Header

Nu ligger jag här igen och vet inte vart sömnen tagit vägen?
Den försvann och jag som känner att jag verkligen vill sova!
Sömnlösa nätter börjar bli en rutin och för att rubba om den står klockan ställd på tidigt så att jag inte sover bort hela dagen. Ändå till kvällen ligger jag här och vill mera än något annat sova. Nej nej men då ska de tänkas och de ska gråtas och de ska planeras och ja och så var vi på ruta ett igen. Jag borde gå i sömnterapi!
Nu får mina funderingat i hur jag ska nå ut till folk hur just jag mår.
Vad som är i görningen och kanske hur just du ska reagera när jag reagerar på ett annat vis.
Nej me vi får se, de återstår att se och mera tänkande för att gå ut med de på rätt sätt.
Som en vän jag berättade för de idag ibsåg att "ahaa de är därför du kan ändra dig lika snabbt som en femma." Ja precis.
Nej men åter igen ska jag nu locka hit mig John Blund och komma äverens med honom hur vi ska kunna samarbeta.
Eller har han kanske gått på semester? Är han lika less på mig som jag är på honom för att när han är här så går hjärnspökena rundvandring och han inte kan göra sitt jobb?
Äh, jag har beställt en badbalja och ska påbörja min avslappning där i sen.
Nu funderar väl ni vad fan snackar hon om? Jo vist en badbalja för vuxna! Som jag längtar! Nej hörrni, vi hörs när ögonen öppnar sig lm några timmar igen!

Likes

Comments

Hallå alla pärlor!
Jag ligger nu nerbäddad i min säng eftet en kväll isoffan.
Jag har sovit iprinsip hela dagen fram till 17.00.
Vilket gjorde mig unde är två timmar väldigt pigg och kände mig "frisk" jag åt och hämtade ut paket som jag var tvungen att hämta ut senast måndag.
Den friska luften var älskvärd!
Min sambo hade hem lite folk och de satt i vardagsrummet och eftersom att vi inte bor i ett slått så är de svårt att ungå dom!
För er som inte förstår så är jag hemma idag och samt imorgon för i går kväll så fick jag feber och feber frossa på jobbet. Min kollega tyckte att jag borde stanna hemma idag och jag kände även lika dant. Eftersom att jag sovit hela dagen vilket aldrig händer annars så vet jag själv att de är något som inte stämmer!
Jac har mått illa en längre tid och tappat aptiten! (Nej jag är inte gravid)
Så för den sociala delen nu i kväll och för doften av öl så tog jag mig en kall jävel hemma i soffan jag med. Jag kände av min feber och kroppen ville inte riktigt mwn de är svårt att lägga sig i rummet mitt imot utan dörr och sova.
De får bli hur mycket skitsnack de vill, men när grabbarna drog ut på krogen hoppade jag in i duschen för att svalka ner mig och sen bädda ner mig i sängen igen.
Jag har även accepterat tanken över att min sjukhet kan vara att min kropp säger ifrån! Jag vet om att jag har haft och har väldigt mycket i huvudet och att de kan vara de som är problemet.
Att själv acceptera de och förstå att de kanske är dax att göra någonting åt detta då detta kanske är en varningsklocka.
Jag har lovat mig själv att söka läkarvård i veckan, att de ska bli slut med detta nu. Jag är fan också en människa!

Imorgon beroende på vädret och kännslan i mig måste jag försöka att komma ut i friska luften ett längre tag, en promenad med musik i öronen eller något.
Även att lämna in en uppgift till skolan.
Jag vet att detta är lite press på mig själv och de är de jag inte ska men friskluft är bra medicin 👌

Nu ska jag sova tänkte jag för snart faller jag ihop ändå!
Natti få er och som sagt skitsnacket kanske går men när små saker får en att må lite bättre så tar man till sig de lilla fast kroppen lägger av!
GodNatt!

Likes

Comments

Jag har lite torka över vad jag ska skriva här och komma igång igen.
Men nu har jag tänkt lite och tänkte skriva upp lite saker ni kanske inte visste om mig.
Vissa av er kanske vet något av de jag kommer skriva och vissa saker inte.
Det kanske inte blir mycket men lite granna. Nu kör vi!

När jag var yngre var jag en pojkflicka. Jag lekte inte med Barbies utan hade min lastbil jag fick av pappa och en massa bilar.

