Header

Vart ska man börja ? .. jag bara tittar på skärmen och glor nu, vad ska jag skriva !? .

... som jag skrev i mitt senaste inlägg så har jag vart borta i två vecka här ifrån bloggen pågrund av ett stort sak som hänt i mitt liv och det hänt så mycket dom här två veckorna som vart,jag har mått så dåligt så vet inte hur jag ska säga eller berätta för er. Jag tror inte häller jag är redo att säga det rakt ut men min själ är förstörd och mitt hjärta är korsad i tusen bitar, ett liv jag hade innan är bort blåst.

Jag har levt i ångest varje dag och haft panikattacker som gick första veckan och att man har levt för en minut i taget känns det som. Det ända som har räddat mig är att jag har börjar gymma och det är en sån underbar känsla att få vara där, de är galet att ett gym kan göra så man mår bra.

Jag vet inte hur jag ska skriva men jag lever och kämpar på för varje dag som går. Jag är tillbaka på jobbet igen så det är väl ett steg bättre men när man kommer hem så flyger ledsamheten på och där ligger man och mår dåligt igen. Jag skriver inte de här för få medlidande utan att få skriva av mig eftersom jag har aldrig skrivit något negativt här på bloggen sen innan men nu behöver jag skriva ut det ( det lilla jag får ut) ..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Jag kommer tyvärr vara ifrån bloggandet i några dagar då det hänt personliga saker i mitt liv som jag måste klara av men jag vart veckans blogg och jag är glad för det men det kommer tyvärr inte upp några bra saker om mitt liv just nu.

Likes

Comments

Godförmiddag på er mina fina läsare! Idag vaknar man upp stark och glad, jag klarade sova ensam även det var väldigt svårt först som att slappna av men jag klara det. När jag klev upp och öppnade sovrums dörren var det inget konstigt alls eftersom jag är van att vakna upp utan honom vid min sida då han börjar alltid så tidigt så det inget konstigt. Jag drog igång tv som jag alltid gör, fixar frukost och ser på tv sen, perfekt morgon!

Nu några timmar senare sitter jag på bussen till Söderköping och det är dags att jobba ett pass inom vården. Det är så himla skönt att jobba kvälls pass och idag är det ett helt gång sköna arbetskamrater man jobbar med så tror detta pass kommer gå galant och så jobbar jag även med dom i morgon också. När min 30 minuters rast är så ska jag passa på gå en promenad, vädret är ju helt underbart ! Solen skiner och det är skönt ute, bättre fredag kan man inte ha va?

Likes

Comments

Efter en hel dag med blandade känslor så är det dags att blogga. Min morgon var inte rolig alls och då tänker ni igen? Eftersom min dag igår var hemskt ( allt med tvätten ) så är svaret ja! Min morgon var att jag vakna upp med mensvärk och jag lider ju av extrema mensvärkar så jag satt i duschen ca 45 minuter för det gjorde så ont och innan jag satt mig där tog jag tabletter så de hann värka undertiden och kl var bara barnet ( 05:15) så jag var super trött men som tur somna jag om igen när jag la mig i sängen efter en varm dusch. Klockan ringde 09:00 på älskling telefon och vi båda gick upp då men jag måste fortfarande inte bra... jag har världen finaste kille! Han fixa varm choklad till mig och servera de vid sängen och sen försvann han bara så där ?! Han gick ner till en liten butik vi har här och köpte coca Cola zero till mig och choklad. Hur fin kille har man inte då? Älskar honom !!

Efter ha legat i sängen så fick jag ett sms av min stora syster Rebecca och fråga om jag ville hänga med henne och Elsa ( hennes dotter ) idag. Jag log och tveka väldigt länge om jag orkade eftersom jag hade så ont men jag bestämde mig att jag ville ses. Två timmar senare möte jag dom på stan och vi tog en fika och sedan gick vi hem till dom. Jag lekte med Elsa och såg på film med henne och hon valde filmen lejonkungen, går hon i mina fotspår ? Jag älskar den filmen! Min stora syster tog sig en spring tur under tiden.

När klockan var 17:30 så var det väl dags att dra sig hem men var absolut inte sugen på det, är ensam hemma inatt ! Jag har nämligen aldrig sovit hemma själv än så de lockade inte att åka hem.

Nu ligger jag några timmar senare i sängen! Jag sätt på film, duschat, lagat mat så jag kan ha med mig till jobbet i morgon, plockat ordning här hemma och nu ligger jag här i sängen helt ensam och jag hatar det ! Mattias är nämligen på kryssning med hans jobb och åkte redan kl 11 i morse då jag samtidigt åkte och träffa min syster. Jag har kollat så dörren är låst ungefär 3 gånger, jag har stängt alla dörrar som går i lägenheten och sovrums dörren är låst!! .. Hur rädd kan man va ? Jag gillar inte sova ensam och de är väl det som gör att de blir läskigt för att gå runt undertiden jag är vaken bryr jag mig inte men att sova är usch!

Jag köpte Joakims bok idag när jag var på stan, den är väldigt liten och är super lätt läst när man bläddrar i den, är boken bra så har jag läst ut den ikväll eller i morgon för så lätt är den. Bra eller dåligt ? Har något av er hunnit läst den än?

Likes

Comments