Idag träffade jag @PuellA för trevlig fika efter lämning på förskola.

Linnea tyckte det var jättekul att gå komma tillbaka.
Var duktig idag så jag gick dit.

Kvällspromenad fick avsluta kvällen

Over&out

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

CommentsJag är så glad, lyckats med 2 mål jag haft länge.

✅ jag kommer äntligen i 2 st av mina byxor jag hade innan jag blev gravid med ebba.

✅ Äntligen lyckats hamna under 70 kg,


Vidare mot nästa mål

🌸 Gå ner till 65kg

🌸 köpa nya kläder i mindre storlekar😊

Likes

Comments


Efter hans verbala misshandel så var jag helt knäckt och mådde så dåligt:
Min personlighet och min självkänsla var i botten.

Som tur var så hade jag en god vän som hjälpte mig på vägen. Första tiden ville jag mest bara sitta inne eller ligga i sängen. Livet kändes helt värdelös, varför skulle jag finnas?

Men en dag efter tittar mig själv i spegeln så fick jag nog. Han skulle inte få ta mitt egna liv ifrån mig, det var ju mitt liv.
Jag ville börja leva igen även finna min väg tillbaka.

Det gjorde jag också men vägen dit var lång och svår. Även när jag träffade min underbara så var jag inte fullkomlig men en bra bit på väg.

Tack för en sån underbar kille och en fin pappa till mina tjejer. Så glad att jag har g i mitt liv.💕


Kära R!

Du vann inte över mig
Trots dina ord som sved
Jag tog mig upp från botten av hålet
På egen hand starkare än nånsin
Likes

Comments


- Kommer jag inte åt min post så kan jag lova dig att jag kommer slå in den här jävla dörren!

Det är hans sista ord då han tar sina sista saker till sin bil. Han har äntligen flyttat ut min lägenhet, månader av psykisk verbal misshandel. Nu vet jag att nu kan jag få andas ut i min egen lägenhet men dock är jag nedbruten och mår dåligt.

Jag ska nu berätta för er vad jag varit med i mitt liv.


Träffade R via en dejtingsida och han såg trevlig ut,han hde en hund också. Vi pratade över nätet ette tag sen bestämde vi dejt. Han kom och hälsade på mig ,vi trivdes bra ihop. Det kändes bra mellan oss och vi pratade om att ev flytta ihop. R ville flytta till mig så det gjorde vi.

Men efter par veckor så visade R en helt annan sida,kunde komma med små kommentarer om mitt utseende och lite annat.

' Hur vore du om du klädde upp dig lite?

' Kanske banta lite,du börjar se lite rund ut?

Typ såna kommentarer kunde han plötsliga kläcka ut sig helt från ingenstans. Jag försökte behaga honom och rörde lite mer på mig sen klädde upp mig.

Sen skulle han ha mat varje dag han kom från jobbet, han kunde ringa direkt vid 7 när han kommit till jobbigt för att se till att jag kom upp ur sängen. Hans hund skulle jag se till att rasta också sen se til att det fanns mat han kunde värma när han kom från jobbet. Om det inte fanns så tog det hus i helvete, vad hade jag gjort hela dagen?

Värsta var när han berätta att han suttit inne för misshandel,det skrämde mig lite. Han var lång och ganska stark. Men utåt visade han en trevlig sida men inte hemma.

Orden blev fler och grövre mot mig tex jag var värdelös,kunde inte göra något riktigt,dum i huvudet, en värdelös f**a en ligt honom. En gång så hotade mig då vi bråkat, *om du går ut igenom den där dörren så blir det bara värre när du kommer hem igen* Jag stannade kvar och tog skiten han kastade på mig.

Efter ett tag så var jag så förändrad och mådde så jävla dåligt inombords,alla ord som han sa att jag var kände jag mig inombords. Han gjorde slut på min 24 årdag. han kunde ju inte vara ihop med någon som var så förbaskat dum i huvudet.