Min största dröm var att bli lastbilschaufför, men de lade jag på hyllan när jag insåg hur jobbigt jag tyckte det var att ta vanliga körkortet.

Jag har alltid varit pappas flicka.

Jag och min granne hade en koja i skogen nära ett gruvhål, vi smög alltid in genom ett hål i staketet och hade en dunk fastknutet i ett rep för att kunna få upp gruvvatten.

Min moster är som min mamma och har alltid tagit hand om mig som sitt egna barn. Därför jag kallar henne för mammsimost.

Jag började tjuvröka när jag gick i femman.

Jag har varit självskadebenägen i flera års tid.

Jag åkte trimmad moppe i hemlighet för pappa, tills jag mötte honom när jag körde 70 på en 50 väg.

Jag har flyttat åtta gånger på mina 23 år.

När jag snyter mig kollar jag alltid på mitt snor i pappret. Detta bara för att jag har så lätt att blöda näsblod de bara sprutar ur snoken.

Jag har aggretionssvårigheter. När jag blir arg, då blir jag så arg så jag har sönder saker, slår och bankar.

Jag har socialfobi. Jag får ångestattacker när jag ska iväg på stora gruppaktiviteter.

Jag snusar.

När jag dricker alkohol så kan jag få för mig konstiga saker och kvällen kan sluta hur som hellst.

Jag tänker för mycket så de gör mig orolig.

Jag har haft problem med min magen sen jag föddes så de är min vardag.

Jag har en extra pappa och han tog hand om mig när min pappa var iväg på jobb för att jag inte ville vara med min mamma.

Jag har alltid för mycket saker att stå i. Påbörjar alltid saker men klarar aldrig av att avsluta dom.

Båda gångerna när jag brytit mig så har jag cyklat om kull.

Jag har försökt gått "gymnasiet" fyra gånger men inte klarat av att göra det. Nu är jag inne på femte gången gillt och försöker få mig en utbildning.

När jag praktiserade på Fonus i Västerås så var de den bästa vecka i mitt liv, som jag mådde då så bra har jag alldrig mått.

Jag är inte prydd av mig utan jag rapar och fiser hur jag vill när jag vill.

Jag har varit kär två gånger i mitt liv.

Min första fylla var jag 14 och de var på min pappas dåvarande chefs 50års fest och min dåvarande bästakompis morbror.

Jag har levt med två sambosar i nästan tre års tid.

Jag har två guddöttrar en här på fastlandet och en på Åland och dessa prisar jag allt för.


De var det. Nu kommer jag inte riktigt på något mera just nu.
Men jag hoppas de blev bra iallafall.
Nu ska jag sätta mig och skriva klart uppgiften Tack för detta inlägg!

Likes

Comments

Hua vad jag verkligen har kommit på mig själv i dag att jag lever i en färnekelse till mig själv.
Jag vet om att jag har så mycket som BORDE göras rätt så nu och istället skiter jag i de och kommer på saker jag kan göra iatället för att göra de jag borde göra.
Som idag efter jobbet åkte jag hem till E. och mös med grabbarna lite och åkte hem för att jag var tvungen att plugga.
När jag kom hem la jag ifrån mig allt på köksbordet, gick in och sket och sen lade jag mig i sängen och glodde på youtub iatället i två timmar. Kommer på att fyfåglars vad jag är sugen på kaffe! Kollar på klockan och ser att klockan är 19.25 och tänker efter att de är ingen som har kaffe nu. Men kommer på att jag åker ner till mormor och morfar dom har alltid kaffe och dit åkte jag och latade mig med kaffe i soffan till 22.00. Sen sa jag till dom att näe ni nu måste jag åka hem och göra någonting så ingen tror att jag inte gjort något utan att de synns att jag har gjort lite.
Där satte jag mig och pluggade, men gud de känns som om att jag kan skriva massor om gubben i uppgiften. Imorgon har jag lovat mig själv att den bör bli klar!
Nu måste jag sätta fart med detta!
Vet inte om jag förnekar allt pga att jag har en på 7 dagar av 8 och är rätt så saftiga pass och den lediga tiden har jag tänkt att vila upp mig och sköta hemma sysslor och pluggandet.
Imorgon ska vi även ut och käka ett gäng från jobbet och tacka av en av våra fina medarbetare för hennes 11 år tror jag de var på vårat jobb.
Nej nu tänker jag sova, jag kanske återkommer imorgon vi får se.
Tack och godnatt!

