View tracker

Satte ihop babygymmet idag och Tilly var snabbt där och skulle inspektera det så det var bra nog för lillasyskonet ;-) håller på att planera lite hur barnrummet ska se ut.. så himla roligt att planera sånt ju!

Likes

Comments

View tracker

Såhär ser jag ut nu i vecka 19 (18+4), på morgonen. På kvällen är jag svälld som en ballong känns det som! Men än kan nog ingen se att jag är gravid som inte vet om det. Helt sjukt att jag på tisdag går in i vecka 20, då har alltså halva tiden gått och jag har inte känt mig gravid alls.. tänk vilken skillnad det kan vara när det kommer till graviditeter :-)

Längtar så tills den 27:e då vi har RUL, och vi får se Lill skrutten en gång till samt förhoppningsvis kunna se könet också! Vi tror att det ligger en pojke där inne. Men det återstår att se...

Likes

Comments

View tracker

Denhär veckan har verkligen varit kaos. Tilly har förberett oss för småbarnslivet genom att inte låtit oss sova någonting på två nätter. Anledningen var för att hon inte mått bra så idag åkte vi in akut på falu djursjukhus med henne vilket resulterade i att hon nu är kvar där över natten, minst. Och ska få drop och "övervakning" så det inte blir värre. Usch känns jobbigt att inte ha henne här hemma, vårt lilla lyckopiller!

Nu ska jag försöka vila lite och ta igen sömn..

Likes

Comments

Hej söndag!
Snart är det slut på denna ledighet som känts som en evighet trots att jag jobbade i torsdags. Nu är det tillbaka till verkligheten vilket känns rätt tufft om jag ska vara helt ärlig. Vi har just varit ute på en promenad med Tilly och nu sitter vi i soffan och tar det lugnt. Ska strax åka till gymmet och sen planera vår matvecka. Ja är man foodlover så lär man planera sin mat ;)

Likes

Comments

Idag har vi en ledig dag tillsammans eftersom det är röd dag och jag var tydligen ledig igen, så skönt!

Vi har bara tagit det lugnt, tränat, lagat god mat och nu på kvällen tittade vi på några av bebiskläderna vi köpt (man smälter ju!? Så små) sen har vi även bakat frallor som blev vårt kvällsmål nu med te.

Likes

Comments

View tracker

Magen är liten men tänk att det ligger ett litet liv där inne på runt 16cm, det är så fint när man tänker efter! Bara längtar tills vi vet könet. Det känns som det blir ännu lite mer verklighet då. Oavsett vad kommer vi älska dig mer än något annat lilla du där inne <3

Likes

Comments

Vår nyårsafton igår blev jätte mysig! Vi gjorde massa plockmat istället för den klassiska nyårsmiddagen i form av oxfilé och potatis. Vid 12-slaget gick vi till backen där folket smällde raketer och sen blev det sängen för oss. Lugn och skön kväll/natt med andra ord!

Just nu håller vi på att fixa lunch och planerar dagen lite grann. Funderar på att gå och bowla ikväll, men vi får se!

Likes

Comments

Januari - Började året på allra bästa sätt, i Florida med Lelle och hans familj!

Februari/Mars - Renoverade huset för fullt.

April/maj - Åkte flera vändor till vårt favoritställe, Idre.

Juni - vi hade midsommarfest hemma hos oss vilket var sjukt trevligt!

Juli - då var det dags för semester och vi åkte bl.a. Till smögen med gänget!

Augusti - åkte vi och hälsade på vår älskade lilla Tilly första gången!

September - åkte vi till Grekland till världens finaste hotell!

Vi hämtade även hem lilltjejen i september!

Oktober - troligtvis bästa månaden hittills, jag fyllde 22år och fick reda på det största livet <3

November - gjorde inte så mycket i november, jobbade och åkte till Idre.

December - var på ultraljud och fick se det lilla livet första gången och så var ju julafton och allt detdär. Och nu är vi Idre med dreamteam! Det kommer bli en sån mysig nyårsafton och dagar här. 2017, jag är såå redo för dig!

Likes

Comments

Några bilder från senaste tiden. Glömmer liksom bort att fota lika mycket nu som förut vilket är lite synd!

Jaha vad har hänt sen sist jag uppdaterade här då är frågan..? Jag har jobbat, firat jul vilket var super mysigt och trevligt som vanligt med familjen. I julklapp av Lelle fick jag ett set med grejer från Rituals som jag önskat mig och en resa till Ullared + presentkort där. Ni kanske tänker att det är lite konstig present men som jag har tjatat på att åka till Ullared och han har stenvägrat då han kanske inte tycker det är så fancy där men nu äntligen får jag med honom dit! Har ju heller aldrig varit där innan så det ska bli kul! Och av mig fick han lite kläder och en klocka från Triwa som han velat ha länge! Nej nu ska jag göra lite varm choklad och fortsätta kolla på skam som jag tyyyyvärr också fastnat för......

Likes

Comments

Det här är så stort <3
Anledningen till att vi är i Stockholm är för att vi skulle på kub-test. Vi i Dalarna blir ju inte erbjudna det under 35år så vi bokade här i Stockholm istället för att jag var så orolig att jag ens hade en liten bebis i magen.. men jodå, livlig liten bebis fanns där! Vi är så lyckliga!!!

Likes

Comments