• Twitter
  • Snapchat
  • Spotify
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Pretty little liars handlar om fyra tonåriga tjejer som går isär från varandra efter Alison's försvinnande , när Alison's kropp hittas ett år senare får tjejerna konstiga sms från en mystiskt person under namnet "A", som hotar att avslöja deras hemligheter. "A" är till en början en okänd person som ingen känner till. Desto mer tjejerna gräver för att få fram personen bakom "A" desto fler hemligheter dyker upp till ytan. Alla de älskar hamnar i farozonen och även deras hemligheter riskerar att läckas ut. Otrohets affärer, problemsyskon, otillåten kärlek och mycket mer sätter tjejernas liv på spel.

The Vampire Diaries handlar om en tjej som heter Elena Gilbert som är en helt vanlig tonårstjej i en liten småstad, och hon bär på en sorg efter att hennes föräldrar dog i en bilolycka. En dag möter hon Stefan Salvatore, som hon genast faller för. Men det Elena inte vet är att Stefan är en vampyr och har varit det i 145 år. Stefan har en farlig men oemotståndlig bror, Damon, som också är vampyr. Elena dras in i en farlig härva av vampyrer och häxor och måste lära sig att skydda dem hon älskar. Saker börjar att hända Elena, en av de äldsta vampyrerna i historien letar efter henne och hon gör allt hon kan för att skydda sina närmsta vänner och sin familj även om det kostar henne liv.

The Originals handlar om den original vampyrerna Niklaus, hans storebror Elijah och lillasyster Rebekah. Niklaus, även känd som Klaus, är en hybrid av vampyr och varulv och han vill vinna tillbaka staden som han "skapade", New Orleans. Men andra står i hans väg och han är avundsjuk på Marcel som är "kung" i New Orleans. Elijah vill hjälpa Klaus men han vill inte acceptera hjälpen från sin bror. Efter att Klaus hade ett one night stand med en varulv vid namn Hayley visar det sig att hon är med barn. Barnet är inte som alla andra utan det är någonting speciellt med det.

Teen Wolf handlar om en kille vid namnet Scott som är en helt vanligt tonåring som går i skolan. Tills en natt hans bästa vän Stiles tar honom till skogen och Scott blir biten av en varulv. Att vara en varulv fick han krafter som han blev starkare, snabbare, ny stjärna i lacrosse laget, han blev till och med popular men också gjort det svårt att kontrollera sin ilska. Scott har också fallit för den nya tjejen i stan, Allison, som hennes pappa försöker att jaga och döda Scott. När Scott försökt att räkna ut hur man styr sina nya befogenheter, så försök han att inte bli dödad av alfa som bet honom, och skydda Allison och hålla henne från att ta reda på sin stora hemlighet.

Super girl handlar en 11-åriga Kara Zor-El som skickas till jorden strax efter sin kusin Kal El, som fortfarande är bebis, med uppdraget att beskydda honom. Hennes skepp, där hon ligger nersövd, kommer dock på avvägar och hon fastnar i fantomzonen, dit krypton länge skickat sina fångar. Efter 10år kommer skeppet loss och hon landar på jorden, där hon möts av den vuxne Stålmannen. Han placerar henne hos en styvfamilj, Danvers. När Kara vuxit upp jobbar hon på CatCo, ett medieföretag som Cat Grant är chef över. Hennes roll som assistent är inte särskilt tillfredsställande så när ett plan med hennes syster håller på att krascha räddar hon det och blir därmed en offentlig figur. Hon får namnet Supergirl. Vad hon då inte vet är att hennes skepp råkade föra med sig ett fångskepp från fantomzonen som landade på jorden och att de nu planerar att ta över världen.

Lost handlar om en flygolycka som kraschar på en öde ö , vilket tvingar en grupp främlingar att samarbeta för att överleva. Deras liv blir hotade av mystiska ting som isbjörnar, en osynlig varelse i djungeln och några invånare som kallas "De andra". De möter en fransyska som heter Danielle Rousseau som levde på ön över sexton år, de hittar en mystisk lucka av metall nedgrävd i marken. Fyra personer bygger en flotte och försök görs att lämna ön på en flotte för att söka hjälp. Säsongen slutar med att Jack, Locke och Kate lyckats öppna luckan.

Likes

Comments

Hej allihop länge sen man bloggade 😉Idag var jag men mina två helt underbara vänner på Birsta City och köpte några saker. Först gick vi runt och kollade på affärerna och sen bestämde vi oss för att besöka den här söta baren 😍

De har både smoothie och Frozen Yogurt. Vi bestämde oss att ta frozen Yogurt, det var as gott  😍

Sen efter vi ar klar med uppe våningen så åt vi tacos 💗🍴 Jag tog tacotallrik och Moa & Yalda tog mex tex.

Sen vid slutet av dagen så tog vi IGEN frozen yogurt🙆

Likes

Comments

Hej alla underbara människor därute, idag när jag var på väg till skolan, så kunde inte jag låta bli att ta kort på solen ☀️ det är så sjukt fint, saknar sommaren. Gör du det?

Sen på mentorstiden gjorde vi veckans nutidsfrågor och då fick jag 8/12.

På lunchen idag åt jag spagetti med ett halv kokad ägg, gurka, sallad, och vatten melon. Muns

Likes

Comments