Header

Jag sitter på mitt golv i mitt rum nu som jag kallar det fortfarande och tankarna snurrar väldigt mycket nu... Jag håller på att packa ner alla saker i mitt rum i flyttlådor och sen bara tog de helt stop! Tårar börja rinner ifrån min kind och jag bara sitter och glor här nu, det är dags men mina känslor / hjärtat säger nej medan mitt huvud säger ja det är dags. Är det bara jag som tycker de jobbigt flytta hemifrån ? jag har vart peppad med alla köp vi har gjort och vi har monterar ihop alla saker men nu känns det mer på allvar, är de här min sista helg ja spenderar här hemma med mina föräldrar ? Jag är glad att jag ska äntligen få flytta ihop med min kärlek men samtidigt jobbigt flytta ifrån boet. Haha! Jag vet att det kommer bli bra osv men svårt släppa taget just nu, idag!

Jag ska försöka komma vidare med nästa låda och andas under tiden!

Finaste Olof <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

De här med att hitta rätt lampa är inte lätt allså, jag hittade en som jag verkligen ville ha men så klart vart den slut i lager så jag fick skriva i att dom skulle skicka ett mail när den skulle komma in igen men när vet jag absolut inte så jag hoppas den kommer tillbaka slutet av nästa vecka för annars blir det jobbigt för mig för då måste jag hitta någon annan lampa och jag har en reserv lampa om det nu skulle bli så här men jag vill så klart ha den jag hittade först.


Jag har letat som en galning ungefär i en månadstid så nu håller jag alla tummar och tår för jag får denna men sen är det ju fönster lampa jag ska ha också eller bordslampa som det heter eftersom söker man fönsterlampor så får man såna som hänger i fönstret och de vill jag absolut inte ha! Jag tror jag hittat en men jag ska liksom ha två till. Vilka problem man har ibland .. haha!

Vänster sidan är lampan jag vill ha eller blir lamporna eftersom det är tre st och höger är reserv lampan om den inte skulle komma in i tid och vilken av lamporna det blir så kommer dem vara i vardagsrummet.

Jag har vart lite frånvarande här på bloggen men det vänder snart för just nu jobbar jag väldigt mycket och fixar och Inhandlar till lägenheten men jag lovar det kommer bilder på före och efterbilder plus så kommer jag börjar med en rolig sak vart efter men mer om det en annan dag. Vad gör jag annars ? Just nu har jag åkt på en förkylning och hals ont... kul! Jag har verkligen inte tid med de hör skiten men vad ska jag göra åt det? Hoppas ni mår toppen 💕

Likes

Comments

Jag älskar denna stad! Jag kom exakt hem ifrån en regnig promenad som vart hela 8 km och Gud vad skönt det var ute även det regna för det var ändå varmt, super skönt! Efter jag sprang vårruset så känner jag fan vad kul detta var så nu är jag ännu mer taggad på röra på mig än vad jag gjorde strax innan, de här måste jag göra varje dag men ser varierar så klart med promenad och spring. Jag är faktiskt stolt över att jag gick ut i regnet för jag brukar strunta i det och skjuter upp det till senare men nu kände jag, nej nu kör vi och det gick ju kanon bra. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det kvälls jobb som inte alls var planerar för skulle nämligen träffa Angelica men tyvärr måste jag tacka ja till allt jobb och extra jag får eftersom om en vecka så flyttar jag hemifrån, Fyfan va sjukt det låter men jag kommer komma hem ofta ändå men nu duschen!!

Likes

Comments

Igår var det dags att dra på sig löparskorna för springa 5 km med resten av hela Norrköpings kvinnor men kan ni förstå att de var 6.700 personer som deltog igår, de är helt galet! För mig var det första gången och jag kommer göra de här varje år för det var så kul och vem kunde tro att jag skulle tycka det var kul? Inte jag! Jag har alltid älskar att springa men sen vart jag lat och sluta helt enkelt med det men när jag bestämde mig att delta i år så börja jag träna lite in för det men hade oturen att jag stukade foten och sen dess har jag haft ont i foten men gått promenader istället men men dom senaste fyra dagarna har foten vart bra och jag kände Yees jag kan springa och det gjorde jag faktiskt, jag gick fyra gånger pågrund av foten gjorde lite ont men sprang in på 35 minuter och är så himla nöjd för att va första gången, ville springa in på 30 och målet var det så jag får va nöjd med 35 minuter. Nästa år ska jag springa in på 25!

Va det fler som var med i år?

Likes

Comments