Kanske skulle kunna säga att jag är hög på livet haha =) 2017 skulle vara en första plattform som är stabilt gjuten för ett stabilt kliv. Jag skulle kunna säga att drömma är bra men förverkliga dem är mitt mål. Finns inget som är omöjligt, vissa saker tar bara lite längre tid. Det sorgligaste är när personer bara drömmer & hoppas på att det ska inträffa. Gör en plan annars kommer du sitta där när du är gammal & fortsätta drömma!!

Mina mål är många & jag tar dem step by step. Brukar inte prata om mina mål med människor i min närhet. Det är inte för att jag är rädd att misslyckas, det finns inte med på kartan, då jag redan har genomfört många saker =) Tycker mer att alla som känner för det får följa med mig som på en resa där allt kan hända. Lite som att plantera ett litet träd & bara se hur det med åren växer. Helt plötsligt står det där starkt, ståtligt & vackert att beskåda.

En annan viktig sak är om man är i ett förhållande får man inte bara låta den ena partner förverkliga sina mål. Finns många förhållande när den ena bara står vid sidan av & offrat allt för den andra. Förstå mig rätt man ska självklart stötta & hjälpa varandra men hjälpa varandra att nå bådas mål. Vi måste lyfta upp varandra <3

Ha nu en fortsatt härlig helg & tack för ni läste <3 kram <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments