Onsdag, och lilllördag. Idag är det första skoldagen sedan julledighet. Ska bli kul att få träffa alla igen 😊 Det dryga är dock att lektionen är mellan 15-17. Så man går ju inprencip bara och väntar på att dagen ska börja. Jag ligger i alla fall i sängen och förbereder mig lite för dagens seminarie. Näst sista lektionen på denna kurs, av 1:a terminen. 🤗
På måndag börjar termin 2 och kursen Svenska 1. Taggad!

Då har jag räknat kalorier i ca 1 v tid nu och ställde mig på vågen i morse. -1.3 alltså jeeeaj 🙌 Har inte nått jätte sötsug heller så det är ett plus i kanten. Får se om det fortsätter rulla neråt på vågen.

Nu ska jag nog snart ta med mig nå hundar och gå ut på en promenad. Vi sover i Holmsund hos Oskars mamma i veckan så blir att promenera med nån av hennes hundar. 🤗

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Som rubriken lyder: Jag har inte dött. Jag lever fortfarande, men jag har inte riktigt haft nån motivation eller rättare sakt inte haft nått att skriva om.
Jag tränar på fortfarande, ca 4 gånger i veckan, än fast det kanske inte blev lika mycket runt jul med träningen så är jag nu fullt igång igen.

Varför jag inte varit speciellt aktiv med att uppdatera har varit brist på resultat. Rent styrkemässigt har jag blivit starkare och där syns det verkligen resultat, men min största anledning och motivation till att jag tränar är att jag vill gå ner i vikt, och de sista veckorna har det inte hänt nånting på vågen eller mätningen. Ett litet bakslag men inte fan tänker jag ge upp för det.

Att gå ner i vikt är inte en dans på rosor, det är hårt slit och uppoffringar som ger resultat. Så nu efter nyår så ändrar jag mina kostvanor, jag har börjat räkna kalorier så att  jag kan hålla koll på att jag förbrukar mer än jag äter. Jag har tänkt att avstå från chips, ostkrokar och godis fram tills den 10 mars. Det har varit mina största fiender och mitt riktiga beroende här i livet. Så nu kör vi en "detox" från det. "Sockret ska inte få styra mig, utan jag ska styra det."
Varför jag valt den 10 mars är för att det är dagen då jag fyller 25. fattar ni, 25? fan va tiden springer iväg... halvvägs till 50, shit!

Med nya mål och nya riktningar så hoppas jag att jag ska få börja se resultat igen. Nu håller vi alla våra tummar och tår.

Likes

Comments

Imorgon är det Torsdag och jag har en ledig dag ifrån skolan så jag tänkte köra en köttardag på gymmet. Tänkte klämma in både torsdagens och fredags pass på en dag då jag inte slutar försen 17 på fredag.

Ni kanske är nyfikna på hur mitt upplägg ser ut på detta schema då vi ändå är på v4 av 6 av denna omgång 😊

Dag 1.
bänkpress 8x5
hantellyft sidan 8x3
omvänd hantellyft 8x3
China max X3
skivstångscurl 15x3
liggande benlyft 15x3

Dag 2
knäböj 8x5
marklyft 8x3
benspark 8x3
lårcurl max X3
knäböj med hopp 20x4
liggande benlyft 15x3

Dag 3 vila
Dag 4 samma som dag 1
Dag 5 samma som dag 2
Dag 6,7 vila.

Det går bra, var väldigt nervös innan eftersom det är mer fria vikter och jag inte hade så bra koll på tekniken. Men YouTube har allt, haha 😊👌

Nä men så imorgon såra så kommer jag köra ena passet på förmiddagen, käka lite lunch med syrran tror jag och sen köra andra passet efter det.
KÖTTTTTTA

Likes

Comments

Måndag morgon.. Alltid en sån där dag som man helst hoppar över.
Men inte idag!
Idag är jag på toppen humör. Jag vet inte riktigt varför jag känner mig på så bra humör. Men måste man alltid veta det?
Kan kanske vara att när jag nuförtiden tar en titt i spegeln så ser jag vilka resultat jag åstadkommit.
Den där helt otrolig känslan när man ser att byxorna och tröjorna sitter på ett helt annat sätt än vad de brukar.
Det är då man inser hur duktig jag egentligen har varit.
Och vilka resultat jag åstadkommit på denna korta tid. Det ger en sån otrolig motivation att fortsätta kämpa.
För i slutändan är det ju resultat man vill se? Vare sig det gäller att man pluggat till ett prov eller att man börjat träna så är ju alltid resultatet det roliga.

Annars då? Jo men det är bra. Hade tentamen i Fredags och idag börjar en ny kurs.
Etik, demokrati och den heterogena lärandemiljön.
Vi får se hur denna kurs blir. Hur som är det den sista kursen på Termin 1. Och jag ser framemot termin 2 och dess kurser 😊

Likes

Comments

Torsdag morgon, här sitter jag i soffan hos mina föräldrar och försöker bearbeta så mycket information som möjligt. Tenta imorgon. 😬 fallasier, källkritiken och statistik. fy!
Jaja snart är denna kurs över så ba ta sig i kragen och jobba hela vägen ut.

Träningen går bra roligt att se att man blir starkare hela tiden😊

Kommit på ett bra nyårslöfte oxå! Utan att veta vad det är, tycker ni jag ska vänta tills det nya året eller ska jag köra igång redan nästa vecka? 🤗

C'YA

Likes

Comments

Igår var det söndag, och jag hade en jobbdag. Började vid 13.50 och passade ner till Bromma. Sedan flög jag till Göteborg fram och tillbaka och sedan var det dags att åka hem till Umeå igen. Men icket se nicket!

