hej på er !

jag har inte varit så aktiv på bloggen för att jag har haft mycket med skolan. plus att jag har varit på klassresa med min klass för många av oss kommer att splitras till hösten. men nu har jag fått sommarlov vilket är okej. nu låter jag lite konstig. men saken är att det är inte så bra väder där jag bor men jag tror att det kommer snart . men om jag inte får det så ska jag åka på semester men det kommer ni få mer uppdatering om..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

hej ! för föra torsdagen red jag free han vara väldigt glad men ändå spänd för när jag kom till en kortsidan så började han och trava och börja hålla på med sitt huvud då sa jag till han med hjälperna sen red vi vidare och free vara fort farande jobbig vid sidan sen skulle jag börja å galoppera han spring väldigt fort och sen när vi kom fram vid en kortsida så sparkade han bakut och bokade i full galopp men jag satt vara sen hände ingen efter en stunds åå lite fortaer och sen till slut en sista gång då jag flög av jag landade på ryggen det kännandes så där men jag kom upp igen på free och jag kunde knappt trava för det gjorde så ont jag har varit och kollat upp det och den vara inte fel någon stans vilken jag trodde att det inte hälar skulle av men det är alitid bra att kolla upp det jag har lite ont nu kvar men inte så farlikt

Likes

Comments

jag har nyligen köpt denna finna klocka från Daniel Wellington jag köpte ett armband till som är finnt och ha till jag har haft en anan klocka inan men den använde jag typ aldrig så jag tror att det viktigt att du köper en klocka som du vill ha och den ska helst vara ganska enkel. eller kan du köpa en klocka som du kan byta band på.
min kloka

färg ROSÈGULD

storlek 36 mm

band SHEFFIELD

spänd på armband ROSÈGULD

Likes

Comments

​ i år köpt jag dessa har haft uggs förut men dom är så sön med jag tycker inte att det är den snyggaste skon. som finns men den är så bekväma  att ha på vitren och hösten. alla anar år har jag alltid haft. dom som är lite höger men i år ville jag ha dom här. men en nackdel med dom är att när det snöar har. jag fått in snö vid foten men det är nog för jag har allt min byxor lite uppvikta men fey är väll något mana får ta.   

Likes

Comments

hej alla min hjärtan idag har jag fått vara hem från skolan. som jag skrev igår att jag har varit sjuk men jag tror att jag kan gå imorgon till skolan . för då ska jag åka till stallet jag är så taggad så jag håller tummarna så jag inte få feber ingen.

Likes

Comments

💕 idag har det varit en lugn dag har fått vara. hem från skolan på grund av feber men nu är det bättre och jag ska nog gå. Till skolan på torsdag.

God natt 💕

Likes

Comments

Hej detta är jag och detta är min blogg jag tycker väldigt mycket om mode smink.hästar har ridit i mer än fem år. Det här året i stallet har jag börjat satsat  på lite balans och och sitis i galoppen. För det är lett att man glömmer bort att man ska ha hålla gång. Jag tycker mycket om Marcus och martinus har sett dom en gång i globen vara så kul. Jag ska se dom i mars Ååå jag vill gå på mer konserters med dom och. jag såg när dom satt på läktaren. Jag kommer försök upptara varje dag. jag kommer länge upp mycket kläder Ååå smink och vara min vardag.❤️

Likes

Comments