Sååå- Jula nermer seg! (duuh) og når jula nermer seg, så gjør bursdagen min også~
Og gjennom årene har jeg merket hvor mye ønskelistene eller ønskene mine har forandret seg. Det gikk fra bratz dukker og little pets shop til klær og sminke lsm, men barnsligheten er fortsatt her så... ikke helt voksen enda kanskje? ¨

Det som er øverst på listen er et sett fra Hoshiikin-shop med match fra Dreamycraft-shop.
Hoshiikins er en nettbutikk eller minibedrift laget av Samantha. Hun lager håndlagde, realistiske, vegan dyre ører og haler. 3 temaer jeg vil ha fra hun er kanin, husky og katt~

Dreamycraft er kjent for å lage spesial lagde deksler, men de har begynt med å lage andre ting som chokers, halsbånd, hals skjeder you name it. Men jeg har allerede ett halsbånd fra de og kvaliteten er veldig bra- alt er sydd fint, bondage proof, og det klør ikke å ha det rundt halsen. Men det er hvitt og lys rosa, noe som går litt galt med alle de svarte klærene mine i min mening. Såå jeg føler litt på å ha en helt svart med tagger og.. tag. so yehh. Samtidig ville det vært artig å hatt ett deksel fra Dreamycraftss~

Det andre er klær~
Da mener jeg baggy gensere, skjørt, t-skjorter, bukser osv. Nettsidene som innteriserer meg er OMOCAT og Koko-pie shop.
Mye av klærene jeg har er fra når jeg var 15+ og mye av de føler jeg ikke er min smak lenger så jeg vil rett og slett oppgradere HELE skapet mitt.

Det tredje på lista er faktisk en helt ny datamaskin. Og da mener jeg penger så jeg kan kjøpe egen eller smådeler til en stasjonær. Jeg er en som spiller mye og samtidig skal jeg holde på med digital tegning så pc'n jeg har nå greier ikke spillene mine og et tegne brett.
Når det gjelder dette er jo det noe jeg må tenke på når jeg flytter ut og er ferdig med alt som kreves penger så- yas.
Det fjerde er vel sminke og hår extentions.
Jeg begynner å utvikle min kreativitet og vil få den ut og, jeg er mye mer komfortabel med sminke nå til dags og er mye mer inntrerisert i det! Jeg er også glad i å style håret mitt og jeg vil prøve ut hår-extentions (tape) for håret mitt er kort, altså skulder lengde og det høres godt ut å ha langt hår en liten periode og noe som er enklere når det gjelder farging siden jeg har egentlig veldig tykt hår og jeg brukte 4 flasker hårfarge engang for å dekke hele håret når jeg hadde langt hår. SÅÅ extentions høres bare lettere ut. Og her er det ikke snakk om noe fra Wish eller Ebay men Donalovehair. Det er litt dyrt men for å få det fra frisør (fleste plasser) er det nesten opp mot 4-7000kr og på Donalovehair er ett sett under 2000kr. SOO I think its worth it~ idk

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

3AM Thoughts

Heii!
Jeg vil gjerne få ut noe som jeg mener er veldig viktig. Og det er personal space og grensene/linjene til folk. Alle har en linje og hvis du ''går'' over den linjen blir de enten ukomfortabel, trist, sing etc. Det er kanskje ikke mange som tenker på det i dag i min mening for jeg føler ikke at visse personer ikke tenker over at den og den personen har en grense du ikke må gå over, eller at du ikke må gå inn i deres personal space eller komfort sone.

