Vet inte vad som hände men kom på någon anledning på att tänka på bloggen. Bloggen som jag halvt glömt bort men ändå saknat att skriva på. Jag har alltid skrivit dagbok men det har inte blivit av det senaste året, tråkigt eftersom jag älska att blicka tillbaka på tidigare händelser som man helt glömt bort eller bara ler av att bli påmind om. Det kanske därför blir något inlägg lite hit och dit igen.

På bilderna syns iallafall resultatet av den ny pyntade julgranen som jag och min pojkvän var ute och tog oss i veckan. Bidrar till ännu lite mer underbar julstämning i hemmet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Träningssuget har börjat komma tillbaka och har även lust att prova något nytt. Har alltid tyckt väldigt bra om KMTI men nu när det inte är så långt kvar tills STC öppnar i duvanhuset mitt i Karlstad känns det som ett bättre val. Att bindningstiden inte är längre än en månad passar även mig perfekt och att det finns gratis kaffe är ett stort plus! Har även endast hört massa positiv kritik om gymmet så det lutar mot STC i höst!

Likes

Comments

Skulle ljuga om jag sa att jag inte kände mig riktigt nöjd när jag stod där bredvid Prins Daniel. Han och tre andra kända entreprenörer var nämligen på skolan idag för att hålla föredrag och inspirera alla elever till att starta eget. Sedan var vi några elever som hade samtal med entreprenörerna och prinsen. Kände mig aningen starstruck då, haha!

Likes

Comments

Ungefär såhär fokuserad känner jag mig i skolan just nu, inte alls haha...

Har fullspäckat schema fram tills helgen nu som består av skola, jobb och en plåtning som jag hoppas kommer gå bra då det hänger rätt mycket på den. Mer än vad jag någonsin hade kunnat hoppas på faktiskt då vi börjar snacka internationellt och inte bara Karlstad längre, så både jag och mitt bankkonto hoppas på detta hahah! Men känslan när folk har så höga förväntningar på en är lite skrämmande så jag får väl köra på det gamla vanliga tankesättet. FAKE IT TIL YOU MAKE IT. Nu ska jag kolla klart på idol!

Likes

Comments

​Förutom att jag varit lite smått rädd över hur bilden som valdes på mig egentligen skulle se ut då jag har fått vänta lika länge som alla andra för att få se den så har jag även haft lite smått panik över att de filmade mina fötter i endast klackskor haha... Men det blev ju inte så illa trots allt!

Likes

Comments

Hej! Var ett tag sedan senast nu då det krånglat med både dator och kamera men nu när skolan dragit igång så kommer jag förmodligen så småningom komma in i de gamla rutinerna igen och i samband med det även bloggandet. Inte för att jag ser bloggen som något seriöst utan mer som ett roligt ställe att dela mina bilder och en del av min vardag med framtida Tina och även med er andra som bara råkar kika förbi. 

Bilden ovanför är på mig och Simon Strömberg och representerar september månads "månadens stil". Denna fotograferingen var verkligen så kul att få ta del av då man får arbeta med så duktiga människor. Minns tyvärr inte fotografens namn men även han ska ha mycket cred haha!

Likes

Comments

​Har varit lite för mycket sömn med lite för mycket ös enda sedan jag kommit hem då jag försökt att hinna med att både jobba, träffa vänner och samtidigt fixa i ordning med massa småsaker här hemma. Vi ska även få besök på torsdag som ska stanna här i två veckor så det kan tänkas behövas göra lite grejer här omkring. Imorgon jobbar jag iallafall inte så jag ska ta en lång sovmorgon och försöka ta det lugnt hela dagen. Det ska bli så skönt!

Likes

Comments

Sista kvällen spenderades på Trocadero och imorgon reser vi hem igen. Kommer så småningom komma upp lite fler bilder från resan sen när vi kommit hem och tänkte även visa er allt som inkasserats!

Likes

Comments

Paris fortsätter att leverera med sina croissanter och även annan väldigt god mat. Fikon och ostar har stått högst upp på min krav lista vad det gäller mat varje dag och det är till en liten besvikelse att vi måste åka härifrån redan på torsdag, vilket är redan imorgon (!!) dvs om det gills som onsdag nu. Men det väntar även en hel del roligheter där hemma och det ska bli kul att få umgås med alla fina vänner igen.

Nu ska jag försöka sova vilket faktiskt inte har varit det lättaste de senaste dagarna, måste verkligen vara pigg imorgon. Lär väl få bli 3 kaffekoppar istället för två till frukosten, så trött som jag förmodligen kommer vara.. 

Likes

Comments

Här i Paris har jag och mamma det jättebra och njuter till fullo! Maten här är så himla god och shoppingen är inte så dum den heller! Just nu ligger jag och tuggar tuggummi i sängen, jag som hade tänkt avverka mitt tuggummiberoende här borta men när jag såg att de hade med körsbärssmak så kunde jag inte motstå..

Likes

Comments