I går blev det Göteborg och Liseberg för familjen, Wilma, Anders, min pappa och lilla syster Jessica. Vi hade sjukt kul! Och vi hann med att åka hur mycket som helst, Loke va en hit enligt barnen som vågade åka, provade dock aldrig själv då Niccolina inte ville prova. Men hon åkte både Helix och Balder 7 gånger och hon tyckte det va galet roliga :)

Likes

Comments

Smuldeg:

6 dl mjöl

4 msk socker

2 dl flytande margarin

Likes

Comments

Köpta på gekås, den stora 499kr och de små 79kr/st.

Likes

Comments

​​Igår va jag hos Jessica och fixade mina naglar och idag har jag vart hos henne och fixat hennes hår. Blev kortare och ny färg :) Nu är det dags att jobba lite igen sen ska här städas!

Likes

Comments

Bananpaj


Smuldeg:

4tsk socker

3dl mjöl

150g margarin

  1. Smörj en ugnssäker form med 1 msk smör eller margarin. Glöm ej ströbröd.
  2. Gör smuldegen: lägg mjöl, socker och smör (margarin) i en skål. Arbeta med fingertopparna samman mjölblandningen till en grynig massa.
  3. Tryck ut smuldegen i formen och täck sedan den uttryckta degen med bananskivor, spara lite av degen för att smula över bananen med innan det är dags för ungen.
  4. Baka bananpajen i mitten av ugnen tills den fått ljusbrun färg, ca 30 minuter. Serveras med grädde, banan, glass eller något annat gott!

Serveras kyld!​

Likes

Comments

Blev en lång sovmorgon idag.. alla sov nog fram till 11.00 haha. Har vi precis ätit middag och ska nu titta på Skönheten och odjuret.

Senare skall jag göra en bananpaj, köra Milton till morfar och även klippa Jessicas hår :) Receptet på pajen kommer upp här lite senare.

Likes

Comments

Sitter på altanen med Cazzandra och lyssnar på regnet haha.. har precis tittat klart på guldtuben. Vart en lång dag och vi är super trötta!! Ska bli gott med sovmorgon i morgon, behövs då det blev lite väl mycket jobb i går samt bakning och städning långt in på natten. Nu får det nog bli en dusch sen ska jag och Cazzandra slänga på en film.

Likes

Comments