​Ja kvällar som denna, ensamma, långtråkiga och ja vad ska man mera säga?
Jag har varit här i soffan ända sen 16 ca och ja vad ska jag göra?
Har väl egentligen en del att göra, men ensamheten deppar ner mig och vet varken vad jag ska äta, göra eller ta vägen.
Jag är oerhört bra på att planera in saker jag borde gör dessa tider jag är hemma själv, men att sedan sitta här och tycka synd om mig själv, kanske släppa en tår och bara tänka tänka och tänka.
Vist de här deppiga tiderna är inte alltid här och jag begär defenetift ingen sympati tröst för de är bara jag själv som kan göra något åt detta.
Jag tror att detta kommer för att jag vet av att jag har saker jag måste göra och gör dom inte för att jag måste vila. Att jobba, plugga och ta hand om ett hem för två och inte så jätte mycket respons av omvärlden så blir de lite mycket.

Jag hade även tänkt att de skulle komma upp lite bilder på hur de blev här hemma men icke idag. Eftersom att de som ska ner i källaren inte har kommit ner och de som ska göras klart i vardagsrummet inte är klart helt osv.
När allt är klart helt och hållet lägger jag gärna ut bilder och visar er vårat hem.
Planerna går runt och ja de är snart snart klart, bara den där lilla hjälpen jag behöver kommer och hjälper mig snart.
Vi får se.

Lite tankar om jul som snart är här och planering. Men de tar vi i något senare inlägg...
Nu ska jag göra mig klar att åka till A. och kopiera ett papper och sen åka hem och krypa ner i soffan igen.
Vi hörs senare eller liknande!
Puss!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har dragit ut på att skriva faktist. Tänker ofta att nu bövelen ska jag skriva men icke!
Just nu är datorn iväg för att få något nytt program som A. gärna ville ha på den. Så idag ska jag hämta de är de tänkt , men först ska jag sköta jobbet!
Jag tänker inte skriva så mycket mera då jag inte tycker de är så behagligt att skriva från mobilen då den håller på att lägga av efter 2,5 år och väljer ubland bokstav själv osv!
Jag ska knäppa lite bilder på hallen å fixa så hörs vi i kväll igen !
Ha en underbar dag alla fina!

Likes

Comments

Jaha vad ska jag skriva idag då?
Mera än att de fortfarande är ett stort kaos här hemma, förhoppningsvis så blir de ändringar på de efter helgen och allt kommer vara färdigtapetserat och klarmöblerat.
Moffi kommer förhoppningsvis på måndag och hjälper mig att få upp spegeln och hatthyllan.
Jag vill bara komma iordning så jag kan få sinnes ro för att bara fokusera på pluggandet och jobbet ett tag.
De ska städas och rensas och dammas och tvättas osv.
Ska även plocka in från balkongen och göra höstigt där ute också. Hitta ljusslingan och pynta upp lite där också.
Men en sak i taget, först hallen och vardagsrummet.
För detta kaos får jag skavsår i hjärnan av. Jag klarar inte av att ha såhär rörigt.

Idag kliver jag även på mitt helgs pass igen. Eller ja jag skulle ha varit ledig igår men var på jobbet ändå så är inte helt ledig för än på tisdag igen. Då har jag ändå fullt upp med att städa av allt dam och ordna upp i röran.
Sen är de bara att bita ihop och ta tag i skolan och jobbet som man ska och gymmet såklart.
Jag har nu skickat in en uppgift men de är ändå några uppgifter kvar. Jag har som mål att skriva prov i slutet av november eller början av december efter min HLR utbildning.

Nej nu ska jag göra mig klar för att bli hämtad 12.15 för att hämta bilen.
Jag kanske återkommer ikväll eller imorgon eller i slutet av helgen eller något.
Ni får ha en underbar helg alla fina!