En kväll så fick jag nog och sa till honom att jag,sa till honom att jag fått nog av hans elakhet. Sa till honom att han var en riktig skitstövel och översittare. Då möter jag nog de svartaste ögonen nånsin och han reser sig häftigt upp ur soffan. han skriker åt mig att jag har mage att kalla honom en skitstövel en sån h**a jag är. Du ska passa dig jävligt noga * samtidigt går han mot mig och backa in mig mot en vägg. Då trodde jag att han skulle slå ihjäl mig den kvällen, min puls var skyhög. Han står nära mitt ansikte och blänger på mig innan han sätter sig i soffan igen som ingenting har hänt.

Flyr in i sovrummet och stannar där resten av kvällen. Det dröjer 2 månader innan han flyttar till en lägenhet men minsta grej jag gör hålller han kol på trots att vi inte är ihop. Några veckor innan han flyttar så pratar jag med en kompis som vet hur läget är hemma och då är jag så slutkörd att jag ser inget ljus i tunneln. Säger till henne att jag orkar inte mer, vill bara kasta in handduken.

- Han kommer flytta snart så du kommer få ditt liv tillbaka, jag finns härt dag som natt

Hennes ord gjorde att jag orkade härda ut,Tog tid att komma tillbaka och hitta livs gnistan igen. Var rejält nedbruten och önskar ingen att må så dåligt. Men jag anmälde honom aldrig.

Men på något sätt fick jag min revanch,jag är lyckligt gift med 2 fina barn,trots att du sa att ingen kunde älska en sån värdelös människa som mig. Jag vann över dig ,du fick aldrig besegra mig helt enkelt


Tack för ni tog er tid att läsa denna personliga historia

Likes

CommentsSatt i soffan hemm och kollade igenom en bok om tatueringar.

Blev riktigt sugen att tatuera mig igen, var längesen nu sen sist. Ska vara duktig att försöka spara pengar.

Har ni tatueringar?

Likes

Comments


Nästa vecka så har jag ett tema att dela av med av personliga berättelser. Jag tänker berätta om något jag varit med om i mitt liv. Vilket blir måndagens första inlägg.

Söker andra gästbloggare som vill dela med sig av sig. tema är från måndag-fredag och vill man vara anonym så får man vara det det också. Så det bestämmer man själv.

Intresserad?

Maila mig på Jonna.San@spray.se

Likes

Comments


Jag valde att gifta mig i en kyrka med mina vänner och familj. Varför? Jo för att det var så jag ville gifta mig ,varit en dröm sen jag var liten. Alla är vi olika men det detta var mitt drömbröllop och det var helt underbart.

Vi gifte oss i fiskebäckskil kyrka sen hade vi hyrt ett litet gulligt ställe där vi hade bröllopsfesten. Kul att vara omgiven av familj och vänner som ville vara med på vår dag. Var trerätters middag med dryckesalternativ till maten,sen fick man köpa i baren det man ville dricka då stället hade serveringstillstånd.

På bröllopsnatten bodde vi på gullmarsstrand i deras bröllopssviten, wow vilken utsikt. Vi både var rätt trötta när vi kom till sviten på natten men lyckliga.

Detta var var 5 år sedan vi gifte oss och lika kära än.

Jag blev utmanad av @Jagochminahjärtan

Utmanar nu @bolmgren @Jennysvardag @PuellA

Vilka är erat drömbröllop eller hur gifte ni er?

Likes

CommentsSå kul att man sparat saker från linnea som ebba kan använda nu som denna gåstolen


Översta bilden är linnea
Andra bilden är ebba

Likes

CommentsUrsäkta taskigt med inlägg, varit lite fullt upp.

Idag har jag städat här hemma och småpysslat lite. Igår så umgicks vi med min mamma hela dagen.

Åkte till hjo och mamma bjöd på mat på hamnkrogen efteråt. Blev väldigt besviken då maten inte smaka något. Men käkade lite annat gott sen.


Sen har ebba fått haj på hur man använder flaska, ska testa ge lite välling. Hon tog äntligen mam flaskan vi hade hemma. Maten går också bra,speciellt spagetti köttfärsås.

Vad har ni hittat på?

Over&out

Likes

Comments