Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Frukost med familjevänner och släkt. Är förövrigt så glad att jag åkte tillbaka till San Diego igen.

Likes

Comments

I wish I wish I wish

Såhär såg jag ut för en vecka sen. Jag önskar att jag kunde känna samma sak nu.

Likes

Comments

Vet inte vad som hände men kom på någon anledning på att tänka på bloggen. Bloggen som jag halvt glömt bort men ändå saknat att skriva på. Jag har alltid skrivit dagbok men det har inte blivit av det senaste året, tråkigt eftersom jag älska att blicka tillbaka på tidigare händelser som man helt glömt bort eller bara ler av att bli påmind om. Det kanske därför blir något inlägg lite hit och dit igen.

På bilderna syns iallafall resultatet av den ny pyntade julgranen som jag och min pojkvän var ute och tog oss i veckan. Bidrar till ännu lite mer underbar julstämning i hemmet.

Likes

Comments

Träningssuget har börjat komma tillbaka och har även lust att prova något nytt. Har alltid tyckt väldigt bra om KMTI men nu när det inte är så långt kvar tills STC öppnar i duvanhuset mitt i Karlstad känns det som ett bättre val. Att bindningstiden inte är längre än en månad passar även mig perfekt och att det finns gratis kaffe är ett stort plus! Har även endast hört massa positiv kritik om gymmet så det lutar mot STC i höst!

Likes

Comments