Idag sprack en cysta till och har haft helt galet ont sen jag kom hem från jobbet. Kan verkligen inte beskriva hur det känns, det gör såååå sjukt ont!! Nu börjar det där emot kännas lite bättre, har tagit smärtstillande och förhoppningsvis är det bättre tills i morgon. Tänkte kontakta bm ang cystan. Vill noga plocka bort den, så vi får se vad hon säger om det i morgon. Och har fortfarande ingen blödning?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Då va det inte mycket kvar på altanen :) Robban va här igår och byggde in badkaret, han har lite kvar att göra här men sen är det bara målningen kvar. Allt ska målas om, och måste torka innan så lite varmare och sol behövs nu.
I helgen ska vi till gekås och storhandla och ska då även köpa gardinstänger som vi ska ha på altanen så man kan stänga ute alla myggen. Bilder på slutresultatet kommer upp här när allt är klart och det blivit grönt ute :)

Likes

Comments

Ja den kanske ni undrar hur det går med, bim +5 idag. För er som inte vet vad det betyder så är det 5 dagar sen min mens skulle dykt upp men alltså inte gjort det. Och känns inte som om den är på väg heller, tänkte ta ett test om en vecka om den inte hinner komma innan dess. Kan lika gärna hoppat en ägglossning och att det är därför den inte kommer ännu. Sen har det som sagt vart stressigt förra veckan så där har vi ännu en orsak till att den kanske inte dykt upp. Får hoppas att det är slut på missfall nu iallafall och skulle det va något där inne så hoppas vi det stannar :)

Likes

Comments

Blev inte riktigt som jag tänkte mig, som ni sätt så har vi en hel del arbete i trädgården att få klart innan växtlivet exploderar. Så går dagen fick gå till att få klart grusgångarna. Idag har vi haft en välförtjänt sovmorgon och så har jag hunnit jobba en massa.

Likes

Comments

Har så mycket i huvudet så kan inte somna, har haft helt galet mycket att göra i veckan och är fortfarande inte klar. Har nu bestämt mig för att va helt ledig i morgon iallafall, men på söndag får jag jobba igen för nästa vecka blir nog värre än denna. Trodde aldrig att detta skulle gå så här bra eller att det skulle gå så här snabbt. Det är så mycket att ha koll på för att allt ska funka, och som jag sagt tidigare hade jag aldrig klarat det utan min helt underbara personal samt alla andra som stöttar, ställer upp och hjälper mig när jag behöver det. Och så får jag ju inte glömma alla fina kunder som pratar så fint om oss ♡ Tack!

Likes

Comments

Beställt dessa två idag, och ska göra en rulltårta av detta är det tänkt :) Mer om de när det dyker upp med posten.

Likes

Comments

Igår va en lugn dag med mycket vila, alla barnen hemma igen ❤ och just nu sitter dom och tittar på filmen Sing.

Hade ju helt missat att det vart stängningsdag på skolan idag vilket ger mig lite problem med min arbetsdag då jag hade räknat med att jobba. Får se hur jag löser detta hahahaha..

Likes

Comments