Vi fick teknik på planet, någonting med strömmtillförseln så vi fick plocka av passagerarna och ställa in fighten. Jag som verkligen ville hem. Men det fick bli en natt på hotellet istället. Var ju ioförsäg väldigt gott med hotellfrukost imorse 👊 ligger på hotellrummet nu och snabb skriver ett litet inlägg, ska vandra till flygplatsen snart, planet går om ca 40 min. Det är någonting man lärt sig av denna bransch, att vara 1h på flygplatsen innan är helt totalt onödigt, OM man ändå redan är inchekad. 😊

Oskar fick ta med sig kläder och Skolgrejer till mig på sitt jobb, så blir att åka förbi där när vi landar för har skola mellan 1-3 sen blir det att åka och träna, sen "hem".

Dom har idag börjar ta tag i renoveringen av våran lägenhet så vi har fått utrymma den i helgen så just nu bor vi hemma hos mina föräldrar.

Hoppas ni annars får en fin dag.
puss och kram.
C'YA

Likes

Comments

Altså jag har panik just nu!
I Augusti fick vi vattenskada i hela lägenheten. Igår ringde byggfirman och på måndag ska de börja renovera här, alla rum behöver göras om.
Förstår ni hur drygt detta är? För det första måste vi tömma lägenheten och vi har kommit hyfsat långt men det är näst intill helt jäkla fullt i förrådet just nu. Vad ska vi göra med resterande? vart fan ska det få plats!
PANIK!

Sen sa han även att renoveringen kommer ta minst 10 veckor. 10 veckor??!!
Så vi får flytta hem igen i början/ mitten på  februari.
Så det blir att flytta hem till mina föräldrar och sen Oskars mamma, vi kommer att variera lite däremellan.

Jaja, försöka att inte stressa upp mig för mycket nu, det ska väl lösa sig på nått sätt.

Likes

Comments

Då var det Torsdag igen, veckorna går så himla snabbt nu för tiden, när man har mycket skolarbete och träning på kvällarna, lite skillnad från förr då jag jobbade sen låg typ i soffan för det mesta, hehe.
Säkert sakt det förut men tycker det kan vara värt att nämna igen, vi har ju börjat med ett nytt träningsschema som är såååå kul! eller ja vi är ju bara på v2 på det. Lär ju tycka det blivit tråkigt när vi är på v6 där med men än så länge njuter jag. Tycker det är så roligt att kunna utmana sig själv men tyngre vikter för varje gång.

Men nu till det jag lovade er i förra inlägget. Som sakt 8v träning alltså 2 månader. fortfarande roligt 😊
Men resultatmässigt hur har det gått där kanske ni undrar...
Varje torsdag morgon möter och väger jag mig.
Jag mäster mig över brösten, över magen, över rumpan och höger lår. Så totalt 4 ställen.
och på 8 v har det alltså blivit...

19.5 cm totalt 👊
Vikten varierar upp och ner men det har ändå hänt grejer! så kul!
Men tanke på att jag bra börjat träna och inte ändrat någonting på kosten.

Och det där med kosten , ska klura ut nått bra nyårslöfte som jag kan hålla. Ni får gärna ge förslag på en HÅLLBAR förändring, inte ba sluta äta pasta och potatis och sånt det har jag provat förr och det blir så tråkigt att äta mat då.

Men här kommer det bilder. från första gången jag la ut, och från imorse.
Märker ni någon skillnad?

Likes

Comments

Igår var det måndag, jag han med två träningspass igår, ett på morgonen/ förmiddagen och ett efter middagen.

Gymmet jag tränar på körde igår och fram till kl 16 idag, running 4 zero hunger, vilket går ut på att för varje kilometer som man springer cyklar eller kör crosstrainer, alltså på alla maskiner man kan mäta distans på, så för varje kilometer man gjorde så gav de 1 euro till ett hungerprojekt för att kunna ge alla människor och barn möjlighet till mat. Superfint projekt och var kul att jag kunde delta och bidra med litegranna.!

Annars går träningen bara finemang! idag är det ''underkropp'' som står på schemat. och på torsdag tänkte jag meddela mina resultat för er. för nu har det gått 8v sen vi började träna. alltså 2 månader. sååååå...... höll ögonen och öronen öppna.

C'YA

Likes

Comments

Godkväll alla glada där ute! Hur är läget? Själv är det riktigt bra idag, har kännt mig riktigt glad inprencip nästan hela dagen, förutom när jag var väldigt trött och huvudverk vid lunch, men det försvann relativt snabbt.
Idag är det måndag, och träning stod på scehmat! Vi är klar med de förra schemat och började idag med ett nytt.
Riktigt roligt, man hann som bli lite småless på det förra efter 6v, så var kul att börja med nytt. Detta schema är mer fria vikter än det förra så det blir en spännande period 😊👌

Annars så är det bara massa tentaplugg som står på schemat. Försöker komma på vilken studieteknik som passar mig, har just nu svarat på instuderingsfrågorna, och spelet in mig själv när jag läser upp frågor och svarar så imorgon blir det långpromenad och att lyssna på mig själv om och om igen. Om vädret tillåter. hehe 😎

C'YA

Likes

Comments