Likes

Comments

Nu sitter jag här med skolböckerna i högsta hugg för att bli klar med denna uppgift snarast också.
Nu fasiken ska jag kämpa mig igenom detta åter igen, få tillbaka motivationen och klara detta trotts att de är tråkigt!
Men de är inte lätt att koncentrera sig när man har världens mysigaste vovvis hemma och dagdrömmer mig bort till Barcelona.
Ja planerna är att i Juni åka iväg till Barcelona innan vi ska iväg på bröllopet och sådant. Då ska vi åka dit samma vecka och komma hem dagen innan bröllopet är vad vi har planer på iallafall.
Men för att få den veckan som semester så gäller det att plugga på så att man har en vecka att kunna vara ledig och att chefen accepterar min ledighetsansökan. Detta är typ bara de jag kommer att vara ledig på under sommaren.
Jag har bara schema till 1 augusti och har då planer att kanske jobba satan hela sommaren då och får jag inte vara kvar så kan jag ha semester ett tag i Augusti och sen under tiden söka nytt jobb om jag nu inte får vara kvar. Även att kunna fokusera på skolan just den tiden också.
Mina planer är då att jag ska med upp till Mora när cykelvasan är och kunna umgås med nära och kära. Beroende helt och hållet på jobb också förstås.
Jag ska kolla upp allt de med hur de blir efter sommaren för får jag veta de snart så kan jag börja planera redan nu känner jag. För att ändå sitta ovetande genom hela sommaren och så står man där sen och inte har ett dugg istället.
Får jag veta de nu så har jag chansen att kunna planera från och med snart och sen ha allt klart efter sommaren, för på min lediga tid under sommaren så tänker jag vara ledig och förhoppningsvis hitta på något med den jag tycker om. Jag återkommer kanske imorgon, kanske ikväll eller kanske bara senare i veckan.
Ha de bäst så länge alla fina!

Likes

Comments

Vårna morivation är på noll just nu.
Vi vill bara ligga här i soffan och mysa vidare såhär.
Jag har ingen motivation att åka till jobbet, att plugga, att äta.
Vi vill bara mysa och promenera.
Kärlek med den fyrbenta.
Jag har ångest över att lämna bort honom, jag vet att han kommer få de så mysigt med min syster ikväll och inatt och imorgon.
Men jag tycker de är jobbigt ändå.
Min mysebus!
Nu ska jag kolla lite tv och sen göra mig iordning och plugga lite kanske.
Får skjuts hem till mormor och morfar Sen fortsätta med pluggandet där.
Vi hörs senare eller så!

Likes

Comments

Jag presenterar här med min bästa vän, lillebror och min vapendragare Brorsan!
från hämtning av valpen så har han varit den som gnott sig fast i mitt hjärta!
Han har varit hos mig en del då mammsimost har jobbat som hon gjort osv.
Han och jag har gått så bra ihop sen förata dagen.
Han har väl varit sur på mig kan jag erkänna. Men de var för han tyckte att jag var borta hen hel sommar fast de var han och familjen som var iväg!
Men han är verkligen världens mysigaste, knäppaste, korkade och mäst älskade!
Han är nu hus mig en vecka och oj vad jag älskar de!

Likes

Comments

Jag känner mig så fräch!
Jag har haft cocosnötsolja i håret, framför allt för hårbotten då jag är extremt torr i hårbotten oc bara flagarDe är jobbigt när man har mörka kläder och de flagar ner på tröjan bara av att röra lite av håret.
Jag brukar köra med cocosnötsolja ibland och de är så skönt! När man välnhar duschat ur de. Jag har i de rätt så tidigt för att de ska kunna verka. Idag hade jag i de i hela håret och nu efter duschen så känns de så fräst och nytt!
Har även haft ansiktsmask, noppat brynen, kört med ansiktsskrubb och ansiktsvatten och en bra ansiktskräm. så huvudet känns så fräst övet huvud taget idag!
Har även nu haft funderingar hur jag ska ha hårt på sommarens festligheter.
Vi får se hur de blir. Ett tag kvar.
Nu tänker jag sova och återkommer kanske imorgon!
Natti!

