Detta är en bild på mig från 29 oktober 2016, här hade min mormor läkt från sin cancer och vi fira min lillebrors 11 års dag och min mammas 50 års dag i Los Angeles. Vi hälsa på våra vänner som bor i LA och gjorde dem typiska turist aktiviteterna.


När vi kom hem längtade jag till Julafton som min familj skulle fira med mammas kusin och hans familj även min mormor. Det skulle bli trevligt, vid den tidpunkten runt den 11 november mådde jag som bäst. Efter det så sjönk mitt glada humör en aning då min "kompis" början mobba mig sedan en vecka innan julafton skada sig min mormor riktigt allvarligt och mamma och min lillebror blev sjuka. Detta ledde till att vi fick fira våran julafton hemma helt ensamma.

Med denna lilla historia ville jag bara säga att alla kan må dåligt, med man måste kämpa vidare oavsett hur jobbigt det är.
Kram T

Likes

Comments

Varje morgon när jag vaknar upp så kommer jag ett steg närmare att bli vuxen, jag tänker på detta en rätt stor del då jag har stora drömmar. Jag vill antingen bli advokat, åklagare, tandläkare eller doktor, men alla dessa jobb kräver mycket kunskaper och tid. Jag har inte heller all tid i världen då jag har fullt upp nästan varje dag med aktiviteter.

Jag köpte Therese Lindgrens bok för ett tag sen och den har verkligen inspirerat mig och fått mig att tänka framåt. Jag kan känna hur Therese mår under hennes panikattacker fast jag inte får dem, jag har blivit så inspirerad av hennes bok och den har fått mig att tänka framåt som jag sa. Jag är rädd för att bli vuxen men ändå nyfiken då jag inte upplevt det än!
Kram T

Likes

Comments

Det här är jag, jag heter Timea och är 13 år. Jag föddes i Karlstad men flytta till Lidköping som jag bor nu, när jag var tre år. Jag bor med min mamma, pappa och lillebror i en rätt stor villa i centrum. Jag har en hund som precis fyllt tre år och är en hane i rasen cairnterrier.


Jag går i sjuan på en friskola som heter Broholmskolan och har gått där sedan förskolan. På min fritid spelar jag badminton, fiol, sjunger och hänger med vänner.

Detta blev en rätt lång presentation men nu är det klart. Hoppas ni får en fortsätt trevlig kväll.

Likes

Comments