Header

#momlife, The kids

Jag är så himla otålig just nu, haha. P fick ju hämta ut sin telefon igår på posten, och nu går jag och stampar runt och bara väntar på att det ska plinga till i telefonen!
- Har nu bestämt mig för vilka appar som ska få följa med, och har skrivit av alla telefonnummer, bara utfall något skulle trassla. Måste bara hitta den där internatdosan till banken också så jag kan fixa bank id till nya telefonen. Var helt säker på var den låg, tills jag skulle plocka fram den och den inte låg där. Hatar den lilla saken, är borta just när man behöver den men finns var man än tittar när man inte behöver den 😂

Måste säga att jag hade en sån lugn kväll igår när barnen hade kommit i säng! Alla 3 låg i säng strax efter 8 och båda pojkarna somnade direkt utan några som helst problem 😍 Håller tummarna för att denna kväll går lika smidigt!


Barnen busade lite igår efter middagen. Dom höll på sådär i nästan 20 minuter 😂😍

Likes

Comments

#momlife

Idag kör vi första dagen på det nya schemat. Funderar dock på att göra det ännu mer flexibelt.
Kaylee började skolan igen efter vinterlovet, och började vårterminen med att köra på vegansk kost. Vi bor i en ganska så liten by ändå så var inte helt säker på att skolan "skulle gå längre" än vegetariskt, men ett samtal med fröken och det var inga som helst problem. Dottern = jätteglad!
Jag och K ska sätta oss någon kväll och leta ut lite maträtter vi ska testa att laga tillsammans. Lite egentid bara för oss ❤

Jag har inset hur mycket jag verkligen behöver en almanacka (helt enkelt min bullet journal i detta fall), jag kommer ju inte ihåg någonting annars. Minnet är verkligen hemskt 😂

Håller på att skriva upp appar och telefonnummer inför bytet av telefon. Imorgon ska jag tömma den på ALLT är tanken, så jag hoppas att den nya kommer imorgon (P's kom idag och jag är inte alls avis 😳)

Nu ska allafall en trött mamma fixa lite kvällsmat. Sedan hoppas hon på att James somnar ordentligt ikväll och inte vaknar upp och vägrar somna innan 2-2.30 inatt


En liten som också har kommit in i en period där han inte alls vill sova trots supertrött.

Likes

Comments

Shopping/new in

Nu var det äntligen dags - ny telefon!
Har ju älskat min Samsung s6 edge som jag köpte 2015, och nu när vi hittade en sån bra deal på s8 så blev det en varsin till mig och P.
Har redan börjat fundera på vilka appar jag ska ha kvar, vilka som går bort, hur dom ska organiseras, nya appar (allt för att få göra en lista typ 😂)

Beställde faktiskt den rosa(!). Kände att svarta telefoner har jag ledsnat på och var inte alls sugen på grå eller silver. Hade det funnits en gul hade jag tagit det. Det var helt enkelt dags för en liten färgklick.

Likes

Comments

#momlife

Idag fick vi sovmorgon, men Jamie tog det lite längre och sov till halv 12. Stackars liten har lite kort med energi och är inte helt på topp än.

P gick och jobbade idag och jag ska passa på att städa badrummen tänkte jag.
Annars blir det en slö dag med wok till middag. Tänkte att vi har ju massor med nudlar liggandes som vi kan göra något med, men så gick jag ner och tittade och insåg att det var äggnudlar ❌ Så P får handla påväg hem 👍
Vår stora sov hos min mormor och morfar igår efter middagen tillsammans, då tittade hon och min morfar på Jurassic park 1, så idag ville hon sova kvar igen så dom kan titta på 2an också.

Den här månaden ska jag planera landet också. Visserligen ska vi göra det lite större, men innan växthuset kommer upp så får jag inte plats med allt jag vill odla, vilket betyder att jag måste rensa listan på det som ska få växa i år 😢

James fick smaka semla för första gången för några dagar sedan. Grädden var ingen direkt hit, men resten av bullen var godkänd.

Likes

Comments

#momlife, Family, The House, The kids

Så det nya året är här. Vi firade in det lugnt här i sjukstugan med film och lite äppelcider till mig och P. Några minuter innan 12 vaknade båda pojkarna, så vi stod allihop en stund på altanen och tittade på lite fyrverkerier.
Både jag och P har varit sjuka sedan Göteborg, och även Jamie gnäller och sover sig igenom dagarna nu.
Igår snöade det, så även om vi inte fick en vit jul så fick vi allafall ett vitt nyår. Men nu verkar det vara över och regnet öser nu ner utanför.

2017 bjöd på mycket; Vi var på ultraljud och fick veta att vi väntade en liten pojke till, vi grävde land och odlade för första gången, målade om huset, helrenoverade Jamies sovrum, Hunter föddes, James fyllde 1, vi köpte bil, Kaylee började i skolan och vi firade 1 år i huset.

Nu ser jag fram emot det nya året, ska bli spännande att se vad det har att erbjuda! 😃


Likes

Comments

Everyday life, Food

Julen är över, vi är hemma i huset igen, året är nästan slut och jag gick - några dagar innan jul- och blev vegan 🍀

Den 22a packade vi in oss och pojkarna (K var redan hos sin mormor) i bilen och åkte till Göteborg för jul.
Den 23e blev det minijul hos P's bror med familj, innan en vända till ikea (😱) för lite sista minuten klappar.
Den 27e åkte vi hem igen och jag vet inte vem av oss som tyckte det var skönast att komma hem igen. När allting var inpackat från bilen och dörren äntligen var låst så höll nog alla på att somna på plats en liten smula.

Idag har vi bara varit, lekt och tagit det lugnt allihop. Kaylee har varit ute och lekt med en kompis från Tyskland som kommer hit (till sina släktingar) på loven. James var ute och matade ankorna med Kaylee och min mormor en vända. Men annars så har vi hållit oss inne i myskläder.
Jag har även börjat småpilla lite på min Bullet Journal som jag införskaffade av pengarna jag fick i julklapp. Har velat börja så länge men inte vetat hur jag ska göra så har liksom inte köpt någon innan. Men nu så.

Gick ju tillbaka till vegetarian för några månader sedan, men valde nu att ta det hela vägen till vegan. Det har varit målet länge. Testade när jag väntade Hunter men det visade sig stupa samma kväll när jag satt och grät för att kaffet inte smakade gott med den "mjölk" jag hade köpt (det smakade verkligen hemskt) 😂


Vad är er veganska favoritmat? 😃

Likes

Comments

  • Facebook
  • Spotify
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw