Igår kväll var vi hem till mina föräldrar, tanken var att vi skulle göra vårrullar,dumplings och wok. Men mamma hade tydligen vart på Ikea och köpt lite möbler, och dom som känner mig vet att det är bland de roligaste jag vet är att skruva ihop Ikea-möbler, en liten dold talang kanske?🙈 så jag började skruva ihop dom medans dom andra höll på med maten:)
Blev en liten ”köksö” en malmbyrå och en kallaxhylla! Pappa hjälpte mig lite så vi skulle hinna bli klara innan maten blev klar.

Maten blev jättegod! Som alltid när min sambo lagar mat. Jag är väldigt bortskämd när det gäller maten. Han lagar oftast mat av oss två!

Lite mör i kroppen är man nu när man har krupit runt på golvet å skruva!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag var det Sambons tur att bli firad!
Det bjöds på både kakor,bullar och cheesecake. Och som vanligt åt man med ögonen, men den cheesecaken går inte av för hackor. Godaste cheesecake jag nånsin har ätit iaf!

Det var en hel drös med folk som var där idag:) kul att träffa alla, det var ju ett tag sen sist.


Likes

Comments

Tidigare idag var jag och Elvira på 2-årskalas för Milo! Fick massa god fika och Elvira fick en gottispåse från fiskedammen😍

Jessica och hennes sambo hade dukat upp jätte fint i lokalen, jag och Elvira kom lite tidigare än alla andra, och det var nästan tur för när dom andra börja dyka upp så blev det fullt hus och man kände sig mest ivägen🙈

Elvira fick även med sig en ballong med pinne med sig hem, som hon så glatt satt å vifta med i bilen, och en annan som är ballongrädd var ju måttligt road!

Tänk att det är hela två år sen som min fina vän blev mamma! Shit vad tiden går så otroligt fort!
Tyckte det inte var allt för länge sen vi satt i Motala på folkracefestivalen och hade allt annat än alkoholfria drinkar i näven!

Det är lite andra tider nu. Men det här livet passar mig mycket bättre!❤️

Likes

Comments

Eftersom det här med att blogga är helt nytt för mig så vet jag inte alls hur man ska skriva eller formulera sig för folk ska tycka det är intressant att läsa.

På måndag börjar jag jobba lite smått igen, har vart mammaledig i 1.5 år. Så visst känns det tungt att börja arbeta igen och inte kunna umgås med min dotter dygnet runt längre, vi har ju gjort allt tillsammans sen hon kom!

Men samtidigt kan det vara nyttigt att vara ifrån varandra och framförallt att hon kan umgås med sin pappa lite mer.

Jag och min sambo kommer jobba motsatta skiften, så nån är hemma med dotter hela tiden, vill inte skola in henne på förskolan riktigt än då jag tycker hon är för liten fortfarande.

Just nu ligger hon här bakom mig och vilar, vi ska snart in till köping på 2 års kalas, Det är Milo som fyller. Det ska bli mysigt att träffa både Milo och hans mamma Jessica, Det var ett bra tag sen sist=)


Likes

Comments