View tracker

Hejsan!
Hoppas att ni alla mår bra! Förlåt för urkass uppdatering men så blir det ibland. Har hänt en hel del saker och därav har det helt enkelt inte funnits någon tid till att blogga. Har som sagt börjat på gymnasiet och har nästan kommit in i det, går faktiskt helt okej tycker jag. Har fått tillbaks några av proven och hade bland annat alla rätt på det senare provet jag skrev vilket kändes väldigt bra då det inte riktigt gick som tänkt när jag skrev det. Har en helt underbar klass också, så vad mycket mer kan man begära? Lärarna är också väldigt bra Btw. Så Aa, vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Som vanligt funderar jag på lite inlägg men har inte blivit att publicera dem eller ens skriva vissa, oups... Men, men, ha det helt fantastiskt så hörs vi snart.
PS, bilden är tagen vid skolan för någon vecka sedan då det var så dimmigt att man inte såg skolan från busshållplatsen. Se ser under morgonen när vi hade stalldag kunde man inte så det ena stallet från det andra, men andra ord; var rätt dimmigt
Ha det bäst!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hejsan!
Inser att uppdateringen har gått lite sisådär sista veckan. Hade tänkt skriva ett ordentligt inlägg nu i helgen men har haft fullt upp. Kanske kommer inlägget ut imorn då jag får lite "dö-tid" i skolan då jag ska vänta där i två timmar. Men, men vi får helt enkelt se. Har lite idéer på vad jag skulle vilja skriva om så hoppas på att jag snart hinner sätta mig ner och skriva dessa inlägg.
Men vad har jag egentligen gjort som tagit så mycket tid då? Jaa, var bl.a på statsfesten igår vilket var så himla roligt!!! Var där med tre kompisar och vi hade verkligen superroligt!!! Idag hjälpte jag även till på mässan. Svårt och förklara den känslan, men älskar att komma dit och veta att man ska hjälpa till med något. Den pirrande känslan när man ställs för nya prövningar. Jag har lite problem med att prata med nya människor då jag är extremt blyg detta leder till att jag gärna ställer mig tyst i ett hörn. Men när jag är i kyrkan blir jag alltid sed, oavsett om jag hjälper till eller inte. Som sagt svårt och beskriva känslan men den är underbar.
Aja, nu ska jag sova. Imorn är det en ny skoldag med busstider, lektionstider och andra tider som ska passas.
Ha det superbra så hörs vi snart! Hejdå

Likes

Comments

View tracker

Hejsan!
Hoppas ni alla mår bra!
Blir ett litet snabbt inlägg då jag är sjukt trött. Idag började jag gymnasiet!!!! Hjäääälp! Nae men okej, gick nog hyfsat. Men vi fick så många koder att min hjärna håller på att sprängas! Och nu är jag så trött så att jag inte orkar med något annat än och sova. Tänker att jag i helgen kan skriva ett ordentligt inlägg om hur min första gymnasievecka var. Lite om vad vi fick göra och hur saker och ting fungerar på skolan där jag går. Bl.a om vad för koder jag fått, haha insåg att det måste vara rätt oklart. Jaja, nog med skriveri för ikväll, nu måste jag verkligen sova!!! Natti! Ha det bra så hörs vi!

Likes

Comments

Hejsan!
Hoppas ni alla mår bra!
Igår var en bra dag för mig. Vid lunch hade jag ett samtal med en underbar person, detta samtal gav mig så mycket positiv energi att jag var glad princip hela dagen.
Då några utav mina närmsta vänner byt stall var jag där igår och kollade på deras lektion. Träffade även då några kompisar jag inte träffat på länge. Även detta var superroligt!!
Idag är inte allt lika roligt, hehe... Ska bl.a ta blodprover vilket jag börjar bli lite nervös för.
Sedan det här med att skolan om TRE dagar... Har kollat igenom mitt schema lite för många gånger samt kollat busstider och läst välkomstbrevet typ två gånger per dag... Nej vaddå att jag är nervös? Ghaaaash! Är så sjukt taggad men är ändå livrädd! Gymnasiet! Jag har alltid tänkt att man är stor när man börjar på gymnasiet, jag är inte så stor... Eller uppenbarligen är jag ju det då jag börjar om tre dagar... Men ändå!!! Känner att jag börjar svamla bort nu. Kanske dags och avsluta!
Hejdå!

