Min glädje när jag ser att min Saintpaulia blomma!! En färgklick i det grå vädret. Jag kommer att tända massa värmeljus & bara sitta & titta på denna vackra blomma. Jag blir alltid lite töntigt stolt när jag får en blomma till att blomma om.

Blir alltid nöjd med mina blominköp från Blomsterboden i Alstermo. För er som gillar heminredning & blommar/växter är detta helt klart värt ett depåstopp.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har jag haft en dag med mycket tankar i huvudet. Vad kommer året ha att erbjuda? Kommer det bli bra? Jag kanske inte ska fundera så mycket.

Ta det som en utflykt är ett uttryck en härlig människa jag känner brukar säga. Vilket jag tycker är en väldigt bra inställning. Jag är väldigt bra på att vara många steg fram i tiden & tappar lite i nuet. Finns både för & nackdelar med detta men men.

Valde denna bild jag har tagit på en väns hund. Tycker den säger så mycket om hur jag funderar idag. Vad tänker dem på???

Likes

Comments

Hjälp vad snabbt denna helgen gick. Idag blev det städning, veckohandling, fika hos svärmor & svärfar. Hann också förbi min fina vän Emma på te & prat. Funderade på att sno med hennes så coola lampa!!! Nu taggar jag inför en ny arbetsvecka.

Likes

Comments

Jaha då var det redan söndag. Tiden bara rinner förbi som en öppen kran. Jag njuter av kaffe & lite bär denna morgon eller förmiddag hihi. Alltid lika harmoniskt att sitta i köket & titta ut på fåglarna.

Likes

Comments

Älsklingen & jag blev bjudna på mat hemma hos min bror Daniel. Härligt med lördag, godricka & mat. Fortsatt trevlig helg &: kram på er.

Likes

Comments

Kan det bli mycket bättre? Sol, sol älskar sol....En underbar start på helgen med detta härliga väder. Klart jag passade på att plåta lite på lunchen. Är på slutspurten på arbetsdagen sedan blir det fredagsmys med mannen i mitt liv <3 Kram.

Likes

Comments

Längtar galet mycket efter sommaren!!! Älskar mina Ray-Ban!! Kommer med stor sannolikhet inskaffa ett par till. Finns så många snygga modeller att välja mellan. Put your Ray-Bans on Baby!

Likes

Comments

På en promenad i skogen blev detta vackra nypon mycket iögonfallande. En färgklick & en riktig kämpe som trotsar vintern. Jag bugar & bockar för lite färg i det gråa.

Likes

Comments

Varken jag eller min sambo brinner för att laga mat. Så ikväll fick det bli varma mackor & en kopp te. Fast det är ju inte så dumt det heller. Kvällen fortlöper med några avsnitt av Game Of Thrones. Trevlig onsdagskväll alla fina.

Likes

Comments

Telefonen ringer på jobbet...En hen som talar danska är på andra sidan linjen. Hen frågar efter en speciell produkt, vilket jag säger att vi har. Jag frågar om hen sitter vid en dator så hen kan titta på bilderna på produkten. Kunden säger att hen inte äger någon dator. Okej säger jag & försöker förklara produkten på bästa sätt.

Kunden avbryter & frågar vad produkten kostar & om vi kan skicka den till Malmö. Inga problem säger jag & frågar om hen har något svenskt personnummer. Kunden svarar ja.. Då kan vi lägga med en faktura i paketet.

Helt plötsligt tänder kunden till & säger: Litar inte ni på mig, litar inte jag på er!!! Jag förklarar direkt att vid betalning mot faktura måste vi alltid ha personnummer. Det är en policy vi har gentemot alla kunder inget undantag.

Tänkte precis förklara att vi också kan erbjuda betalning via bank när kunden slänger på luren.

Mina egna tankar kring hela situationen är lite. Vem köper en produkt dem inte ens har sett innan? Vilken butik erbjuder faktura utan att man behöver fylla i personnummer?

