Har vart riktigt jobbigt på jobbet det senaste året, har hört och sätt för mycket. Vart stressiga och fruktansvärt jobbiga dagar. Och sent i vår hände det en sak på jobbet som gjorde att jag fick nog. Detta är en av många gånger det har hänt saker där men detta va droppen, och har mått såååå dåligt över att gå till jobbet efter det. Så under min semester bestämde jag mig för att säga upp mig. Så när jag kom tillbaka till jobbet så gjorde jag det. Pratade med min chef och vi bestämde att ej nämna det för någon i personalen för olika anledningar. Har mina aningar om att all stress och jobbiga dagar har vart anledningen till iallafall det ena missfallet och kände att jag aldrig kommer orka med allt på jobbet och samtidigt vara gravid. Därför valde jag att sluta, planen va att söka jobb och sedan jobba tills den dagen en bebis skulle komma. Men nu blev det som det blev, fruktansvärt ledsen för alla drabbade men samtidigt väldigt glad för att jag nu får den här chansen. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​De två översta är köpta från wish.com och kaninen längst ner är från gekås

Likes

Comments

​Aromalampa med oljor från Netto 69kr

Likes

Comments

Från NG baby, såg dock inte att det vart blåa prickar när jag beatällde, utan trodde de va grå. Så har även köpt textilpennor i ljusa färger så de går att måla i andra färger om man vill det.

Likes

Comments

Vet att jag länge skrivit om en förändring i mitt liv här på bloggen och idag känner jag att jag kan berätta. För ca 10 månader sen bestämde jag och Bias oss för att vi ville ha ett gemensamt barn ihop, har valt att inte gå ut med detta pågrund av jobbet. Att bli gravid gick snabbt men tyvärr har jag fått missfall två gånger under den här tiden. Vilket är en av alla anledningarna till att jag mått riktigt dåligt :( Har under dessa månader inte lagt upp så mycket inlägg om shopping här, det är för vi har valt att köpa allt vi behöver till en bebis. Nu är det tyvärr så att vi måste lägga våra planer på hyllan ett tag, kan inte va hemma med en bebis när vi precis startat ett företag. Gjorde det val vi kände va rätt just nu, håller vi tummarna och tår på att vårt företag kommer att blomstra så att vi om ett par år kan va hemma med en lite bebis♡♡♡

Har som sagt shoppat massa super fina bebis prylar och publicerade de inläggen här igår så finns att titta på längre ner i bloggen..:) kommer även upp mer under dagen.

Likes

Comments

I morgon har jag en del möten och en massa samtal jag måste ta tag i och resten av veckan blir det till att va ute och jobba så mycket det bara går :)

Kommer fler inlägg av min babyshopping m.m. i morgon :) Sov gott ♡

Likes

Comments