Köpte en motionscykel för ett tag sen, men va inte nöjd med den alls så har nu skickat tillbaka den. Och idag beställde vi en ny, förhoppningsvis blir jag nöjd med denna :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ja då är det bara några veckor kvar innan potatisen skall sättas, just nu ligger de och förgro :)

Vi planterar dom i mitten av april i våra pallkragar som vi har i trädgården. Mellan varje potatis (knöl) ska det vara ca 20 cm och mellan raderna ca 60 cm. När vi lagt ut potatisarna lägger vi över ca 7 cm jord. Sommarpotatis tar ungefär 9-12 veckor och sen potatis ska vara ännu längre tid i jorden för att bli stora. Vi brukar skörda när plantorna blommat klart :) De är både fint då växterna blir höga och gröna med fina små blommor sen är potatisen ju även super god!

Likes

Comments

Lite skrynklig efter resan men lika fin som den svarta jag beställde innan jul. Rekommenderas!

Likes

Comments

Ja idag bokade jag en tid hos er psykolog, inte för att jag mår speciellt jätte dåligt utan för att jag behöver prata med någon som jag inte känner eller ha någon koppling till. En del gånger i livet behöver man helt enkelt prata av sig om saker som man inte pratar med någon annan om. Som person är jag nog väldigt svår att förstå då jag sällan pratar om hur jag mår eller hur jag egentligen känner. Lägger lätt på mig mycket som sen blir för tungt att bära, kan dock bära väldigt mycket innan det brister. Men efter förra sommarens psykbryt känner jag att jag vill aldrig mer känna som jag gjorde då. Så någon gång i morgon ska jag i allafall iväg en stund och prata av mig, har ju hänt en hel del saker i mitt liv det senaste året och månaderna och tror det kan va bra att prata av sig lite :)

Likes

Comments

Kom idag och tycker det va värt mer än vad jag fick betala haha, 25kr inkl frakt. Super fint!

Likes

Comments