Header

Blev en dag i shoppingens tecken idag också, i form av hundmat och människomat!

Nu är vi på kalas för Noahs kusin som är exakt en vecka äldre än han 😍 och dagen till ära så matchar vi killarna 👌🏻

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Är så arg på min telefon !!

Helt plötsligt så är ALLA mina kontakter borta, bilderna försvann och ingen app fungerade. Bilderna är tillbaka men kan inte spara nya och tar jag kort blir dom helg gråa. Kontakterna är fortfarande helt borta :( tur jag har en söt och snäll sambo som lånar ut sin telefon till mina fotoimpulser och blogguppdaterande ;) 


Idag startade vi dagen med en sväng till stan då Andreas skulle klippa sig och sen vidare till Linköping och besöka Ikea + ikano huset :) har nästan dåligt samvete för hur mycket vi handlat men det var saker som behövdes plus att snart börjar renoveringen hemma 💪🏼

Pojkarna i familjen har även fått fylla på garderoben med kläder och jag fick ett nattlinne 😅 Aldrig handlat så lite till mig själv som när jag fått barn.


Nu är vi påväg hem och på vägen ska vi stanna till hos min syster och hennes kille 💙

Likes

Comments

Vilken underbar dag 😍
Startade dagen med en väldigt glad son, som tyckte att klockan 4 var en bra tid att säga hej på.

Senare på förmiddagen mötte vi upp Erika för en sväng på stan, var ca 2 år sedan vi sågs sist så det var sååå roligt och mysigt att äntligen ses igen och det kändes inte alls som om det gått två år, snarare typ två månader haha.

Har shoppat endel välbehövliga saker, födelsedagspresent till min älskade sambo som fyller år på måndag och bebis present till min saknade väns och Noahs gudmors son Tyr.

Åkte hem till henne efter vi varit på stan idag och fick se den lilla pojken för första gången 😍 så liten, bebisar är alltid mindre i verkligheten än vad dom ser ut att vara på bild. Men så söt och så mysig!
Nästan så man glömt bort hur man håller i dom haha. Noah var verkligen tung i jämförelse.

Var bara där en sväng för Noah blev så trött så vi var tvungna att åka hem och väl hemma tog det över 2 timmar med nattning pga övertrötthet 😅

Likes

Comments