Likes

Comments

​God eftermiddag alla fina!
Jag har inte varit så jätte aktiv då jag inte har varit aktiv till något denna vecka kan jag säga med detsamma.
Har haft en oerhört neråt svacka och inte alls vela gjort något.
Bara legat i sängen de mesta delen eller i soffan, ätit och ja sånt som jag inte annars gör.
Jag har skött jobbet någorlunda, känner inte att jag har gett de jag brukar ge men jag har fått de att gå ihop ändå.
Morfar drog ut mig på promenad här om dagen och jag är mera än tacksam över att han gjorde de för de fick mig att även prata av mig lite och komma ut och få lite extra energi till saker.
Jag har åter igen satt igång med pluggandet efter en och en halv vecka uppehåll kan man väl säga.
Idag så har jag ändå hunnit med mycket.
Städat, kastat skräp, haft sväggorna här och pluggat.
Jag ska nu iprincip bara in å kissa för att springa ut och bli upp plockad av jobbisen för att åka vidare och jobba.
Det är jobb helg och jag känner mig rätt så motiverad till de faktiskt!
Får hem vovvsen på söndag och ska ha en hel vecka med bara mys och gos med honom!
Jag ska försöka bli lite mera aktiv här också.
Jag och A. håller på och kollar på lite resor till vår/sommaren.
Eller kollar och kollar? Vi vet exakt vart vi vill, när vi vill åka osv men de behövs bara hitta rätt hotell kan man väl säga?
För att jag ska kunna ta en sammanhängande semester och inte dela upp den i två mini små så har vi valt att åka innan festligheter vi ska på

Likes

Comments

Nej de vet jag inte, vårat hem har förfallit, saker överallt! Skolböckerna ligger på hyllen och jag har inte orkat tvätta.
Mina promenader har blivit innestående och jag har har en dunder bra helg, med ändå down i mig!
Nej jag gråter inte för att livet suger för de gör de inte. Jag vet bara inte vart jag själv är just nu. Allt har kommit till insikt att den människan som har betytt mest för mig är uppe i himlen.
Jag vill gråta massor och få tillbaka dig men inget av de går.
En snus under läppen hjälper inte för de.
Jag har rätt dåliga sömn timmar om nätterna, jag vill inte plocka och dona då heller då A. sover. Han ska inte behöva störas av mig när han ska sova. Detta gör att jag är trött på dagarna å inte orkar.. Ska ordna upp detta.
Även så lovadr jag att slänga ut om min "berättelse" om vikt, kropp och människa! De slönger jag upp här.

"Ja jag är sur och grinig och framförallt arg och besviken!
Jag är en tjej som har pendlat med mitt humör sen jag var ung kan man väl säga.
Jag har aldrig varit guds bästa barn utan mera tvärt om, min trygghet var min pappa han jobbade borta rätt mycket och jag är så glad att då pappa Jonny fanns där och stöttade mig!
Jag har sett ner på mig så oerhört mycket, mått dåligt över hur jag sett och ser ut. Jag har haft fula tankar och jag har skadat mig själv endel. Att vara osäker i sig själv med kropp och knopp är väldigt ansträngande. Att arbeta upp en bild av sig själv att man duger som man ser ut och acceptera att jag är nöjd såhär har tagit lång tid.
Jag HATAR människor som ska hålla på och komentera vikter att, klädstolekar och pikar till människor och snea blickar.
Jag har svårt att hitta byxor, ja jag vet och när jag hittar något jag kan ha så blir jag överlycklig. Men att då få upptryckt i ansiktet att den storleken är stor och de har inte jag iallafall de gör mig inte glad!
Jag har den senaste månaden mått skit igen för de, jag har rensat ur min garderob med kläder jag tycker är fina men som sitter lite tait då de inte blir som de ska på min kropp.
Jag har gråtit, vela försvinna och bara ta en kniv och skära bort allt fett. Jag har fått tankarna tillbaka att vilja skada mig själv för att komma på andra tankar och vet om att de för stunden får mig att känna mig bättre.
Jag vill inte ha upptryckt i ansiktet hur jag ser ut. För jag är den som accepterar alla för hur de ser ut och skiter fullkommligr i kroppsbyggnad, klädstorlek, vikt osv!
Vi är födda till människor, vi är födda till att se olika ut och vi är framför att födda till att älska varandra för hur människan är på insidan inte utsidan!
Så accepterar ni inte mig för den jag är och mitt utseende och åsikt så vad är ni då för människa? Tänk då ett steg längre!
Jag skriver inte detta för att få tröst eller att någon ska tycka synd om mig. Jag skrver det för att folk måste få insikt på hur saker kan förstöra en människa!
Tack för mig Hej!
/ Tina Beatrice"

Likes

Comments