Godkväll!
Ingen uppdatering nästan på en hel vecka, av den anledningen att jag har legat i soffan och sängen. Jag har varit sjuk, och det var jättelängesen jag varit såhär sjuk, som jag har varit. Så den här veckan har jag inte gjort något, har inte fått träna eller gära något roligt. Men nu är det på bättringsvägen iallafall och jag vill bara bli tipp topp igen, så jag får träna och känna att jag har energi. Hann träna i två veckor och sedan fick jag influensan eller vad det nu var jag hade. Jag är inte förvånad faktiskt, att jag blev sjuk.. för blir alltid det vid samband när jag kommit igång med träningen. Men om sagt, det börjar bli bättre och bättre igen.

Var även idag på min första inskolning, kändes inte jättebra faktiskt. Det var rörigt, stressigt och man kände sig bara hela tiden i vägen. Men dom sa det att, såhär som det har varit idag brukar det inte vara så ofta, synd bara att du fick starta din första dag såhär. Men vi får väl se hur det går framöver. Men idag så är jag inte nöjd med min prestation. Men jag får väl försöka ta in att, det är fösta dagen, jag har inga erfarenheter inom detta yrke, allt är nytt....Eller, det mesta. 

Imorgon är det fredag, tyvärr blir det ingen inskolning imorgon.. Som jag hade helst önskat, så jag fick komma in ordentligt så fort som möjligt... Men dom hade fullspäckat schema så det fanns ingen möjlighet. Så imorgon vet jag inte vad jag ska göra, blir inge störe tjohej iallafall, ta det lugnt och göra lite måsten här i hemmet, iallafall under dagen.

Hoppas ni har haft en bra torsdag, sovgott så hörs vi troligtvis imorgon. Kram!

Likes

Comments

Goddag!

Fredagen är kommen och hur bra känns inte det? Ännu en vecka har vi avklarat. Nu sitter jag och bara samlar lite energi till ett litet rump pass här hemma sedan blir det att steka lite lunch för jag är vrålhungrig. Har faktiskt inget mer inplanerat än så länge. Idag på förmiddagen har jag jobbat, kom hem bara för en liten stund. Jag mår bra, hoppas ni mår bra.

Vad kan man hitta på i helgen? Rättare sagt ikväll, jag har så fruktansvärt dålig fantasi.. Det enda jag vet är att jag inte är sugen på alkohol och fest, som mina tidigare helger bara har bestått av. Jag skulle vara tacksam om man fick några tips, det kan vara vad som helst... från bad till, ja jag vet inte. Vad som helst!

Jag önskar er en fortsatt trevlig eftermiddag så uppdaterar jag senare när jag har tränat och ätit. Kram!

Likes

Comments

TRÄNING

Heeej, jag har inte glömt bort bloggen redan. Jag sitter just nu i soffan framför lyxfällan och bara tar det lugnt. Idag har jag varit på jobbintervju som gick väldigt bra, har inskolning redan på måndag. Efter jag hade varit på intervjun åkte jag in till stan och gymmade.
På tal om annat, vädret idag... Alltså fy, blåst, snö och regn. Det får gärna vara vinter, men alltså sånt här väder som det har varit idag är ingen höjdare. Fast skulle jag få bestämma,skulle jag vilja ha sommar året om.

Blev ingen uppdatering igår på vad jag körde på gymmet, så det kommer jag slänga in i detta inlägg också.

Igår :

10 minuter uppvärmning på rullband

3x10 Bänkpress 5kg
3x10 Stångrodd 5kg
3x10 Sitt-hantelpress 10kg
3x10 Bicepscurl rakstång 10kg
3x10 Liggande tricepspress 9kg

Idag:

5 minuter uppvärmning på rullband
20 minuter crosstrainer
10x3 Ben press 50kg
15x3 In/utsida lårmaskin 40kg
30x3 Kickbacks utan vikt
30x3 kickbacks med rakt ben utan vikt
20 minuter crosstrainer igen
Stretch 10 minuter

Imorgon är det fredag, ska jobba på FM och sedan får jag se vad fredagen har att erbjuda, nyktert blir det iallafall. Imorgon är det vilodag från gymmet, men då blir det hårdare träning resten av helgen. Hoppas ni har haft en bra dag trots vädret som har varit. Nu ska jag städa toaletten och sedan blir det nog film i sängen bara.

