Nu börjar paniken komma, känns som att allt är bokat och klart nu men man kan som inte släppa planeringen, och dubbelkollar allt 10000 gånger.

Det är över ett år sen jag började ringa runt i olika lokaler och sätta upp teman, listor och bordsplaceringar och då kändes det som att man hade gott om tid men pang bom så är det bara 180 dagar kvar!

Meeen det viktigaste är ju klart,

Lokal ✔️

Vigsel ✔️

std/inbjudningar ✔️

Fotograf ✔️

Ringar ✔️

Godisbaren ✔️

Bartender ✔️

Ljudanläggning ✔️

Blommor ✔️

Meeeed mera, det som är kvar måste göras efter osa, typ köpa in alkohol, fixa maten och köpa in resterande delar av kuverten.


Likes

Comments

Hej hurra vad jag är glad, vi har äntligen hittat en fotograf som tar bilder i vår smak, och det bästa att han bor i boden så han behöver inte fara långväga.

Stressen börjar släppa lite när saker och ting faller på plats, bartendern pratar vi också med nu och håller på att diskutera fram priser och Tema. Själva bröllopet har ju sommar som det stora temat så vi får spåna fram några drinkar på det. Jag tänker jordgubb, champange och fläder.


​för att tjuvkollat på hans bilder sök då på Facebook efter Fotograf Johan Saarela. 

Likes

Comments

Snart är det dags att skicka ut inbjudningarna, meeen inte riktigt än då vi väntar till slutet av januari så dom inte blir allt för bortglömda innan osa så man inte missar att osa i tid. Vi ska ha ett ganska tidigt osa eftersom vi ska kunna planera all alkohol och mat i tid utan någon jättestress eftersom den lilla kommer i april.

Sen läste jag idag att frimärken kommer kosta 9kr efter årsskiftet vilket betyder att vi kommer lägga 900kr istället för 700kr som det kostar 2017 så var bara att köra till macken så vi sparar dom 200kr, kanske låter snålt men tänk såhär att det är nästan 20 öl extra bara där vi kan bjuda på istället.

Likes

Comments

Efter många om och men kunde vi äntligen bestämma oss. Har beställt typ 10 stycken fejkringar bara för att prova och känna hur det känns att ha den ringen och tillslut hittade jag en jag fastnade för och förra veckan och igår var jag och hämtade ut dom. Är så nöjd då den inte är i vägen när jag håller på med barnen.Likes

Comments

Idag är det endast 205 dagar kvar, hjälp så fort tiden går. Men nu börjat saker och ting ramla på plats, dekorationer är köpta, stolsdekorationerna blev levererade i veckan. Nu är det diverse saker från Ikea som är kvar att köpa.

Sen måste vi få tillgång till lokalen men fanns ingen tid förrens efter jul att komma och mäta bord och stolar.

Det börjar ta sig med burkar också till godis baren och jag har hittat fina redskap som tänger och dylikt.


Likes

Comments

Nu är julen snart här och februari närmar sig, rätt nervöst eftersom det börjar vara dags att skicka de riktiga inbjudningarna.

Vi kommer ha ett rätt tidigt o.s.a eftersom vi vill ha tid att planera allt in i minsta detalj som Sickan skulle sagt.

Men nu har vår nördiga tårtdekoration kommit, det är tur att jag hittat min själsfrände som är lika töntig som mig ❤️

Likes

Comments

idag kom våra Save the date kort hem och vi är så nöjda, väldigt bra kvalité och snabb leverans.

Nu är det bara att köpa frimärken och lägga på lådan. 


Likes

Comments

Nu börjar allvaret, snart är det bara ett år kvar tills vi säger ja till varandra och idag beställde vi save the date korten som ska skickas ut nu i sommar, inbjudningarna kommer vi att skicka ut efter jul.

Vi fick ett superbra pris eftersom vi hade rabattkod kvar från förra året då vi beställde inbjudningarna till flickornas kalas så det känns rätt skönt att få fina kort i bra kvalité för mindre än halva priset och sen 25% på hela köpet. Är man ute i god tid hinner man oftast få bra erbjudanden och kommer billigt undan.

Vi har haft lite olika åsikter om inbjudningarna men tillslut hittade vi en som föll båda i smaken då Niklas inte ville ha blommor och sånt tjafs.
Likes

Comments

Nu har vi gjort ett ganska bra klipp, dom sålde ut bestick på ö&b för 1:- så för för ynka 60 kronor så har vi bestick för 120 personer. Det känns rätt bra att vara ute i god tid så man hinner göra en massa bra fynd innan den stora dagen.

Känns ändå rätt häftigt att första inköpet är gjort, Niklas blev eld å lågor och det känns mer verkligt för han nu när det inte bara är en massa nerklottrade rader i ett block. Nu ska vi bara hitta någon plats i vårt lilla hus för en låda full med gafflar.Likes

Comments