View tracker

VARDAG


Hej!

Dagen börjar rulla mot sitt slut, och idag har det inte blivit någon uppdatedring förns nu pga den anledningen att jag vaknade alldeles för sent innan jag skulle iväg till jobbet. Ska försöka göra nytt försök imorgon. Dagen idag har gått relativt fort dock väldigt kämpigt för min del, av olika anledningar. Nu sitter jag och ska dona på lite vid datorn, blandannat ska jag sök jobb. Sedn ska jag fortsätta kolla efter jacka och skor, blev inget fynd igår kväll...

Ska även kolla på lite saker för halloween, om det nu ska bli något speciellt. Vi får se... Men jag tycker det alltid är lika svårt att hitta bra utstyrsel för halloween.. Jag har alla år haft svårt att komma på något bra. Jag tror att jag ska boka fransförläning ikväll också, om jag inte hinner ångra mig. Nu ska jag sätta igång jobbsökandet, för annars vet jag att det inte kommer att bli av.

Puss och kram!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

VARDAG

​Hej, god eftermiddag på er.

Idag efter promenaden blev det en snabb dusch samt lite klet i ansiktet för sedan begav jag mig till stan för att möta upp Maria och hennes fina son J. Vi var förbi väven en sväng och bara va, vid strax innan 17 mötte vi upp herren i familjen, och då gick vi åt middag tillsammans. Nykommen hem och nästan redan redo för att gå och sova är jag nu, men tyvärr blir det inte sängen riktigt än. Ska bland annat kolla om jag hittar en vinterjacka och ett par vinterskor som jag kan klicka hem. Har ännu inte funnit något, så vet ni några snygga jackor eller skor får ni gärna tipsa.
​Har haft en bra dag och dagens höjdpunkt var helt klart att träffa finisarna. Tacksam att jag har er i mitt liv. Ha en fortsatt trevlig kväll hörrni. 

Puss och kram!

Likes

Comments

View tracker

VARDAG

​Godmorgon solstrålar!

Sitter nu och äter hårdmacka med skinka och tomat. Har köpt hem märket RYVITA DARK EYE, sägs att dom ska vara lite mer nyttigare. Men dom var riktigt goda. Så dom rekommenderar jag. Till dricker jag mjölk och ett stort glas vatten. Nu ska jag bli bättre vid varje måltid att dricka ett stort vatten glas samt under dagens lopp alltid ha tillgång till vattenflaska. Efter jag har fått i mig frukosten ska jag klä på mig och gå en promenad till Västerslätt för att bl.a hämta ut ett paket och även så jag får mig min dags promenad. Därefter så är det nog lunchdags. Jag önskar er en bra måndag allihopa. 

Puss och kram!


Likes

Comments


Hej igen!
Nu har jag hunnit få lite saker gjort. Hunden duschad, två maskiner körda och matlådor gjorda för lunchen i veckan. Till middag idag blev det lax med citron och dillsås, och till det hade jag couscous. Nu sitter jag och laddar över bilder från telefonen som jag sedan ska ladda upp i ett annat inlägg. Men jag såg nu att det var inte så oerhört många bilder, eller rättare sagt intressanta för er.

Imorgon är det måndag och då blir det en del nya tag. Får se om dom behöver extra imorgon på jobbet eller om det blir en extra långhelg. Vi får se. Men det blir iallafall en sväng förbi gymmet och jag tycker det känns bra än så länge. Får hoppas att taggen finns kvar tills imorgon. Hoppas ni har haft en bra dag och sover så gott inatt, så hörs vi imorgon.

Puss och kram!

Likes

Comments