View tracker

är vad vi pysslat med ikväll. Nu har vi precis käkat räkmackor och ska kolla klart på en film innan jag ska hämta Nathalie och hennes vän som är på disko ikväll :) Blir även sovis efter allt dansande. I morgon ska jag förutom måla symaskinsbordet, börja planeringen av förflyttningen av vår garderob som ska bli ett barnrum till. Sen blir det även lite jobb :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ska jag fortsätta måla på den här, funderar på att plocka bort symaskinen och byta ut plankorna då den är lite rostig.

Likes

Comments

View tracker

Har vart mycket med företaget nu efter jag vart sjuk så har tyvärr inte hunnit blogga något, men i morgon kommer revisorn hit och hjälper mig lite med det jag inte kan ännu. Det är ju inte lite att ha koll på ;) men det löser sig och behöver oftast bara bli visad en gång sen sitter det hahaha.

Nu har vi precis kommit hem från Långaryd där vi tittat på julbelysning :)

Likes

Comments

I förrgår va en god vän till mig här och lämnade medicin, gillar inte piller och mediciner men bestämde mig för att prova då inget annat hjälpte. Så började ta dom igår på morgonen, mådde super dåligt igår hela dagen men idag när jag vaknade kände jag mig såååå mycket bättre. Från att ha ont över allt, orkeslös, hosta from hell och snorig till idag bara ha lite hosta kvar?? Har vart hemma hela dagen och vilat och för varje timme som går känner jag mig starkare, piggare och igen feber. Nu är det bara lite rethosta kvar :) Så tänker faktiskt jobba i morgon hahaha.. fast lugnt och utan ansträngning då förstås. Fick en remiss till idag på morgonen då det hade velat ta prover från halsen men känns något onödigt nu :) Hade bara önskat att jag fick den här medicinen för två veckor sen, men tyvärr säljs den inte i Sverige.

Likes

Comments

Usch säger jag bara!!! det är så jobbigt och det gör så ont att hosta :( va på provtagning innan samt så fick jag recept på hostmedicin, men den hjälper inte utan det känns 10 gånger värre när jag tagit den. Fått ont i hals, öronen, halskörtlarna med nu, plus att hela halsen känns svullen igen :( Hoppas provsvaren kommer snabbt..
Orkar inte mer!

Likes

Comments

Va riktigt illa med hostan här igår, hade köpt ny hostmedicin och fick en allergiskreaktion. Hela halsen svullnade upp och fick svårt att andas, va riktigt jobbigt :( Har hostat mig igenom hela natten. Fått sova ca 3.5 timmar :( har nu haft den här hosta länge och den blir värre och värre så idag ringde jag vårdcentralen för att få hjälp, men nej det hade inga tider???! Så har nu ringt in till Halmstad och hoppas dom kan hjälpa mig där...

Likes

Comments

Har nu i en vecka vart dunder förkyld, därför har set vart dåligt med inlägg här på bliggen. Har feber, slemhosta, halsont, huvudvärk m.m. Och idag är den värre än någon dag innan :( mår riktigt dåligt! Hoppas jag mår bättre i morgon, ingen bra tajming att va så här sjuk nu. Ny startat företag och allt, men måste säga att personalen är så duktiga och ställer upp till 110% ♡
I morgon ska Bias iväg och köpa en ny arbetsdator, då vår gamla gav upp idag. Jag ska ligga i sängen och vila vila vila..

Nytt renoveringsobjekt som Bias hämtade idag, ska bara se till att bli frisk innan jag tar tag i denna skönhet :)

Likes

Comments