Den 14/2 2016 så ställde Niklas frågan om vi skulle gifta oss.

Att det blev alla hjärtans dag var en ren slump, Niklas hade beställt hem ringarna till sin syster för att jag inte skulle hitta dom flera veckor i förväg. Han visste inte riktigt hur han skulle göra det så det skulle bli en överraskning och på alla hjärtans dag var vi ut på en dubbeldejt på stan och åt en riktigt dålig middag på pastabacken, maten var ett konstigt ihopkok som inte smakade någonting och medans vi satt och åt kom en kille i wc-t byxor och skurade golvet bredvid oss så vi bestämde oss för att ta efterrätten på ett annat ställe. Eftersom jag varit väldigt sjuk länge men hade en bättre dag tyckte jag det var en riktigt bra idé och vi tog en promenad genom stan till roasters där vi åt stans bästa chokladkaka och de andra tog sig en drink.

Efteråt så for vi hem till oss för att spela spel, egentligen var jag så trött och började må ganska dåligt att jag egentligen bara ville lägga mig och sova men jag hade så kul att jag struntade totalt i hur jag mådde. När vi spelat en stund så gick Nicklas och satte på låten dissection - black dragon eftersom jag totalt snöat in mig på den hela vintern, när han satt sig igen så gav han mig ringen och frågade väldigt nervöst "vill du eller?" och ja självklart ville jag det.

Jag hade aldrig trott att det skulle ske på alla hjärtans dag just för att det skulle vara så självklart så det blev en riktig överraskning.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments