Hej alla fina!

  Idag är det Halloween här i Sverige och jag har aldrig firat det med att gå ut på bus eller godis för jag orkar inte och det är ganska onödigt att köpa en kostym till en kväll på ett helt år, istället för dom pengarna kan man köpa annat. Men man får ju göra som man vill det är bara min åsikt. Men jag ska i alla fall kolla på Gossip Girl och kanske skypa med någon kompis snart. Igår var dagen helt sjuk alltså den bästa dagen på länge och jag kommer aldrig glömma den!

  Idag har vi varit i Jönköping och jag träffade min kompis Nita där haha, men vi umgicks inte utan bara hälsade men jag har i alla fall köpt lite kläder och annat och det kanske kommer ut bilder på det jag köpt jag är inte helt säker. Men imorgon ska jag och Elin sova över hos Moa och det ska bli kul! Jag hoppas på att jag orkar vara uppe länge då haha!

  Men jag hoppas ni får en bra kväll och för er som ska ut på bus eller godis ha så kul! ❤

  Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  Likes

  Comments


  Hej allihopa!

  Jag har umgåtts med Claudia och Vanessa idag och dagen började med att jag och Claudia gick till Kärnan och fikade på Stigs! Sen gick vi hem till henne efter fikat och spelade lite go kart spel och det var hur länge sen som helst. Sen skulle jag och Vanessa planera inför i morgon så jag sprang ner till Vanessa lite snabbt. Efter vårar samtal så gick vi båda upp till Claudia och då fixade vi lite popcorn och juice. Vi kollade på lite Simpsons men det blev tråkigt så vi spelade go kart spel igen. Efter det gjorde vi en massa challenges som vi filmade med alla videos blev ganska failade så jag tror nog inte ni får se dom. Men vi provade en massa starka saker och det sved som herregud alltså det slutade inte så vi fick göra lite saker för att få det sluta. Men efter vi hade varit hos Claudia gick jag och Vanessa hem till mig och tramsade och vi skypade med en av hennes kill kompisar också.

  Nu är jag själv och man kan höra stormen utanför mitt fönster så himla mycket och det regnar,blåser och gud.

  Man får hoppas på att den inte fortsätter imorgon, men vi hörs! ❤

  Likes

  Comments  Gud vilka dagar vi har haft!

  Dessa tre senaste dagarna har jag tillbringat med Moa,Ines,Filippa,Max,Emil och med fler underbara människor! Vi har haft så himla kul och dessutom igår när det var marknad så tog vi en massa fina bilder och hade allmänt kul. Jag köpte dessutom ett nagellack från H&M och det var ett matt top coat. Det är inte så mycket att visa så jag tar det i ett annat inlägg! Men vi var på stan till ungefär klockan fyra och sedan så cyklade jag,Moa och Filippa hem till Moa för att dom skulle ha gäster och vi skulle äta där och m.m!

  Efter vi hade varit hos Moa så cyklade vi till mig ungefär vid klockan sju och det var verkligen mörkt ute men vi kom hem till mig efter kanske 40 min. När vi var på stan så hade jag och Moa köpt Fanta,popcorn och godis för att vi skulle sova över. Hela kvällen hade vi super kul och vi skypade med folk och annat, det var en grym dag! 💗

  Tack till er alla som gjorde min dag grym igår, kommer aldrig glömma den!

  Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har varit utomhus och umgåtts med många så jag har inte haft tid till att skriva här på bloggen men nu är det ju höst lov så jag hoppas det kommer hända massa roliga saker jag kan blogga om! På torsdag ska vi till Jönköping och shoppa så därefter blir det säkert ett inlägg! Längtar redan! 😊

  Vi hörs, ha det så bra alla finisar!

  Likes

  Comments  Likes

  Comments  Innan var jag i Eko och köpte dessa borstar (bild). En av borstarna kostar ungefär 40:- st men allt tillsammans kostade bara 30 kr!

  Så jag tänkte varför inte, jag använder knappast smink nu men i framtiden kommer jag göra det och då behöver jag inte köpa nya. Men jag skulle verkligen behöva en ögonfrans och ögonbryns borste som då fanns i denna lilla väskan eller vad man ska kalla det för.

  Likes

  Comments


  Hejhej!

  Jag och mamma var nyss nere i Stadium och skulle köpa skridskor. Det blev såklart av och vi köpte ett par Spin skridskor (bild).

  Jag behövde dom akut för att på torsdag ska vi ha idrott och då ska vi åka skridskor så jag var tvungen att köpa egna och jag åker en hel del skridskor på vintern också för att i min förra skola så brukar dom göra is på skolans grus plan så dit kommer jag och åker nästan varje dag, på vintern. Så jag köpte ett par egna istället för att låna och för att jag åker så mycket!

  Jag trodde dom skulle kosta mer än kanske 500 men dom kostade visst bara 400. Ok det är inte "bara" men mina förra skridskor kostade runt 6-700 så det var skillnad. Som tur så behövde vi inte köpa skydd för det har jag redan!

  Jag får ta och börja blogga lite mer nu förtiden men jag hinner inte vissa dagar, för att vi får massor att göra och annat. På lovet kommer jag säkert kunna blogga om en massa saker!

  Vi hörs, ha en fortsatt bra kväll! 💗

  Likes

  Comments

  Vad tycker ni om att jag ska göra en " What's on my iphone? " här på bloggen?

  Jag tror det kommer ta lite tid men om ni vill kan jag göra en video där jag då visar vad som finns på min iphone! Varför det kommer ta lite tid är för att jag har ganska mycket att göra inför skolan och vi ska ha ett prov snart och jag måste öva på det, men videon kommer bli gjord så snart som möjligt. Videon kommer antingen att komma upp denna veckan (imorgon) eller nästa vecka.

  Ifall ni vill ha en " What's on my iphone? " video så kan ni skriva något i kommentarerna! Om ni inte vill ha det så behöver ni inte skriva något, lätt.

  Jag hoppas ni vill att jag gör en video, om ni inte vill ha denna sortens video kan ni ge andra förslag på videos jag kan göra! 😊

  Ni får ha en fortsatt bra dag , vi hörs alla fina! 💗

  Likes

  Comments


  Likes

  Comments