HEMMET

Hallå igen, jag tänkte att jag skulle kunna visa er lite kring hur jag skulle vilja ha det i nya lägenheten, med lite bilder som har inspirerat mig. I hallen kommer jag nog ha i detta stuk, Skoskåpet kommer jag att byta ut handtagen till några andra. Jag vill gärna ha en golvspegel i hallen istället för att ha en spegel ovanför skoskåpet, men tror det kommer bli en enkel stor silverramad golvspegel. Ovanför skoskåpet skulle jag vilja placera någon större snygg tavla. Till taklampa vill jag ha en enklare lampa, i stil med spotlights tror jag. Mattan skulle jag vilja ha i marmor stuk men dom är så fruktansvärt dyra, så blir nog en matta mot det gråa. Hör kommer lite bilder som har gett mig lite inspiration.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

VARDAG

Nemen hej... ännu en gång, en månad har gått utan någon uppdatering här på bloggen. Alltså jag vet inte, all engagemang och intresse hos mig försvann i samband med allt ståhej med flytt, sedan när just när jag hade börjat på nya jobbet, så var jag fruktasvärt trött om dagarna, helt slutkörd.. och sjukdomarna har varit en stor anledning till mindre uppdatering. Men nu börjar allt falla lite mer på plats, jag känner mig mer bekväm med jobbet, jag har lite mer planerat framöver med boende osv.. Men jag har tyvärr inte blivit frisk än.. Men det är påväg att bli bättre där också.

Från det till något helt annat, jag flyttar imorgon.. igen... SUPRISE. Det är ett andrahandsboende, som jag kommer att bo i 4 månader, till sista juni och sedan kommer jag att flytta till min egna nyproducerade trea. JAAAA, äntligen.. Som jag har längtat till denna dag. Jag vet inte hur länge jag har försökt att få mig en förstahandslägenhet och äntligen hade jag turen att få ett förstahandskontrakt, avtal och alltingär färdigt. Den första juli bor jag i min egna nya lägenhet. Men under dessa kommande månaderna innan jag kan flytta in, så kommer jag som sagt att bo i ett andrahandskontrakt fram till inflyttningsdatumet. Men under den här tiden så kommer jag behöva köpa nya möbler och inredning, för just nu har jag sålt, gett iväg det jag äger. Det jag har för stunden är min nya säng. Så under dessa fyra månader, blir det en del inköp för hemmet. Det blir hur bra som helst, längtar verkligen, Jag vet exakt hur jag vill ha det, och vad jag vill köpa till nya lägenhet. Det kommer bli bra det här tror jag.

Någon mer än jag som längtar till våren/sommaren? Jag längtar inte bara enbart för flytten, utan för att jag är så fruktansvärt less på vintern, kallt och jävligt. Jag önskar att det inte behövde vara vinter alls här i Sverige... Hade mer än gärna haft vår/sommar hela året om. Denna höst/vinter har varit fruktansvärd, den värsta på länge.. Tycker inte ni det? Jag har fått känslan av att det är inte bara jag som tycker denna period har varit extremt jobbig och jävlig.

Annars hoppas jag alla mår bra och har haft en bra start på denna vecka, annars hoppas jag att det blir bättre för er. Kram!Likes

Comments

Godkväll!
Ingen uppdatering nästan på en hel vecka, av den anledningen att jag har legat i soffan och sängen. Jag har varit sjuk, och det var jättelängesen jag varit såhär sjuk, som jag har varit. Så den här veckan har jag inte gjort något, har inte fått träna eller gära något roligt. Men nu är det på bättringsvägen iallafall och jag vill bara bli tipp topp igen, så jag får träna och känna att jag har energi. Hann träna i två veckor och sedan fick jag influensan eller vad det nu var jag hade. Jag är inte förvånad faktiskt, att jag blev sjuk.. för blir alltid det vid samband när jag kommit igång med träningen. Men om sagt, det börjar bli bättre och bättre igen.

Var även idag på min första inskolning, kändes inte jättebra faktiskt. Det var rörigt, stressigt och man kände sig bara hela tiden i vägen. Men dom sa det att, såhär som det har varit idag brukar det inte vara så ofta, synd bara att du fick starta din första dag såhär. Men vi får väl se hur det går framöver. Men idag så är jag inte nöjd med min prestation. Men jag får väl försöka ta in att, det är fösta dagen, jag har inga erfarenheter inom detta yrke, allt är nytt....Eller, det mesta. 

Imorgon är det fredag, tyvärr blir det ingen inskolning imorgon.. Som jag hade helst önskat, så jag fick komma in ordentligt så fort som möjligt... Men dom hade fullspäckat schema så det fanns ingen möjlighet. Så imorgon vet jag inte vad jag ska göra, blir inge störe tjohej iallafall, ta det lugnt och göra lite måsten här i hemmet, iallafall under dagen.

Hoppas ni har haft en bra torsdag, sovgott så hörs vi troligtvis imorgon. Kram!

Likes

Comments

Goddag!

Fredagen är kommen och hur bra känns inte det? Ännu en vecka har vi avklarat. Nu sitter jag och bara samlar lite energi till ett litet rump pass här hemma sedan blir det att steka lite lunch för jag är vrålhungrig. Har faktiskt inget mer inplanerat än så länge. Idag på förmiddagen har jag jobbat, kom hem bara för en liten stund. Jag mår bra, hoppas ni mår bra.

Vad kan man hitta på i helgen? Rättare sagt ikväll, jag har så fruktansvärt dålig fantasi.. Det enda jag vet är att jag inte är sugen på alkohol och fest, som mina tidigare helger bara har bestått av. Jag skulle vara tacksam om man fick några tips, det kan vara vad som helst... från bad till, ja jag vet inte. Vad som helst!

Jag önskar er en fortsatt trevlig eftermiddag så uppdaterar jag senare när jag har tränat och ätit. Kram!

Likes

Comments

TRÄNING

Heeej, jag har inte glömt bort bloggen redan. Jag sitter just nu i soffan framför lyxfällan och bara tar det lugnt. Idag har jag varit på jobbintervju som gick väldigt bra, har inskolning redan på måndag. Efter jag hade varit på intervjun åkte jag in till stan och gymmade.
På tal om annat, vädret idag... Alltså fy, blåst, snö och regn. Det får gärna vara vinter, men alltså sånt här väder som det har varit idag är ingen höjdare. Fast skulle jag få bestämma,skulle jag vilja ha sommar året om.

Blev ingen uppdatering igår på vad jag körde på gymmet, så det kommer jag slänga in i detta inlägg också.

Igår :

10 minuter uppvärmning på rullband

3x10 Bänkpress 5kg
3x10 Stångrodd 5kg
3x10 Sitt-hantelpress 10kg
3x10 Bicepscurl rakstång 10kg
3x10 Liggande tricepspress 9kg

Idag:

5 minuter uppvärmning på rullband
20 minuter crosstrainer
10x3 Ben press 50kg
15x3 In/utsida lårmaskin 40kg
30x3 Kickbacks utan vikt
30x3 kickbacks med rakt ben utan vikt
20 minuter crosstrainer igen
Stretch 10 minuter

Imorgon är det fredag, ska jobba på FM och sedan får jag se vad fredagen har att erbjuda, nyktert blir det iallafall. Imorgon är det vilodag från gymmet, men då blir det hårdare träning resten av helgen. Hoppas ni har haft en bra dag trots vädret som har varit. Nu ska jag städa toaletten och sedan blir det nog film i sängen bara.

Ta hand om er, så hörs. Kram!
Likes

Comments