låter lite annorlunda. Jag älskar när det regnar, luften känns friskare och du har ännu en anledning till att stanna kvar inne och bara ha det mysigt. Färgerna på träden ändras, från grönt till rött, orange och gult, hur fint är inte det? superfint. Värmen försvinnner sakta och man kan äntligen ta fram alla snygga höstkläder, för höstens kläder är trots allt de snyggaste kläderna under hela året, även de mest bekväma. Du slipper springa runt i korta shorts och ett tunt linne och kan i stället krypa in i en tjock stickad tröja och ett par läckra byxor. De nackdelar med hösten är att det nästan konstant är mörkt ute, men på ett sätt tycker jag inte att det är en jättestor nackdel. Det är svårare att komma upp ur sängen på morgonen eftersom det är mörkt när man vaknar (om man går upp tidigt hehe), men till sin fördel med mörkret så sover i alla fall jag bättre under hösten och vintern, vilket jag tror beror på att det är mörkare vilket gör det lättare att sova. Det finns mycket bra saker med hösten som jag skulle kunna skriva om, men här är i alla fall en liten del av min favorit årstid. Så i stället för att gå in i höstmörkret, försök och se det bra med mörkret och alla mysiga saker man hinner med under dessa fina månader. + julen närmar sig vilket är hur mysigt som helst!

Alla bilder är tagna från pinterest.

Likes

Comments

Hejhej! Har idag äntligen fått träna igen (bugg såklart haha), vilket var så skönt och kul. Jag var även nere på dansskolan tidigare idag och kollade på när min dansgrupp tränade latin. Det kändes lite konstigt att sitta utanför och bara kolla på när jag alltid brukar vara med där inne och svettas och slita. Men men, kände inget sug av att kliva in där utan i stället skönt och som om jag gjort rätt beslut. Såklart jag fortfarande älskar att dansa och det är de bästa jag vet, men just latindelen, de känns som om den är jag färdig med. Man vet ju som sagt aldrig, kanske kommer man tillbaka, det återstår att se. Kändes som sagt bra men ändå lite konstigt, efter nästan 10 år så är man inte med längre. Kör i stället på buggen och swingen, men på egen hand utan tränare, vilket i sig är en utmaning men lärorikt.

Likes

Comments

Hej! Var ledig igår och dagen bestod av att ta det lugnt samt träffa lite vänner. Men idag var det jobb igen, dock kort så helt okej, efter det hängde jag lite med Filip. Ligger redan nu och gjort det ett tag i sängen och redo för att sova, jobbar förmiddag denna veckan så måste försöka somna i tid (haha som om det någonsin händer..) så man är någorlunda pigg.. Godnatt!

Likes

Comments