Header

Spontanbesökte min syster och hennes kille som håller på att bygga hus idag. Köpte med oss lussekatter och Noah hade en present med till dom. Fågelmaten han la i ett nät från när vi va i Kolmårdens djurpark 👌🏻

Den satte han upp i ett träd tillsammans med min syster 💙

På kvällen kom äntligen Vilgot hit igen och han fyller år på tisdag men tyvärr så kan typ ingen komma då så ikväll firade vi på Pinchos ihop med barnens farmor och farfar. Var supergott like always

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vilken seg dag.. jag och Andreas fick ju sovmorgon då Noah sov hos sin farmor och farfar. Det hade gått hur bra som helst och vi prata på FaceTime i morse och han var så glad.

Noah har bara sovit borta en gång tidigare hemma hos min syster och sen nu hos sin farmor och farfar och det är skönt att det gått så bra när han inte är van att va ifrån oss (och inte vi ifrån honom heller ska ju tilläggas haha)

När Noah kom hem så fick han nästan direkt sova middag och både ja och Andreas somnade till i soffan då också.

Efter det tog vi oss i kragen och gick ner till stan, köpte lite godis, fika med varsin macka på Waynes coffee och tog en lång omväg hem och bara njöt av frisk luft. Noah fastnade vid ett skyltfönster med leksaker. Han ville nog ha allt i fönstret haha.

Väl hemma igen så tog det inte lång tid innan Noah skulle sova och jag slocknade i soffan framför en film vid 22, Andreas somnade strax därpå också och nu ska vi sova på riktigt i sängen.

Alltså vi är så trötta här hemma, hela tiden. Skulle kunna sova igenom hela dagarna även om ja tvingat mig ut på en långpromenad om dagen veckan som varit så är ja lika trött när ja kommer hem som när jag gick.

Likes

Comments

Igår gjorde jag nånting som jag har funderar på sååå länge!

Jag har velat fram och tillbaka och ändrat mig flera gånger men efter att ha varit rätt säker iallafall i ca 3 veckor så tog jag mig i kragen och igår gjorde jag det !

Jag färgade håret mörkbrunt igen.
Jag är mörkbrun i grunden men har senaste åren haft mer ombre i håret med ljusa toppar.
Men jag lyckas aldrig få mitt hår att se friskt ut med ljust och därav ville jag nu färga tillbaka det och jag blev jätte nöjd.

Likes

Comments

I morse när Noah kom ner och såg granen blev han överlycklig och sa upprepade gånger ”mamma titta, mamma , mamma tittaaaa”

Han ville självklart ta ner allt pynt också men efter en heldag hemma och tusen ”nej Noah” så förstår han iaf nu att han inte får röra granen men självklart gör han ju det iaf ibland. 


Morgonen klarade vi oss igenom med en trasig snöflinga.


Jag har även gjort en väldigt spännande grej idag och en stor förändring , berättar mer om den i morgon 🙈

Ikväll har vi barnvakt, Noah sover hos sin farmor och farfar. Ska bli så mysigt att få sovmorgon tillsammans i morgon
❄️

Likes

Comments

Jag och mannen kom överens om att inte julpynta i år men sen fick jag så mycket inspiration från instagram så jag ändrade ”oss” och handlade lite nytt julpynt och tadaaa här är årets julgran hemma hos oss ❄️


Älskar detaljen att inte ha en stjärna i toppen utan att i stället ha änglavingar 


Bjuder även på en bild av vårat nya soffbord som kom häromdagen 👌🏻

Likes

Comments

Startade gårdagen med en riktig promenad som innebar att fastna i snön och bli dyngsur.

Vagnen fastnade flera gånger pga av alla snöhögar och precis just den tiden vi gick så snöade det som mest på hela dagen. Men det var ändå väldigt mysigt, det var så tidigt så folk var påväg till jobbet och det var rätt så lugnt ute.

Försökte även få lite gjort vid datorn under dagen och sen avslutade vi ihop med pappan i huset på Ica maxi för att handla mat och julklappar. Där fick vi se ett lucia tåg och eftersom vi inte lussat någonstans idag så passade vi på att ta en lussefika på espresso house.

⭐️Julklappar till Noah ⭐️

Likes

Comments