View tracker

Har mått väldigt dåligt de senaste dagarna, natten mellan söndag och måndag fick jag missfall ännu en gång. Och till skillnad från de andra gångerna har jag haft sjukt ont de här dagarna efteråt, haft kramper och kraftig värk. Har som jag skrivit innan haft en hel del missfall, kanske låter dumt men börjar bli van. Klart man blir ledsen och denna gången va det extra jobbigt. Vet ju att tillsist blir det en bebis så det är bara att försöka igen. Nu får jag förhoppningsvis en remiss och kan påbörja en utredning. Har en sjukdom som heter endometrios vilket gör att jag har hemska smärtor dagarna innan och efter jag fått mens och fick reda på i förrgår av en barnmorska att det kan va anledningen till att det blir så många missfall. Är även rh-negativ vilket även det kan göra att min kropp stöter bort fostret. Men vi får se om det hinner bli någon utredning innan jag blir gravid igen, har ju inga problem att bli gravid så man kan ju hoppas det tar sig igen då väntetiden va tydligen rätt lång.
Så har iallafall vart hemma i veckan och kommer även bli hemma i morgon, nu ikväll släppte den värsta smärtan så känns äntligen bättre.

Likes

Comments

View tracker

I morgon får vi besök av Wilma och Anders :) Niccolina fick hem sitt nya Pie face igår, hon fick ett i julklapp men det vart trasigt så fick pengarna tillbaka och så beställde jag ett nytt. Så detta ska barnen pyssla med i morgon :)

Likes

Comments

Har vart ute och jobbat lite idag sen hämtat barnen, kom hem för en stund sen efter inhandling av fredagsmys och så har vi hämtat Nathalies glasögon. Kommer upp lite bilder på dom i morgon, super fina :)
Nu sitter barnen och kollar på film och Bias är faktiskt ute och grillar haha.. Blir kött och potatisgratäng till kvällsmat, och finns ju inget godare än grillat.
I morgon ska vi röja lite i trädgård och garage, efter all renovering har vi lyckats samla på oss massa gammalt byggmaterial m.m.

Likes

Comments