Åh idag har jag tvättat upp ännu lite fler av kläderna till bebis. Samt lakan och så. Blir typ sentimental! Färg är ju inte min favorit, som även verkar avspeglas på dessa kläder. Lär väl köpa något färgglatt kanske.. har faktiskt inte köpt så mycket kläder än. Dem växer ju ur det så fort men lite mer ska vi ju köpa. Vi ska till Ullared i slutet av maj (iiiih längtar, haha!) så då tänkte jag kolla om det finns lite billiga kläder att köpa.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Såhär har mina senaste dagar sett ut. Har åkt på en jätte dryg förkylning. Den vill liksom inte släppa! Och jag blir så sjukt rastlös av att inte kunna göra någonting mer än att ligga i sängen...

Likes

Comments

Igår var det lördag och jag och Lelle hade planerat in en såkallad dejt, hehe. Nej men det är väldigt viktigt att göra sånt lite då och då och jag tycker att vi är rätt duktiga på det faktiskt! Vi försöker ta vara på tiden nu då det bara är vi två, för om två månader är det slut på spontana middagar ute på restaurang och sånt på ett litet tag.

Vi åkte iallafall till Falun till en italiensk restaurang. Sjukt god mat var det! Vi båda tog en tryffelpasta. Jag mådde tyvärr riktigt illa, har börjar göra det nu på senaste dagarna.. tydligen vanligt i slutet på graviditeten. Så jag kunde knappt äta något, men det var fortfarande såå gott! Sen åkte vi hem och sov nästan direkt. Vi båda jobbar hela denhär helgen så skönt att somna i tid.

Likes

Comments

Fick hem två fina nappar till lilla W. (Haha skoja, vi har inte bestämt namn än) och i vanliga ordning får alla som läser detta 20% på hela twistshakes sortiment om ni anger rabattkoden: tinagrotander20. 💋

Likes

Comments

Vilken fullspäckad dag jag har haft idag! Är ledig idag också, och det är min enda ledig dag på hemmaplan denhär veckan så var tvungen att trycka in allting som skulle göras idag. Morgonen började med att jag åkte till Rättvik och fixade fransarna, sen fort hem och slängde i mig en sallad och sen direkt iväg för att fixa naglarna. Efter nagelfixet åkte jag hem och sen direkt för att gå på synundersökning. Nu sitter jag äntligen i soffan och kopplar av lite. Hann dammsuga när jag kom hem därimellan också. Ska strax hänga tvätt och sätta en tvätt och till sist åka upp till Emilia och vattna hennes blommor för hon är i USA nu. Såå ska jag avsluta denna dag med att grilla, det har Lelle lovat :-)

Juste, om prick 4 veckor går jag hem på mammaledighet och i helgen jobbar jag min allra sista helg! Hur skönt????

Likes

Comments

Vilken fantastisk dag det är idag! Började dagen med att gå helt vilse i skogen med Tilly. Det som skulle bli en kort morgonpromenad blev en promenad på 1,5h. Lelle var och åkte skidor och jag hade såklart lämnat mobilen hemma. Men tillslut hittade vi tillbaka iallafall!

Vi sitter just nu ute på altanen och har druckit kaffe och ätit glass och bara njuuuuter i solen! Den värmer på ordentligt just nu. Känns lite små jobbigt att behöva åka hem idag men vi har ändå fått 5 sköna dagar här.

Likes

Comments

Idag åkte vi upp till Nipfjället och gick runt lite där med Tilly. Jag börjar dock få tungt att gå nu vilket är sjukt drygt! Gravidsmärtorna börjar liksom komma smygandes nu. Är glad att dem kom nu när det inte är så lång tid kvar, så ska inte klaga :-)

Sitter nu i soffan och tar det lugnt innan vi ska äta lunch.

Likes

Comments

Halloj!
Är i Idre just nu och kommer bara här fram till tisdag vilket är såå välbehövligt! Haft några tuffa dagar mentalt nu så att komma hit och bara koppla av är just det jag behöver. Vi har inget speciellt planerat dessa dagar mer än att vi ikväll ska göra påskmiddag, mums!

Likes

Comments

Min mage sprängs snart känns det som.. och idag går vi in i vecka 30. Alltså förstår ni? Vecka 30! Det är bara 10 veckor kvar vilket känns så sjukt, det var ju nyss jag fick reda på att jag är gravid känns det som..

Det märks även att det börjar bli rätt trångt där inne nu.

Likes

Comments