Om nu kunden tyckte det verkade vara rasistisk att jag frågade om svenskt personnummer för hen pratade danska. Kom igen!! Då tycker jag hen är väldigt respektlös som inte lyssnar klart på vad jag skulle säga. Antar att jag inte litar på hen ifråga & slänger på luren i örat på mig. Väldigt moget!!!!


Likes

Comments

Dryga jävla tisdagar!! Vädret är som jag vill gå & dra något gammalt över mig...Vill bara sätta mig på ett plan & fly landet..men, men vad vore en sandstrand & en drink mot en dag på kontoret??? Försöker in i det sista pigga upp mig med denna bild från i somras. Kanske ska printa ut den & klistra fast den över hela väggarna...Näää jag är inte bitter!!!Kanske lite negativ tongång men så fick det bli. Over and Out...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Detta är en katt med klös som heter Thor.. En vacker Maine Coon som tillhör mina föräldrar. Idag var han vid gott mod & lät sig fotas...

Likes

Comments

Game Of Thrones...Vilken fantastisk serie detta är! Jag & min sambo har nu börjat & titta om från säsong 1. Bara längtar efter säsong 7...Ikväll blir det till att gosa upp oss i soffan & titta på några avsnitt.

Likes

Comments

Själva startskottet på morgonen är nybryggt kaffe. Titta ut genom fönstret när fåglarna flitigt äter på talgbollarna jag hängt ut. Inget planerat denna söndag vilket känns rätt skönt ibland.

Likes

Comments

Till sommaren är det 8 år sen du somnade in älskade farmor...Jag minns det så väl för det var precis innan jag skulle ta studenten. Hade så önskat att ha dig med & fira denna dag men så blev det inte! Vi brukade alltid vara ute i skogen tillsammans när jag var liten. Du lärde mig fåglar, träd & växter. Vi träffades i princip varje dag. Du var en av mina stora förebilder som jag såg upp till.

Stigen som vi vandra på tillsammans bakom ditt hus försvann tillsammans med dig. Jag klarnade inte att vandra den ensam. Det gjorde bara för ont.

Idag tog jag steget & begav mig ut i skogen. Skogen vi tillbringa så mycket tid tillsammans. Stigen som var så mysig att vandra tillsammans med dig... Den fanns inte kvar!! Jag står där i det tysta...Ett litet spår av stigen som sedan bleknar in i en tät granskog....

Mina minne av dig kommer aldrig blekna som stigen, älskade farmor <3


Likes

Comments

Hoppas ni vill titta på vad mina ögon hittade för motiv denna vackra lördag. Fler dagar som denna skulle jag vilja beställa. Det är helt sjukt hur mycket solen påverkar mitt mående. Idag passar jag på att fylla på D vitaminförrådet. Ha en fantastisk lördag alla fina. kram

Likes

Comments

Målerås Läder

Nu är jag kontorsråttan på plats på jobbet. Fick bli ett foto innan sömmerskorna tycker gasen i botten. För mig blir det inget gasande då jag inte har körkort på dessa hihi. Jag är e-handelsansvarig & tar hand om all kundservice. Rätt man på rätt plats. Så några timmar kvar sen tar jag helg!

Likes

Comments

Slå gärna ett getöga på mina bilder som jag har tagit med min iPhone & kamera. Tycker det är roligt att ta foto med båda & perfekt att kunna använda vid olika tillfällen. Under ett restaurangbesök tycker jag mobilen är perfekt att ta foto med. Jag tycker det känns lite överdrivet att slita med sig kameran & börja plåta maten hihi.

Likes

Comments

I den gråa, färglösa & mörka årstiden känns det som motiven går & gömmer sig. Vilken otur för motiven att jag fortfarande har barnasinnet kvar & gillar Hide and seek. En lek som jag gillar att vinna.

Likes

Comments