Header

Gick en riktigt lång pw nyss med mitt lilla hjärta 😍 som avslutades på ett utegym här där vi bor.

Dom andra killarna är iväg Idag på bodaborg, så jag och Noah har hela dagen för oss själva 🕶

Lagom tills vi kom igång med dagen så kom det massor moln och dis på himlen :( så vi blir väl inne resten av dagen nu. Får se vad dagen har att komma med. Nu ska vi iaf vila lite :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vi har fått hem sååå fina saker från en hemsida som heter cykelkraft.se

En jätte fin cykelhjälm till Noah och en Cykelsits från märket OKBABY , den får ni se i ett annat inlägg för min cykel är inne på lagning 🙈

Kolla gärna in deras hemsida 👌🏻 superfina cykelsaker och billiga cykelsitsar !


Tryck här för att komma direkt till cykelkrafts hemsida


Likes

Comments

Jag har fått via buzzador testa på denna supersnygga tandborste !

Kan starkt rekommendera den, i början vibrerar det väldigt mycket och känns lite obehagligt men efter några gånger vänjer man sig och munnen känns helt ny och ren efter användning.

Man får med en superlyxig resebehållare som man kan koppla laddaren till och ladda direkt i behållaren och man får även med en stilren hållare att ställa tandborsten i som även den har en lyxig laddningsstation.

Se bilderna här nedan :)

Likes

Comments

Älskar den här värmen 😍 helt underbart !

När Noah sov middag så passade jag på att sola och tro det eller ej men jag somnade och vaknade 30 min senare av att jag snarkade 😂 HAHHA jag fick mig ett gott skratt och hoppas verkligen inte att grannarna hörde , det är väldigt tätt mellan radhusen här 😂

Snart är det dags för mini-me att sova och då ska jag rensa undan bland hans leksaker här nere i vardagsrummet och ta upp det som han inte leker med upp till hans rum.

Kika gärna in på #twistshake hemsida och kolla in deras produkter 😍 just nu får ni 20% rabatt på en hel beställning om ni uppger koden HTIINAA20 

Tryck här för att komma direkt till TWISTSHAKES hemsida

Likes

Comments

Idag har vi varit hemma hela dagen 😍 helt underbar !

Jenny och Loui kom hit och jag hade ordnat överrasknings födelsedags fika 😍 jag bakade en tårta, bjöd på vattenmelon och kaka!

Noah och Loui busade massor denhär gången, Loui har utvecklats såååå mycket sen vi såg han sist och Noah älskade att leka med honom. Däremot så kan han lätt bli lite hårdhänt mot lite yngre ibland men Loui gav igen 😂💪🏼 älskar verkligen att se dessa små leka med varandra, det är sååå gulligt och kul att titta på.

Dom är verkligen sina egna personligheter och ändå så små 🙈

Likes

Comments

Panik städning i morse innan en mäklare kom hit för att se på ett ungefär vad vi skulle kunna få för våran bostad vid ev. Försäljning. Och vi blev väl hyfsat nöjda och kände oss överens :)

Skönt att ha städat innan lunch så vid 12:30 var vi ute i krokek och badade och försökte få lite sol, men molnen kom så fort vi tänkte sola lite 🙈 typiskt.

Nu är vi hemma, helt slut och jätte trötta. Ska bli skönt att få ta det lugnt i soffan ikväll framför en film och bara vara hemma
💙

Borta bra med hemma bäst. 😍

Likes

Comments