Här är lite bilder från NY, var där i våras

Times Square

World Trade Center Memorial, 9/11

Brooklyn Bridge

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Förlåt alla för den extremt långa bloggpausen men självklart finns det anledningar till att det blev som det blev och framför allt till varför den blev så lång... Självklart finns det anledningar som jag inte kan säga men en anledning är att jag helt enkelt inte orkade. Men nu har jag tagit nya tag och bestämt mig för att börja igen!

Det e snart 1 år sedan jag bloggade senast och det har hänt väldigt mycket på det året som t.ex jag har tagit mopedkörkort, det har blivit nytt år och varit i Turkiet och USA! Mycket roligt!! :)

Om resen till USA hade jag tänkt skriva om i ett annat inlägg

Likes

Comments

Tjao!

I fredags så åkte jag med Edvin Magnusson´s pappa hem till Edvin i Karlskrona. När jag kom dit så åt vi lite och tog lite efterrätt till det. Edvin och jag gick in på hans rum pratade lite och satt med våra mobiler en liten stund. Sen så gick vi en runda, egentligen skulle vi gå och kolla på fotboll men vi hade inga lösa pengar så vi gick bara en runda. Vi gick in till stan och va där nån timme, sen gick vi hem till han och hämtade min kamera. Då gick vinst och fotade lite på en brygga.

Dagen efter så vaknade vi vid ungefär 11 och sen vid 12.30 gick vi in till stan igen. Då fick jag skoskav och fick gå med det hela tiden... Men i alla fall så köpte jag en morsdagspresent till mamma. Vi gick sedan hem och sen skulle de ha gäster så jag åkte tåget hem då.

Senare på kvällen så stack jag hem till Joel Brorsson och kollade på Eurovision Song Contest. Måns (Sverige) vann för er som inte visste det... Haha!


Likes

Comments

Halloj!

Idag är det hela 2 månader sedan jag bodde hemma, sov i min egna säng, åt godis på mitt rum, stod i duschen hemma. Ja det är faktiskt 2 månader sedan idag som det brann hemma. Tiden har gått ganska snabbt, vilket har varit väldigt skönt!

Det har ju hänt en hel del i huset fast det går väldigt långsamt... De har fixat lite i källaren och håller typ på att isolera tak och väggar nu. Pappa tapserar om i köket, hallen och vardagsrummet. Så allt är på väg framåt nu!


Likes

Comments

Tjenare!

Alla vet kanske inte med den 3:e maj så fyller jag år och det är lite mer än en vecka sedan det va den dagen. På morgonen så kom min familj in och sjöng för mig och gav mig presenter. Jag fick t.ex en iPad Air 2, tröja, linne, selfiepinne och kalsonger, och jag blev nöjd med allt jag fick.

Sen hade jag match lite senare och det va vår första match i serien. Vi mötte Listerby/Johannishus och vi vann. Jag spelade topp nästan hela matchen, men i slutet så spelade jag mittback. På kvällen så träffade jag Ida och Joel vid Klockebacksskolan. Efter vi varit där så stack vi till Stenbackaskolan för att träffa Betty och Astrid, så vi va dör en stund med de.

I lördags så hade jag kalas för min släkt och då fick jag tröja, pengar, presentkort och godis. Vi hade en trevlig kväll hemma hos mormor. Vi fick ju va hemma hos mormor och morfar in med vi inte kan vara i vårt hus..

Likes

Comments

Halloj!

Nu är det verkligen länge sedan som jag bloggade, men jag har faktiskt tänk att börja lite smått igen om det ens är några som läser den. Men detta har jag tänkt skulle handla lite om vad som hänt under denna tiden jag inte bloggat.

Den 20:e Mars så kom jag hem från fotbollsträningen och ställde mig i duschen. Efter cirka 3 minuter så öppnar Isac dörren och skriker på mig att det brinner och brandlarmet går, men jag tog det lugnt och trodde inte riktigt på hon om. Men så öppnar mamma dörren typ 30 sekunder och skriker på mig att jag måste skynda mig ut för att det brinner. Jag tar handduken och mobilen och springer rätt ut! Springer runt huset för att se var i källaren det brann men jag kunde inte se det. Mamma säger att vi måste ringa "112" och hon ger Isacs gamla mobil till pappa men det funkade inte så jag tog min mobil ringde upp och gav den till pappa. Han sa att det inte kom några signaler så jag tog mobilen slog in nummret igen och sprang in till våra grannar där jag då kunde prata med Räddningstjänsten.

Innan brandmännen hunnit komma så hade redan elden slocknat. Då sa de till oss att det va mest källaren som var fördärvad och att vi nog skulle kunna flytta dit om en vecka. Så vi räknade med att bo hos mormor och morfar i ungefär en vecka sen att vi skulle kunna få flytta tillbaka. Men dagen efter så sa Saneringsmannen att det kommer ta 1-2 månader. Vi klarar ju inte att bo hos mormor och morfar så vi var tvungna att fixa någon annan stans att bo, så Länsförsäkringarna lade ut på Facebook och då nappade typ vår granne som ringde oss och sa att hon visste en stans där vi kunde bo. Så vi bestämde oss direkt att bo där in med att det ändå ligger i Asarum så vi har närma till skolan och vännerna.

Nu bor vi här och har bott här i cirka 1 månad och har det lite sisådär... Det är lite som att bo i en kappsäck och jag tycker inte alls om att bo här. Det är inte speciellt kul och saknar mitt rum, min säng och hela huset!!

Vi ska ändå vara glada att alla vi klarade oss och att vi har hela huset kvar och det bara va saker vi blev av med. Sakerna kan man ju nästan skaffa tillbaka alla.

Detta är en del till varför jag inte hunnit blogga eller så. Men detta har gjort mig både trött, ledsen så jag inte orkat blogga. Sen tar träningarna en hel del tid från mig.

Likes

Comments

Sha

I lördag så va jag på inomhuscup i Kristianstad och spelade fotboll. Det va sjukt roligt och vi samlades vid klockan 9 i arenan. Vi hade sen första matchen ungefär en timme senare och vårt andra lag hade match direkt efter oss. Vi gick vidare till slutspelet och vann vår första match där. Sen fick våra två lag mötas och då förlorade vi mot de. Så vi kom bland de 8 bästa.

Vårt andra lag gick sedan vidare till finalen. Det va lika i matchen väldigt länge men tillslut gjorde de andra laget mål som gjorde så att de vann. Så vårt andra lag kom 2:a.


Likes

Comments

Hej!

Förlåt att jag inte bloggat på länge men har verkligen inte haft tid eller lust för det men ska bättra mig! Det ska jag lova.

Jag tänkte berätta lite om mitt jullov som har varit ett ovanligt jullov för mig... Själva lovet började med att jag och min klass stog på stan och sjöng och så som jag redan berättat. Men sen blev det Julafton och det skulle vi fira hos mormor och morfar fast på morgonen så skulle vi vara hos mina kusiner. Jag fick en hel del julklappar som jag verkligen tyckte om och några som var sådär... Men de flesta va bra.

Bara någon dag efter Julafton så va jag hemma hos Wilgot och sov där. När vi vaknade så sa hans mamma att vi skulle hjälpa de att flytta så det gjorde vi jue. Så det gjorde vi två dagar o sen så va allt flyttat till det nya huset. Vi fixade lite med de nya huset och det blev skitbra.

På Nyårsafton så va jag, Wilgot, Ida, Betty, Anton, Simon, Felix, Hanna och Emilia hemma hos Anton. Vi gjorde väl inte så himla mycket...

Sen va jag lite med Wilgot nästan alla dagar. Vi åkte skridskor någon dag och träffade lite andra kompisar oxå. De va oxå lite kalas under lovet. 

Sahär va ungefär mitt lov!


Likes

Comments

Tjenare!

I både fredags och lördags så stod vår klass och sålde kakor och sjöng. Vi sjöng jullåtar och hade superkul och trevligt! Vi samlade pengar till klassresan så det va därför vi gjorde detta!

Roligast va nog när den där lustiga tanten kom och sjöng för oss. Sedan trodde hon att hon valde vilken låt vi skulle sjunga o hon sa att hon skulle bestämma hur vi skulle sjunga så hon började sjunga en låt och vi en annan. Sen blev hon assur på vakten som vi sa till!
Likes

Comments

Hej!

I fredags så var det vår sista skoldag för i år. Den dagen började vi med att va i vår matsal och kolla på när lärare sjöng, rektorn pratade och några skämt. Det varade i ca 30 minuter.
Sen gick vi till vårt klassrum för att kolla på film och då hade vår klass valt att kolla på "Grinchen" och då fick vi ha med oss vad vi ville att äta. Jag hade läsk och godis! När filmen va slut så hade vi julklappslek och nästan alla va med! Efter vi ätit så fick vi betygen och sen slutade vi!

Vår klass skulle sedan stå på stan och sjunga o sälja kakor för att tjäna pengar till klassresan. Senare på kvällen så skulle typ hela vår klass kolla på bio tillsammans och det va "Hobbit" som vi kollade på. Vi lyckades få med oss vår lärare Martin till bion vilket va grymt roligt!


Likes

Comments