Likes

Comments

Hejsan!
Hoppas att ni alla mår bra! Om jag förstått allting rätt började dem flesta grundskolorna igår och dem flesta gymnasieskolorna idag eller imorn? Om det nu är rätt eller fel så önskar jag er alla ett stort lycka till!
För många är skolstarten fruktansvärt jobbig pågrund av många olika anledningar. Det kan bero på att man ska börja i en ny skola eller klass. Att man inte trivts i klassen eller skolan och därför inte är pepp på ännu ett år där. Det finns många faktorer men samtidigt så måste det finnas lösningar till detta. Hur svårt det än är att komma på lösningar borde det gå att komma på några till några av problemen.
Exempelvis det här med mobbning, på något sätt MÅSTE det gå att stoppa! Hur svårt det än är måste det gå! För mobbning är inte okej någonstans! Det förstör för så sjukt många människor världen över och så ska det inte vara. Man ska kunna känna sig och vara trygg på olika ställen. Man ska inte behöva vara rädd för att inte passa in, man ska inte känna ett obehag för att gå till skolan, jobbet, stallet, osv!
Tänkte samla mina tankar om skolstarten och om mobbningen och göra två separata inlägg så att det inte blir alldeles för mycket att läsa, hehe.
Ha en fortsatt bra dag så hörs vi snart!
Kom ihåg, "var dig själv för annars finns det ingen som du"
Kram!

Likes

Comments

Hejsan! Hoppas att ni alla har haft en bra dag! Jag själv har varit i stallet nästan hela dagen vilket har varit mysigt då jag mest suttit inne i matrummet och läst min häst, haha. Har även myst lite med min sköthäst och hängt med härliga vänner. Har även ridit min första ridlektion för terminen. Gick för en gångs skull bra och hade en superbra känsla när jag hoppade av hästen. Håller tummarna för att jag och min sköthäst efter ett år och fem månader äntligen har börjat kunna jobba ihop oss. Om inte annat att jag börjat hitta knapparna och vet hur jag ska rida honom. Men i alla fall, så gick lektionen bra. Då några tyvärr slutat i gruppen under sommaren var vi inte så många idag, dock så rider jag som det ser ut nu med några utav dem personerna jag spenderar mest tid med i stallet vilket är väldigt roligt. Vet inte riktigt om det finns så mycket mer att skriva om dagen... Haha, händer inte så mycket på mitt sommarlov inser jag. Tror dock det kommer hända lite mer under morgondagen och på fredag.
Ha det så jättebra så hörs vi snart.
God natt!

Likes

Comments

Hejsan!
Första inlägget då. Ingen aning om vad jag ska skriva, men, men. Improvisation är ju tydligen en av mina starka sidor har jag insett tack vare skolan... Hade tänkt att ni skulle få lite mer information om mig, så här kommer femtom saker om mig.

1. Jag heter Tilde
2. Jag är 16 år
3. Börjar gymnasiet på måndag (22 augusti)
4. Ska läsa samhällsvetenskapliga programmet med inrikting häst på gymnasiet
5. Rider sedan fem år tillbaks
6. Sköter häst i stallet där jag rider
7. Älskar att spela piano
8. Älskar även att lyssna på musik vilket leder till att jag lyssnar på musik kanske lite för ofta...
9. Tycker om att kunna hjälpa och finnas där för personer i min omgivning
10. Älskar mina äkta vänner ganska så jätte mycket
11. Tycker om att skriva, både argumenterandetexter, krönikor, osv
12. Ogillar rätt starkt några utav samhällets normer och ideal
13. Har väldigt många förebilder och dessa personer varierar ofta.
14. Några förebilder jag har nu är Emma och Anna Elfstrand, Thérèse Eriksson, osv
15. Älskar lukten av nytvättat


Sådär ja, gick ju även rätt bra att improvisera denna gång. Haha. Hoppas att ni har lärt känna mig liiite mera iallafall.
Ha det bra så hörs vi snart, hejdå!

Likes

Comments