Jeg sier rett ut at jeg ikke liker at folk inviterer seg selv til å legge en hånd på meg, da må du evt spørre eller vente på at jeg spør om jeg kan være borti deg. Noe jeg gjør med mange personer før jeg fortsetter med det jeg skal som ''er det greit at jeg er borti deg?''. Jeg føler det ikke er noe pinlig å spørre for jeg vil jo ikke gjøre personen ukomfortabel.
Det andre er at jeg ikke liker at folk kommer med sexual jokes eller upassende vitser. Hvertfal ikke når det er rettet mot meg for du vil jo ikke at en person plutselig snakker om deg og evt kjæresten din på en sexuell måte, eller en måte du blir litt usikker på. Det er greit hvis det er personer jeg er veldig komfortabel med, og har et greit vennskap med og føler meg avslappet rundt. Men når det er personer jeg får en litt dårlig vibe av osv så føler jeg at det ikke er noe gøy.
Det jeg kan frysne litt av er at folk kommenterer ''halsbåndene'' mine i en negativ måte. Eller at de tar på halsbåndet mitt eller drar i det. Jeg opplevde at noen dro i halsbåndet mitt i fjor og for meg stivnet jeg litt og ble litt opprørt. Det høres ganske veldig selvopptatt ut eller idiotisk ut men jeg har mine grunner, og hvis folk spør er jeg åpen for å svare.

Det har skjedd mange ganger gjennom årene der folk går over komfort sonen min. Noe som får meg til å se negativt på deg. Jeg er ikke en sånn person som bare lar ting ligge, jeg tenker på det i flere uker, måneder og kanskje år og det er visse ting som har skjedd som drar meg ned. Så istedet for at jeg holder det inne så snakker jeg jo om det til en venninne eller kjæresten.

Jeg har blitt flinkere ved å si ifra når ting ikke er greit, og si ifra til venninner om grensene mine og de relaterer jo så da er jeg ikke alene om det.
Jeg bruker veldig mye kropps-språk med kjæresten når jeg er med ham og når noe skjer som er ukomfortabelt for meg og evt skaper angst, så prøver jeg å vise at det som skjer nå liker jeg ikke. Og da gjør jo han som regel noe med det som å evt ta meg vekk fra det, si ifra til personene (hvis det gjelder personer) at de må roe seg ned eller slutte, eller så får jeg rett og slett klenge meg inn til han for å føle meg tryggere.

Jeg vil jo ikke bli sett som en slem person, så det å si ifra kan være vanskelig noen ganger men som sagt så er jeg blitt flinkere på det.
Så hvis det er en person som gir deg dårlige 'vibes' så si ifra til den personen om å slutte med den h*n gjør. Det gjør ting mye bedre enn at du må sitte med en ukomfortabel klump i kroppen.


Likes

Comments

Star Stable

Hannoveraner

Ja! Jeg spiller Star Stable Online og har gjort det siden jeg var 15 XD Anyway- I dag var jeg litt lei av Frieserne mine så jeg ville addere en ny rase i samlingen. Valget var mellom Hannoveraner og Pinto Araber. Jeg er jo veldig glad i Arabere pga de er jo så små og har et artig annsikt, MEN også Hanoveraneren men jeg måtte la Araberen ligge en stund til. Hanoveraneren jeg valgte er svart med hvite sokker og hvit panne/mule.

Og det enete randome navnet som kom opp var MoonMint. xD Nå- jeg er jo veldig lat med å ''trene'' opp hestene jeg har for man levler opp hestene ved å gjøre daglige løp som er rundt om hele Jorvik/Star Stable. For å komme i max lvl (hest) 15, tar det 7 dager. Og da må du gjøre alle løpene som er som blir til sammen 33000XP på dag 7 (lvl 15) og det er nesten 40 løp så hellnuh im too lazy for that sht.
Utstyret jeg kjøpte til Mint kostet nesten 1000 in game coins (Star Coins) og det er det dyreste jeg har brukt på ett sett for å si det sånn. Men det var helt nytt og på en helt ny butikk but worth it.
Guvenør Sal, Matt - 98sc
Guvenør Hodelag, Matt - 87sc
Guvenør Schabrak, Snøhvit - 95sc
Bandasjer - 65sc
Alt kjøpt i Guvenørens Fall


