DSC 0346

DSC 0229 kopia

 

Vi kom alltså hem till riktigt höstväder? Vad är det frågan om?! Idag var jag och Sam på lunch med Nina och AL och hade tänkt gå en sväng på stan efteråt men höll ju på att frysa röven av mig så var nog bara att hoppa i bilen och köra hem. Har gosat ner mig i soffan med en kopp kaffe och jobbar nu på en grej som snart kommer avslöjas! Ska bli så kul och jag är så taggad!!

vad är dethär för väder?!

Vi håller på att planera vad vi ska hitta på resten av vår semester! Nu lutar det åt att vi åker till sommarstugan imorgon :) Ska bli kul!

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

 

I samarbete med Kikas

När jag var på besök till Kikas, ville Marika först diskutera min hy. Hurudan hy jag har, vilka problem jag har med min hy och i vilken ålder jag är i. Om man verkligen vill satsa på sin hy måste man först se vad man är i behov av, inte bara vilken produkt eller serie som doftar gott. Jurlique har endast naturliga ingredienser och odlar och handplockar allt, till och med honungen odlar de i egna bikupor (jag menar hallo?!).

 

DSC 5

 

Kikas har de flera olika serier från Jurlique. Marika berättade att Herbal recovery skulle passa bäst åt mig. Serien passar till personer med stressad hud. Den tacklar också de första tecknena på åldrande (Say what? Åldrande? Jag?). Jag närmar mej ändå 30 och denna serie är passande för personer över 25 år. Det ni. Serien Rose Moisture Plus passar för yngre hy och Purely Age-Defying - nästa steg för mig - passar för personer över 30 år.

 

Jurlique odlar biodynamiskt, dvs. de har både natur och miljö i åtanke

DSC 4


På Kikas webbshop kan man handla deras produkter (bland annat Jurlique). Med rabattkoden simone10 får ni 10 % rabatt på alla Jurliques produkter i deras webbshop! Rabatten gäller till och med 15.7. Kolla in webshopen HÄR

Vinnaren i förra inlägget med Kikas blev Caroline! Stort grattis! <3


 Kikas

Kikas på Facebook

Kikas på Instagram

Vasaesplanaden 14

+358 44 5038 083

Likes

Comments

DSC 20

DSC 21Jag har med mig fler simdräkter denna gång än vad jag har bikinis! Väldigt ovanligt men jag har verkligen fastnat för simdräktstrenden! Är ju sjukt fint och väldigt behändigt :)

Denhär är från Zara, jag köpte den innan vi for

Likes

Comments

DSC 27

Vi hyrde en privat båt i torsdags, en dag då Karpathos fick värmerekord (för iår) med 40,5 grader. Så det fläktade skönt på båten! 

värmerekord

DSC 28

DSC 29

Inte ett moln på himmeln

DSC 31

DSC 30

Har aldrig sett så klart vatten?!

DSC 0854

DSC 32

DSC 0870

Vi for iväg och såg flera små stränder som man inte kan komma till utan båt!

DSC 0907Det ser ju ut som om man befinner sig mitt i ett vykort!

Likes

Comments

DSC 0128

DSC 0135 2

Tänkte berätta var det alltså är vi befinner oss :) Vi är på Grekiska ön Karpathos, och i byn Pigadia som är den största byn på ön. Vi läste lite om ön innan vi bokade och detta är den av de grekiska öarna som inte ännu är förstörd av turismen vilket vi tyckte skulle vara kul att få se och uppleva. 

DSC 0140 2

DSC 0153

Likes

Comments

Jag måste berätta om denna restaurang vi körde till i tisdags! Den hette Poseidon och finns i Damatria, en bit från byn där vi bor.

DSC 12

DSC 17

Lummigaste och mest fotovänliga restaurang jag besökt! :D Allt blev bra på bild!

Vackraste restaurangen i Karpathos

DSC 0465 4

DSC 0478

DSC 13

Och sedan maten, underbart god! Själv åt jag en tuna tartar! Sofia och Niklas provade ribs (som också var sjukt goda!) och Patrik tuna taco!

DSC 18

DSC 0506

DSC 0511

Mat satt bland citroner och lime!

DSC 19Rekommenderar!

Likes

Comments

DSC 0531

Tror inte jag ännu sett ett moln på denna resa! Vi lever i 30 grader och vi njuter! Igår hyrde vi en "jeep" med Sofia och Patrik och tog en roadtrip söderut på lilla Karpathos ön! Vi ville se lite små fina stränder och oj så mycket fint här finns!! I Amoopi fanns 3 superfina stränder som vi badade vid. Vi gick och utforskade lite och njöt av utsikten. Sedan fortsatte vi till en restaurang för lunch. Restaurangen drivs av Angela som var vinnaren av Grekiska Masterchef! Ett otroligt vackert ställe och undebrar mat. Vi avslutade på södra spetsen av ön, Diakoftis, där vi snorklade. 

Här får ni ett bildregn från dagen!

DSC 10

DSC 8

DSC 9

DSC 11

Likes

Comments

I samarbete med Kikas

 

Ni har kanske märkt att jag sällan gör samarbeten, jag vill gärna att det ska vara lokala och små företag som stöder regionen (jag är lite svår på det sättet). Marika som har Kikas hade tidigare sin salong i Replot. I och med med flytten till centrum av Vasa hoppas hon nu kunna sprida kunskapen och vikten av naturlig hudvård till en bredare kundkrets. Marika har många års erfarenhet av naturliga produkter och ekologiskt tänk. 

 

DSC 0188

 

Jag fick alltså prova en Detox Facial rengöring med Jurlique. Marika vill att varje behandling ska vara en upplevelse; avslappnande och full av njutning. Jag är ju en väldigt sprudlande och energisk person så ni kan tänka er det krävs en del innan jag slappnar av men oj så skönt det var att få denna ansiktbehanding. Ni vet hur man alltid känner sig så ny och fräsch efter en skönhetsbehandling, obeorende av om det är håret man fixat, brynen man plockat eller ansiktsbehandling man fått. Men detta var något helt annat. En annan nivå av fräschhet :D haha! Nej men verkligen skönt, jag känner mig ren inte bara på huden utan också under huden, kan man säga så? Detoxen kändes verkligen efteråt i huden, huden stramades till och kändes väldigt frisk och fräsch och inte så hängig.


Nu har jag dessutom fått möjligheten att lotta ut en skönhetsbehandling till er. Nu finns deras hemsida på svenska, så ni kan gå in och kolla HÄR vilken behandling ni skulle vilja göra. Kommentera här vilken behandling ni önskar, så drar jag en vinnare på söndag!


 DSC 0290

DSC 0212

Ett tips: 

Nu då sommaren närmar sig så tänkte jag tipsa om en bra solkräm från Kikas. Jurliques produkter framställs på ett snällt sätt mot växriket och är inte djurtestat (djurvännen i mig jublar).

 

Kikas

Kikas på Facebook

Kikas på Instagram

Vasaesplanaden 14

+358 44 5038 083

 

Likes

Comments

DSC 0022

Så var vi framme och vi njuter :) Strålande sol och klar blå himmel! Vi smider planer för veckan, funderar om vi ska hyra fyrhjuling/vespa och söka upp några mindre undangömda stränder, åka ut med någon båt och vilka restauranger vi ska testa! 

älska semester

DSC 0036

Vi bor på ett sjukt fint hotell. Infinitypool, privat strand och sjukt fint poolområde. Här kommer iaf jag trivas.

Hoppas ni följer med här nu om jag lovar uppatera flitigt!? <3

DSC 0045

DSC 0060

karpathos karpathos karpathos

Vad tror ni om en reseguide efteråt? Vill ni ha en sådan?

Likes

Comments

DSC 0503Nu börjar vår semester så vi tar vårt pick och pack och åker till Grekland med Sofia och Patrik! Kommer uppatera som vanligt också därifrån så nu får ni följa oss i Karpathos <3

Likes

Comments