TinaBeatrice

Likes

Comments

Jag har lite mycket att stå i just nu förstår ni. Denna vecka är en sådan vecka som jag endast är ledig en dag på sju dagar, och på denlediga dagen är de kikkoff som jag ska gå på så jag är under arbete i sju dagar i sträck...
Det är även sju dagar som de är väldigt långa arbetspass på och även en delad tur inknåpat i de hela. Vist jag har inge barn eller familj så men jag har en sambo jag gärna vill se lite mera och sen har jag även studier jag måste ha tid till att göra.
Ja ja börjar jag 13 så hinner jag plugga innan det vet jag också om men alla morgon bestyrer har sin egna tid också...
Jag har även hallrenuveringen att tänka på också. Då vi drog bort maskeringstejpen igår och ja de följde med vägg så fick jag spackla igen alla misstag och slipa om på nytt. Imorgon ska jag på de igen och sen börja måla.
Vi har varit och hämtat alla tapetserings föremål hos morfar och fått lite tips och råd. Då han inte har möjlighet att hjälpa oss och jag jobbar så ska mitt hjärta fixa tapeterna. Vi får se hur de slutar. Tapeterna har iallafall landt och är även uthämtade. Morfar kommer komma på måndag och hjälpa mig att få upp spegeln och hatthyllan iallafall vilket är väldigt tur må jag tycka.
Nej nu ska jag försöka få lite sömn i ögonen för en till fullspeckad dag. Vi hörs kanske i morgon eller någon snna dag! GodNatt!

Likes

Comments

Ja sen jag fick fraktur i foten har jag hatat att jag inte har kunna springa mera.
Jag hade börjat springa i våras och kände att de mådde jag bra av.
Nu känner jag att jag skulle behöva börja röra på mig igen men min fot sätter lite stopp för de faktist. Då jag fortfarande känner av den och ibland gör de fortfarande så ont att jag grpter av smärtan.
Jag har sagt att till våren ska jag börja smått med att springa igen.....
Men idag av någon anledning, när jag satt i bilen breve A. på väg från Uppsala efter lite shopping så gick jag in på Actic sida och kollade. Jag fick något blindfel flr jag beställde mig ett gymkort.....
Ja ni läste fel! Jag beställde mig ett gymkort så nästa vecka så tar jag och startar.
Jag ska komma igång! Från och med nu så ska jag börja sträva mot bättre hälsa.
Vi fpr se vart de leder men jag har bundit upp mig i de i ett år så nu har jag inget val än att pynta och fara iväg och träna..
Imorgon häntar jag kortet och ja jag kan inte säga så mycket annat.
A. har lovat att puscha mig i detta så vi får väl se hur detta slutar.
Jag ska vara hård mot mig själv och sätta mål för varje månad. Börjar jag nu så kan jag kanske börja med min C9 box i November och beställa dedär te:t jag har kollat på som ska hjälpa en.
Denna gång ska jag klara de! Min smärta i nacke, rygg och fot ska bli bättre och jag som människa ska må bättre!

Likes

Comments

Jag vet har tänkt länge på detta faktiskt att bli dumpad av en kompis.
Detta har hänt mig med samma person ett antal gånger, även jag har nog dumpat en kompis för att ha insett att den inte är något för mig. Men just denna kompisen jag nämnde ovan var ändå lite speciell för mig.
Den personen hat funnits i mitt liv i ca 15 år? Ja på ett ungefär då, och hen har dumpat mig två gånger innan.
Detta har den gjort då den har skaffat sig en partner eller fått för sig att jag är dum i huvudet.
Jag träffade inte denna kompis särskilt mycket men vi sms:ade och pratade i telefonen minst en gång om dagen.
De var rätt skönt att prata med hen för vi hade samma musiksmak och minsta lilla så fans hen där dag som natt.
Hen blev orolig när jag svarade på sms mitt i natten då jag är en sån som somnar tidigt och sover hela nätterna och så visste hen att de var något fel.
Men men vi har väl alltid egentligen vetat att detta någon gång kommer att hända. Även fast de alltid lovas att om de nu kommer komma något emellan oss så ska de inte förstöra vänskapen. Men denna gång gjorde de de.
Jag har alltid varit hygglig och tagit tillbaka hen då jag känt mig dum annars.
Men nu var detta sista gången som sagt. Hen lovade nu att inget skulle gå emellan oss igen och sen två veckor efter skriver hen att det inte funkat att vara vän med mig då jag är "svartsjuk" Nej jag är inte svartsjuk jag vill bara ha kontakt med min vän? Och minsta lilla som när nämnde så sket människan i de osv.
Så fick jag meddelandet om att jag aldrig mera skulle höra av mig. Sagt och gjort jag har aldrig mera efter de hört av mig. Detta var i Juni och ja ´de var jobbigt i början men nu känns det bara bra. Då jag hatar förändringar runt om mig så var de jobbigt i början men jag visste ju om detta innerst inne.
Jag kommer dock alltid ha ett minne kvar av människan. Då hen relaterade mig till en låt då de hänt en del i mitt liv och hen tyckte låt texten passade in på mig och de är " En flicka som är stark" För de tatuerade jag in de citatet på låret också såklart. Jag ångrar inte tatueringen alls och kommer alltid själv att relatera den till mig då jag är eller ja har blivit nu en flicka som är stark.
Vist känner jag lite saknad efter människan men jag tänker aldrig mera ta tillbaka människan, hen har sårat mig tillräckligt så från och med detta inlägg är hen ett minne blott!

