Header
View tracker

Helgen börjar lida mot sitt slut ... varför går det så fort ? Alla dagar springer fram. Ja tror nog aldrig att dagarna har gått så fort som när man fick barn 😱
Och ändå har man svårt att se vad det är man gör om dagarna som gör att de går så fort.

Har ändå väldigt tur att vi fyller dagarna med leende och skratt från vår lilla pojke :) han är alltid på bra humör, han ler, skrattar, myser, busar och utvecklas för varje dag.

Han har alltid varit väldigt lätt och gråter väldigt sällan. Sover hela nätterna, sover när vi åker bil eller pratar högt. Självklart är han ledsen ibland också men det handlar om någon minut och sen nöjer han sig väldigt fort igen. 💙

Likes

Comments

Jag och Noah är ensamma idag, Andreas är iväg och hjälper sin systers kille med att bygga på deras hus och Vilgot följde med farmor till flygvapenmuseet.

Vi skulle gått till stan var tanken, åt nåt litet och tänkte äta nåt på stan, fixade iordning mig och hann även fota lite ihop med Noah sen försvann motivationen till att ens gå till stan 😓 så planerna ändrades, nu sitter jag i köket och väntar på att sconesen ska bli klara så ja kan få äta nån frukost nån gång i dag 😉 (klockan är snart 14 haha)

Blir soffläge med film och mys med min gnällkille som inte är på humör idag. Kanske är tänderna som spökar eller så är det eftersläntar av febern (det kan ju iof va en blandning också)

Likes

Comments

Startade dagen med en långpromenad med mina hjärtan 💙 så härligt när A kan följa med på promenad och man är hemma hela dagen ihop !
Vi stannade till vid nelins konditori och handlade frukostbröd.

Noah mår mycket bättre idag :) febern är borta och han är pigg och glad.

Sen har vi småplockat hemma och till eftermiddagen fick vi besök av Andreas föräldrar.
Vi skulle beställa mat men kom inte överens om vart vi skulle beställa ifrån så alla fick sin vilja genom. Det blev libanesiskt, Kina och pizzahut.

I morgon är vi själva hemma jag och Noah så vi ska nog ta oss en promenad ner till stan :)

Likes

Comments