Idag har vi varit i kungsängen och hämtat en billast med saker. Från en tvillingfamilj där.

2 babybjörn bärsele, 2 babysitter, 2 babynest, en bumbostol, i musikmobil med pingu, en skötbädd som är använd en gång samt 6 påsar kläder. 700 kr ville hon ha för det. Och om man säger det så. En babybjörn kostar mer pengar än så..

Tusen tack underbara människa! < 3


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hade faktiskt ork till att baka idag. Det kändes skönt. Är ju flera veckor sen pojkarna fick kakor till sitt rollspel. Denna vecka blev det snoddaskaka, om nom nom!

Nu håller jag på att laga middag, väntar på att Magnus kommer hem. Till middag blir det blomkålsmos med vitlöksstekta champinjoner och antingen falukorv, kassler eller rökt fläsk. Lite vad man själv vill ha från kylen. Jag ska nog äta fläsk tror jag. Får se vad Magnus vill ha.

Likes

Comments

Då var det måndag igen. Helgen har varit bra även fast gårdagen endast spenderades i soffan framför Netflix, men jag tror att jag behövde det. Tog ju en långpromenad i lördags så lite vila hade jag förtjänat.

Denna vecka har jag sett till att inte boka något alls efter jobbet. Idag blir det kanske en promenad med Clara efter jobbet om vädret håller i sig. Annars så ska jag nog hem och baka. De va länge sen jag bakade.​

Likes

Comments

Jo, så här gick det till iaf. Vi åker in och ska göra KUB test för att se så att allt ser bra ut och om det finns någon risk för Trisomi ​13, 18 och 21. Vi fick bästa oddsen med 1/20000 chans att något skulle vara fel. Men hur som..

Vi kommer in och jag lägger mig på bänken, hon börjar ultraljudet och frågar "vad ser ni?", Magnus säger direkt "2 potatisar i en säck" sen vrider hon lite till och frågar samma fråga, Jag ser ju direkt att det är två men Magnus har inte riktgt förstått än. Så hon vrider lite till och ställer samma fråga för hon har insett att jag vet att de e två men att Magnus ligger lite efter. Till slut säger jag "de e två" och tittar på Magnus, Och jag lovar, ni skulle varit där. Hans ansiktsuttryck just då var fantastiskt. Sen kunde han inte sitta still, han ställde sig upp och gick runt i rummet, småfnissade lite nervöst och såg helt överlycklig ut. Jag va nog mest bara i chock. Tog några dagar att förstå att de faktiskt var två. Men nu har det nog sjunkit in. KUB gjorde vi 10 februari. Nu är det många ultraljud som väntar, var 14e dag ska vi göra ultraljud eftersom det är enäggs och de har en ganska hög risk att de "stjäl" varandras näring så de kollar tillväxten väldigt ofta. 

Jaja, idag blir det en dag i soffan med lite lugn och ro. Magnus är inte hemma. 

Likes

Comments

Va ju hos både sjukgymnast och läkare i förra veckan för min värk i magen och ryggen. Sjukgymnasten klämde och kände lite och sa att de va början till foglossning. Läkaren på Mamamia sa bara
"-Hur mycket tror du att du klarar av att jobba? Du väntar tvillingar och har passerat vecka 15 så det är inget tvivel om att det ​är foglossning."


Så nu var man sjukskriven på 25% sen i måndags. Känns faktiskt redan mycket bättre och jag har lite mer ork att vara vaken längre än till 19 på kvällarna.

Likes

Comments

Idag klockan 13 är det dags för ultraljud igen. Har även fått en tid för RUL den 23/3.. Känns som en evighet tills dess men de ska säkert gå fort. Hoppas på att hon kan se kön idag. är så väldigt nyfiken.

Återkommer efter om jag har en hemlighet att avslöja eller inte.​

Likes

Comments

Idag träffade jag läkaren för första gången. Kändes väl egentligen ganska meningslöst men de va säkert bra. Då har jag ju ett ansikte på henne iaf. Hon berättade bara vad det fanns för ökade risker för barnen och för mig när man väntade enäggstvillingar jämfört med annars. Kändes ganska lugnt då men nu känns det lite mer oroligt... Tänk om något blir fel. Tänk om den ena dör :(

men men, kommer vara på täta kontroller hos BM samt att man gör tillväxtutraljud varannan vecka för att se att allt går som det ska. 

Nu blir det lite fiak på jobbet. Åter en annan gång.


Likes

Comments

I tisdags var jag och klämde lite på barnvagn och har nog bestämt mig för att det blir en Kronan syskon även fast folk är negativa till att sittdelen är smal. Vi mätte och jämförde med Bugaboo donkey (som kostar 5000 kr mer!!) och det är 1,5 cm skillnad. De borde inte vara några problem.

Så en sån blir det nog, Magnus ska bara följa med och klämma så beställer vi nog en sån sen om han tycker att den känns bra.

Tjipp sålänge!

Likes

Comments

Hej! 

Nu har jag inte skrivit på ett tag, sen förra veckan så har huvudet varit lite på helspänn. Vi gjorde KUB förra tisdagen och fick då se inte bara ett pickande hjärta utan 2. Blev lite förvånade men det förklarar ju varför jag varit så väldigt trött. 

Väntar fortfarande på resultat från testet eftersom det blivit något fel med mina blodprover så jag fick ta nya. Hon skulle ringt igår men har inte ringt än. Men allt ska säkert se bra ut. det är nog bara jag som oroar mig i onödan.

Igår delade vi det på facebook, det känns ganska bra att det är ute nu :)​

Likes

Comments

Idag har jag bara suttit i soffan och tittat på orange is the new black varit väldigt skönt. Jag har nog behövt det några dagar. Väldigt trött och seg, lite ont i kroppen.


Snart kommer nog Magnus hem också. Då får jag lite sällskap och så ska jag göra risotto till middag. Nom nom nom​

Likes

Comments