Är de nu så att du läser detta du mänskliga människa så vill jag bara säga att du har gjort en del saker bra i mitt liv och tatueringen må alltid påminna om dig men nu är de över!
Never again! Du får höra av dig hur mycket du vill men jag må kanske inte svara eller så är mitt nummer inte existerande längre.

Likes

Comments

Jag vaknar alltid när A. ska åka och jobba när jag börjar jobba senare.
Men jag tänker jämt att ååh vad skönt att somna om och sova vidare lite....
Men icke! Jag lyckas aldrig somna om konstigt nog? Jag ligger jämt och knölar runt i sängen och försöker sova men aldrig, aldrig, aldrig...
Jag har funderat varför är de såhär? Har jag sovit klart? Borde jag göra något vettigt? Jag ligger alltid kvar til ca 09 iallafall och typ surfar lite, läser lite eller bara försöker sova.
Men jag ska göra ändring på detta... Bara att kliva upp och börja dagen, med en promenad? lite frukost? tv tid? tid att plugga? Ja de finns massor viktigt jag kan göra men inget blir av?
Nu borde jag kliva upp och måla? Men jag har ända till 12 på mig så lite till kan jag dra mig lite till. Nej men jag hoppas för allt att mina tapeter kommer till imorgon.
Jag vill verkligen ha klar hallen å möblera.
Nej hörrni! Jag ska ta och kliva upp nu och fånga denna dag!
Vi höres !

Likes

Comments

Godkväll alla!
Ja vi eller jag rättare sagt har börjat göra iordning i hallen nu. Beställde tapeter i förra veckan och började igår med att riva gamla tapeterna och spackla osv.
Idag har vi slipat och jag har målat en sväng.. Jag är inte så jätte nöjd men A. sa att jag skulle dra på en sväng spackel till på ett ställe... Men jag har bara målat en gång så jag testar måla lite till och se om de ger med sig.
Sen fick jag sms om att tapeterna hade kommit, ja till Östhammar... Då har dom skrivit fel postnummer vid leverans så ja mina tapeter ligger i Östhammar och jag som hade planerat att bli klar till helgen?
Han som äger företaget jag beställde tapeterna ifrån fixade så dom skulle komma förhopningsvis på fredag så vi får hålla tummar och tår. För nu vill jag ha de klart och få kanske dra av vardagsrummet också på en gång och sätta fart med storstädningen?
Jag måste sätta mig och plugga lite också. Jag får göra de imorgon innan jag ska fara till jobbet. Sen så Ska vi ha nya hall möbler och de har vi redan kollat ut vad vi ska ha. Jag ska slänga upp lite bilder på insperation och lite hintar hur vi kommer ha de ca. eller ja iallafall i möbelväg.
Även lite pynt osv.
Jag vet inte själv ännu om de blir bra men de visar sig.
Vardagsrummet går jag in på mera detaljer senare och foton osv.
Först hallen.

Nu ska jag stänga mina ögon och sova lite. Vi höres, puss!

Likes

Comments

God eftermiddag alla!

