Nu är julen snart här och februari närmar sig, rätt nervöst eftersom det börjar vara dags att skicka de riktiga inbjudningarna.

Vi kommer ha ett rätt tidigt o.s.a eftersom vi vill ha tid att planera allt in i minsta detalj som Sickan skulle sagt.

Men nu har vår nördiga tårtdekoration kommit, det är tur att jag hittat min själsfrände som är lika töntig som mig ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

idag kom våra Save the date kort hem och vi är så nöjda, väldigt bra kvalité och snabb leverans.

Nu är det bara att köpa frimärken och lägga på lådan. 


Likes

Comments

Nu börjar allvaret, snart är det bara ett år kvar tills vi säger ja till varandra och idag beställde vi save the date korten som ska skickas ut nu i sommar, inbjudningarna kommer vi att skicka ut efter jul.

Vi fick ett superbra pris eftersom vi hade rabattkod kvar från förra året då vi beställde inbjudningarna till flickornas kalas så det känns rätt skönt att få fina kort i bra kvalité för mindre än halva priset och sen 25% på hela köpet. Är man ute i god tid hinner man oftast få bra erbjudanden och kommer billigt undan.

Vi har haft lite olika åsikter om inbjudningarna men tillslut hittade vi en som föll båda i smaken då Niklas inte ville ha blommor och sånt tjafs.
Likes

Comments

Nu har vi gjort ett ganska bra klipp, dom sålde ut bestick på ö&b för 1:- så för för ynka 60 kronor så har vi bestick för 120 personer. Det känns rätt bra att vara ute i god tid så man hinner göra en massa bra fynd innan den stora dagen.

Känns ändå rätt häftigt att första inköpet är gjort, Niklas blev eld å lågor och det känns mer verkligt för han nu när det inte bara är en massa nerklottrade rader i ett block. Nu ska vi bara hitta någon plats i vårt lilla hus för en låda full med gafflar.Likes

Comments

Visst att det är 516 dagar kvar tills bröllopet men jag har ett litet kontrollbehov så jag vill ha en plan redan nu på allt så om något går snett så har man kvar val b,c och d så man inte står där några månader innan. Allt jag just nu planerat in är en grund för allt som kommer ske.

Gästlista, bordsplacering, vigsel, mat, dryck och lite annat har jag redan en rätt klar mall över som vid komplikationer lätt går att ändra på. För att bröllopet ska bli bra är det bäst att bruden är lugn och fin.Likes

Comments

Det roligaste med planeringen är ju ändå att fråga tärnorna om dom känner för att ställa upp. Josse som bestämt sig för att flytta så hiskeligt långt bort berättade jag ju för över telefon mer än jag frågade att hon kommer vara tärna.

Resten av tjejerna bjöd jag hem på middag och fest, inget ovanligt att vi gör så men under middagen delade vi ut små presentaskar som dom fick öppna medans vi åt. Inuti asken låg ett armband och en lapp som hade frågan "vill du bli min tärna?" Och som tur var blev alla glada och tackade ja.


Likes

Comments

När vi ringde och bokade lokalen så hade vi tydligen väldig tur att vi ringde 1,5 år i förväg då det är väldigt svårt att få det datumet man vill ha under sommaren, detta är är redan uppbokat.

Jag är ganska glad att vi hittat en fin lokal som är nära och inom en rimlig prisklass, samt att det rymma ca 300 personer i salen så det kommer inte bli trångt. Det finns även kök och garderob.

För att göra det enkelt har vi hyrt lokalen hela helgen så man kan förbereda på fredagen och städa på söndag. Det är ett ganska tight tidschema under lördagen så man inte vill börja stressa iordning med dukning och annat samma dag.


Likes

Comments

Den 14/2 2016 så ställde Niklas frågan om vi skulle gifta oss.

Att det blev alla hjärtans dag var en ren slump, Niklas hade beställt hem ringarna till sin syster för att jag inte skulle hitta dom flera veckor i förväg. Han visste inte riktigt hur han skulle göra det så det skulle bli en överraskning och på alla hjärtans dag var vi ut på en dubbeldejt på stan och åt en riktigt dålig middag på pastabacken, maten var ett konstigt ihopkok som inte smakade någonting och medans vi satt och åt kom en kille i wc-t byxor och skurade golvet bredvid oss så vi bestämde oss för att ta efterrätten på ett annat ställe. Eftersom jag varit väldigt sjuk länge men hade en bättre dag tyckte jag det var en riktigt bra idé och vi tog en promenad genom stan till roasters där vi åt stans bästa chokladkaka och de andra tog sig en drink.

Efteråt så for vi hem till oss för att spela spel, egentligen var jag så trött och började må ganska dåligt att jag egentligen bara ville lägga mig och sova men jag hade så kul att jag struntade totalt i hur jag mådde. När vi spelat en stund så gick Nicklas och satte på låten dissection - black dragon eftersom jag totalt snöat in mig på den hela vintern, när han satt sig igen så gav han mig ringen och frågade väldigt nervöst "vill du eller?" och ja självklart ville jag det.

Jag hade aldrig trott att det skulle ske på alla hjärtans dag just för att det skulle vara så självklart så det blev en riktig överraskning.Likes

Comments