Oh herre min skapare! Är på plats 17 nu I SVERIGE!

Tjenare gubbar! Nu blir det lan med simpahtharipper, yanniäääK, pooontuus, loggelido och hövvet (Tösse)

Sjuuuukaste daaaaniii M


Likes

Comments

Tjenare gubbar, blev inget videoinlägg ikväll för att jag inte pallar haha. Pluss att jag var i Byholma, och herregud vad jag hatade det stället men nu när man åker dit när man flyttat därifrån så saknar man de, dem goa kvällarna jag haft där, riktigt gött! Om några timmar släpps Dani Ms nya låt som jag hörde nyss på En Kärleksattack På Svensk Hiphop! Tung radiokanal.

Ha D gött gybbar 😝Likes

Comments

Tjenare gubbar, kom hem från skolan för ett tag sen. Massor som sa att de videoinlägget på citygross va underbart kul! De är ju kul! Har spelat sen jag kom hem och ska hoppa in i duschen nu sen iväg till my old town (grimshult city) HEHE.

LIGGER 27:a I SVERIGE NU! BRA GUBBAR! Haaa D, kanske kommer videoinlägg ikväll!


Likes

Comments

Dags för ett till länkbyte! Med min kollaopPrettylittleliarsochprataiskypesamtidigtsomvikollarpåexaktsammatid kompis :D

Skön & go tjej klicka här för att komma till bloggen! 😘


Likes

Comments

Var på City Gross med Logge innan så hittade vi på lite grejer som jag brukar göra, titta på videon och skratta nu


Likes

Comments

Dags för ett länkbyte med en av dem bloggare jag följt under tiden tiden jag inte bloggade, en riktigt go, fin och rolig tjej från Växjö! Riktigt läsvärd så jag hade lätt gått in och kikat!

Klicka här!


Likes

Comments

Ny video!


Likes

Comments

Alltså detta är helt sjukt... ligger etta i Kronoberg efter drygt 2 dagar. Haha sjukt nice att så många kollar min blogg och hoppas att ni fortsätter, slutade skolan nyss och är hemma och ska laga mat nu. Senare funderar jag på att göra ett videoinlägg.

Här får ni en go låt så länge


Likes

Comments

Tjenare gubbar, igårkväll/natt började jag blogga igen eller ja la ut en video som ni gärna får kolla och gilla och sprida allt möjligt. Nu behöver jag förslag på vad jag ska göra eller snacka om i videoinläggen, och om ni vill ha en hälsning eller shoutout😊


Likes

Comments