Ja jag har precis kommit hem efter ha varit och fikat med en kompis, de är så skönt att komma ut och träffa folk.
Nu är de oerhört regnigt och blåsigt ute då de slår mot sovrumsfönstret och viner i ventilationen
Det är sådant väder att jag vill ha hem mitt hjärta och lägga mig i sängen och bara mysa fram för en film.

Jag har även beställt tapeter till hallen våran också så nu vill jag bara ha hem dom! Jag jobbar visserligen i helgen så kan inte börja måla dom andra väggarna heller. Men jag tänkte imorgon innan jag börjar att jag ska ner i förrådet och kolla vad det är vi har hemma. Har vi färg och sånt så kan jag börja skruva ner alla saker vi har på väggarna osv och börja spackla igen hål och sånt på söndag när jag slutar då jag slutar ca 16.
För sen har jag måndag tisdag och onsdag som jag är ledig och göra det på. Hjärtat kommer kanske bli galen att jag skyndar på så fort men är de något jag vill så måste jag börja med de på en gång!
Sen har jag ju drömmar att fixa om lite i vardagsrummet men de får vänta till efter hallen är klar de enda som behövs köpas in är ju bara tavellister och lister för att få fast på en hylla. Annars är allt hemma. Lite lack till bordet och kanske nya gardiner.... Eller ja få lamporna i fönstret fixade också med det är Hjärtats uppgift.

Jag blir galen när jag har saker i huvudet hur jag vill ha de då måste jag fixa det nu nu nu!
Sen så ska jag väl höst fixa balkongen lite med lite höst blommor men de tar jag sen... En sak i taget.
Först hallen. Sen Vardagsrummet!
Sen har jag även skoluppgifter att göra som jag inte får glömma bort.
Jag har lovat mig själv att ändra mig med allt nu och fokusera och bli bättre på saker.
Jag tänker inte låta människor behandla mig som människor har gjort.

Nej nu ska jag ta och vila i en timma och drömma tillbaka till värmen innan jag börjar jobba.
Så vi hörs kanske imorgon eller senare ikväll när jag kommer hem. Jag har ju även lovat att lägga upp lite bilder från Kroatien! De kanske jag kan ta och göra när jag kommer hem.

Sen vill jag ge alla mina tankar till min gammel morfar idag. De är 23 år sen han försvann ifrån mitt liv med egen vilja.
Nu tänker nu att "honom kommer du inte ihåg så varför ska du sakna honom". Jo jag gör de för att jag hade önskat att hans val var att stanna längre med mig än vad han gjorde. Men hans val var ändå att stanna och vänta på att få träffa mig, därför betyder han väldigt mycket för mig.

Nu tänker jag vila! Höres, hej hej!

Likes

Comments

Jag vet att jag inte skrivit på ett tag men har en del annat i huvudet nu.
Eller ja just nu är klockan halv två på natten och varför sover inte jag?
Jo för detta är den värsta natten någonsin!
Jag kom hem från kusin innan nio i kväll och könde av att jag inte alls kände mig så jätte pigg. Ont i nacken, huvudet och magen. Smärtan brukar gå bort när jag sover så jag gick och la mig tidigt för att vara mig själv. Då jag inte är en människa som helst inte vill ta smärtlindring. Tog de ca två gånger enbart efter jag bröt foten.
Men men, jag somnade garranterat jätte fort nära mitt myse hjärta!
00.10 vaknar jag av världens kramper i magen, eller ja nedre magen. Alltså har jag min "roliga" vecka.
Jag tänkte jag får ta två smärtlindrande tablätter för att kunna sova men icke då, detta krampande har fortsatt. Jag har gråtit en skvett av frustration att jag är så trött men smärtan hindrar mig att sova. Setat på toaett tag och försökt komma på vad jag ska göra åt detta.....
Nu ligger jag här med en flaska kokhettvatten på magen och hoppas de ska lindra lite.
Iallafall så att jag kan få sova igen.
Jag känner mig även dum som bökar en massa då hjärtat ska upp och jobba imorgon bitti och jag märker av att jag hör så han knorrar runt en del.
Nej nu ska jag krypa nära hjärtat och få närhet och trygghet. Ska försöka locka på John Blund också!
Godnatt med er så kikar jag kanske in senare och postar lite bilder från Kroatien!


Likes

Comments