Gick upp 6 idag och har städat klart barnens rum precis, anledningen till att jag är igång så tidigt är för att jag ska jobba idag. Barnen kommer hem vid 17 och brukar alltid städa deras rum så de har något att stöka ner när de väl är hemma igen hahaha. Ska hjälpen en god vän att flyttstäda sin lägenhet idag så har några timmars arbete under dagen.

Likes

Comments

Vart en jobbig natt som slutade på akuten.. Började nog redan på eftermiddagen igår då jag började må illa, framåt kvällen fick jag även feber och mensvärk som gjorde ondare för varje timma dom gick. Vi gick och la oss vid 22 - 23 någon gång och då kändes det fortfarande som mensvärk. Strax in 3 i natt vaknade jag av extrem smärta, gick på toa och kissa och efter det blev det bara ännu värre. Slutade med att jag låg på golvet uppe i min dotters rum i två timmar, kan inte förklara smärtan jag hade. Värsta någonsin, inte ens förlossningarna har gjort så ont! När det började kännas lite bättre och jag äntligen kunde komma upp utan att det känns som om jag ska dö, kräks jag och kände mig helt svimfärdig. Ringer 1177 som säger till mig att ta panodil, ipren och sen åka in till akuten. Bestämmer mig för att ta en dusch innan jag åker då jag svettats massa, och smärtan hinner då börja avta innan jag kommer iväg. Inne på akuten tas lite prover och de bestämmer sig för att skicka upp mig till gyn. Skulle ju egentligen dit i morgon för min start på utredningen då jag fått en del missfall under året och det sista har gjort extremt ont. Men iallafall får jag komma upp på gyn efter lite frukost, och berättar om alla problem jag haft under åren samt de sista månaderna. Läkaren säger direkt vad han tror det är och utesluter 1 av 3 tänkbara möjliga orsaker efter att ha kollat på provsvaren. Efter det blir det gyn undersökning med ultraljud och där hittar han problemet till att jag har haft så ont. På min högra äggstock sitter en cyrsta som är ca 3 cm den har tydligen spruckit och vätskan som vart i är anledningen till att jag haft smärtorna. Som tur är är cystan godartad och kommer förhoppningsvis försvinna av sig själv, och skulle detta fortsätta så kommer den tas bort genom en titthålsoperation. Det kan även orsakas av sjukdomen endometrios som de nämnt vid tidigare utredningar men eftersom jag ätit p-piller så länge är det förtidigt att se det. Men han tittade även på livmodern och äggstockarna och allt såg jätte fint ut :) Fick förklarar att jag kan räkna med fler missfall fyller 35år strax och kroppen är extra känslig för missbildningar, syndrom m.m. så minsta fel stöter kroppen bort fostret. Ökar tydligen kraftigt när man blir äldre. Vilket givetvis är super bra, bara jobbigt när vi så gärna vill ha en liten bebis och när jag väl blir gravid försvinner det lika snabbt igen. Men vi kör på som vi gjort det senaste året, och hoppas det tar sig snart haha :) Så hoppas vi cystan försvinner så det slipper bli operation. Nu har jag kommit hem, och är fruktansvärt trött och det värker fortfarande vilket det kommer att göra ett par dagar. Blir inget jobb idag alls utan tänker nu gå och lägga mig och sova, blev inte många timmars sömn inatt och efter all smärta är jag nu super trött!!

Likes

Comments

Va iväg med min syster och hennes man igår, åkte till en loppis där vi hittade den här. Hade inte tänkt köpa den men min syster tyckte absolut att jag skulle ha med den hem. Så efter lite tjat så köpte jag den ändå. Och visst hade hon rätt den kommer bli super fin när den är klar :) Ca 35 cm hög och massa små pill så det kommer ta lite tid, ska beställa hobbyfärg och hade tänkt mig ha den i silver, grått och sedan rosa eller blått.

Likes

Comments

Har lite planer för altanen så fort våren dyker upp :) och fick en lykta från lillasyster idag på morgonen som kommer passa super bra där. Har spanat in lite annat smått och gott då vi även ska bygga ett mindre växthus. Hyllan här finns att köpa på biltema, och vår ska bli betsad i svart.

Likes

Comments

Jobbat några timmar på morgonen, och tänkte ta tag i källaren när jag ändå har huset för mig själv. Barnen har åkt till sina andra föräldrar lite tidigare denna veckan och Cazzandra och Bias är i Stockholm, globen och Marcus & Martinus. Men sig har de bästa vän Wilma och Anders :)

Likes

Comments