Likes

Comments

Jeg er en person som sliter med stress og nerver og intense muskler. Det er slitsomt og det gjør noe med humøret mitt hele tiden, alt fra å være sårbar og gråte på en minste ting til å være agrisiv og smelle på hver eneste ting. Nå er det jo mørketiden og jeg er en av de personene som blir påvirket av det. Det blir kanskje mer negativitet og jeg blir veldig sliten av å gjøre rett og slett ingenting, og sover lett til kl 1-2 om dagen. Men jeg har det vanskelig med å sove om nettene og det ender opp med at jeg er oppe nesten hele natten og får meg litt søvn eller ingen søvn til skolen starter som er kl 7. (Buss kl 7, skole kl 8) SÅ det jeg pleier å gjøre når jeg bare vil slappe av og nyte tiden er å:

- Tegne!
Jeg er jo en person som tegner mye og det er avslappende noen ganger å tegne noe skruller eller en hel tegning med farger osv.
Det er også artig å trene seg på forskjellige måter å tegne ansikt på, også kroppsdeler og hårfrisyrer.

- Lage/bestille mat & Netflix!
Det som virkelig avslapper nervene mine er å sitte evt nydusjet i rene klær, rene lakner og sengetrekk og bare spise mat og se favoritt seriene og filmene mine i senga eller sofaen. Jeg pleier å gjøre dette mye med kjæresten min etter en lang dag. Da dusjer vi, lager mat sammen og spiser og bare daffer og koser mens vi ser på film. Hvis det er en helg så er det kanskje vi spiller noen spill sammen mens vi spiser og sniker inn litt vin eller cider- og han får vel øl xD

-Dusj og hudpleie
En varm dusj er noe som slapper av kroppen med en gang. Man føler seg ren, frisk og klar til å vise fram de babymyke leggene til verden. Etter at jeg har dusjet pleier jeg å ta på en parfyme-fri fuktighets krem. Hvis det er mot natten tar jeg på en natt krem som tørker ut urenheter og kviser.

-Musikk
No surprise. Musikk er noe alle trenger for å jobbe,trene,feste osv. Det er også mange ganger jeg bare ligger i senga med tlf og snakker med folk jeg liker å snakke med, med musikk i bakgrunnen. Det får meg såå trøtt at jeg sovner med en gang og de jeg snakker med bare lurer på om jeg døde eller noe XD
Jeg har også på musikk når jeg lager mat med kjæresten, dusjer eller bare chiller i senga mens han ser på memes (ofc).
Det som får all negativiteten min vekk er rett og slett ting jeg gjør med han, ikke for å være cheesy men han er min ''lille'' positive vibe xD luvu iknour readin dis o-o


Sanger jeg hører på atm er:
Eden- Start//End (https://www.youtube.com/watch?v=S4lEREKN5R0)
Amarante- Fleeting Lights (https://www.youtube.com/watch?v=ezv3Vb2IYj4)
Sleeping at last- Turning Pages (https://www.youtube.com/watch?v=VKBfsz3P7Us)

Likes

Comments

I de siste 3 årene har jeg hatt lyst til å ha tatoveringer på kroppen min. Tatoveringer i seg selv synes jeg er kjempe fint spørs på hvordan rene tatoveringen er. De under er bare de stedene jeg har tenkt å ta det, ikke samme motiv ofc, men eget.
Det første jeg vil begynne å tatovere er låret mitt og på siden av låret pga personlige årsaker. 
Grunnen til at jeg vil tatovere rundt om brystet er fordi jeg synes det ser kjempe fint ut, selvom det er kjempe vondt pga tynn hud og det er på benene. Og armene- hvorfor ikke :p Jeg føler jeg vil ha veldig mange sterke farger på kroppen min pga inspo fra
https://www.instagram.com/fuchsmaedchen_/​
- https://www.instagram.com/bentofox_/​

Rib Cage & Sternum - Tattoo
Hip & Thigh -Tattoo
Sleeve -Tattoo

Likes

Comments