Ta hand om er, så hörs. Kram!
Likes

Comments

Hej igen!

Ja, vart ska jag börja.. Ett nytt år är kommen, med öppna armar välkomnar jag det faktiskt. 2016 har varit en fantastiskt år, jag har fått uppleva mycket som jag aldrig någonsin jag trodde jag skulle få göra. Jag är tacksam för allt och alla. Men 2016 har också varit en jobbig period med mycket uppförsbackar för mig. Men jag står ännu kvar på fötterna och tänker inte ge upp, vi alla vet att livet är en bergochdalbana och är full med utmaningar. Ibland har livet helt enkelt sina vändningar och jag säger ännu en gång som jag alltid har gjort att, allt har sin mening. Även fast jag vet att en del tycker det är egoistiskt att säga så. Men jag anser att det MESTA händer alltid utav en anledning.

2017 är här som sagt, jag tänker försöka lämna det som har varit och blicka framåt, även fast det är riktigt tufft ibland. Jag tänker inte gå in på det dåliga som cirkulera runt, eller det som har varit för jag anser att det varken är roligt och intressant för någon att läsa samt att det är privata saker som jag inte anser angår någon annan än mig och eventuellt människor som är inblandade.

Hur mår jag just nu? Vad har jag för mig?

Jag mår bra och dåligt, är just nu i en period där jag är otroligt stressad och förvirrad. Men jag vet vad jag vill, och det målet ska jag sakta med säkert komma till. Jag jobbar extra just nu bara som lokalvårdare och det har jag gjort nu sedan september. Men självklart är jag ute efter en fast anställning.. Jag är på intervjuer, vissa jobb får jag inte och vissa jobb har jag faktiskt tackat nej till av den anledningen att jag känner att jag inte har känt att det är ett jobb för mig, eller en arbetsplats där jag kan ge det som behövs.

Men jag ger inte upp... Men det är lite så just nu, jag har inget att, JUST det här skulle jag vill arbeta med, så man får ta lite det som kommer till en. Jag har nu sedan två veckor sedan tillbaka bestämt mig att dra ner på alkoholen av den anledningen att jag inte kände att jag kunde hantera den som jag borde men även andra faktorer inblandade, Jag har även kommit igång med träningen, sakta men säkert.. och det känns väldigt bra. Dessa första veckor har varit mest genomgång för kroppen, att bygga upp lite bas. Så jag tänker att jag kommer uppdatera lite i bloggen om min träning hädanefter, hur det går, vad jag kör för övningar osv.

Mer än såhär tänkte jag inte uppdatera mer om, men jag mår bra och kör på. Jag hoppas ni alla har fått en bra start på 2017. Så ska vi se hur länge jag håller igång med bloggen denna gång, vad tror ni? 1 vecka?

Kram på er så hörs vi vid nästa uppdatering!


Likes

Comments

VARDAG


Hej!

Dagen börjar rulla mot sitt slut, och idag har det inte blivit någon uppdatedring förns nu pga den anledningen att jag vaknade alldeles för sent innan jag skulle iväg till jobbet. Ska försöka göra nytt försök imorgon. Dagen idag har gått relativt fort dock väldigt kämpigt för min del, av olika anledningar. Nu sitter jag och ska dona på lite vid datorn, blandannat ska jag sök jobb. Sedn ska jag fortsätta kolla efter jacka och skor, blev inget fynd igår kväll...

Ska även kolla på lite saker för halloween, om det nu ska bli något speciellt. Vi får se... Men jag tycker det alltid är lika svårt att hitta bra utstyrsel för halloween.. Jag har alla år haft svårt att komma på något bra. Jag tror att jag ska boka fransförläning ikväll också, om jag inte hinner ångra mig. Nu ska jag sätta igång jobbsökandet, för annars vet jag att det inte kommer att bli av.

Puss och kram!


Likes

Comments