Header

Det här är mitt nästa projekt! En fejk öppen spis och jag bara älskar det, en perfekt köp in för hösten/ vintern om ni frågar mig. Nu börjar mitt hem ta sig och för varje dag blir det bättre och jag ser nya saker jag vill ha hela tiden och den här har jag alltid velat ha så länge jag kan minnas nu tänker jag köpa en, punkt slut. För jag inte köpt den innan är för jag ville se om vid fick plats med den och jag får jag nu efter ha mätt och sätt hur allt ser hur. Jag vet inte om man någonsin blir nöjd med sitt hem eftersom man vill alltid ha nya saker men får jag denna så är jag nöjd här inne. Vi ska åka och se i helgen på en sån här i butik och sedan efter de göra en beställning. Taggad!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ben & Jerry står för äran idag när man gråter nästan hela tiden, hatar ha nackspärr och hur ska jag kunna jobba i morgon? Jag får åka dit och göra mitt bästa helt enkelt och bara försöka stå ut morgon dagen. Jag vaknade halv sex på morgonen och kunde knappt ta mig upp men som tur har man en hög säng så jag "rullade" ut emot klanten så det var bara ställa sig upp stort sätt sen drog jag fram något kallt ifrån frysen och la runt nacken, ryggen och bara kylde ner musklerna och Fyfan så skönt det var!! Dock väckte jag Mattias av mitt gråtande där ett tag så han hjälpte mig osv, när musklerna hade kylt ner sig så somna ja riktigt snabbt.

När klockan var elva försökte Mattias få mig till liv då svärföräldrarna skulle komma inom en timme för fika och sätta upp tavlorna. När klockan var halv två åkte dom hem och jag la mig i soffan någon timme efter och log där väldigt länge och jag har nästan inte rört på mig sen dess. Jag har vart så lat i två dagar och skäms nästan men jag har så ont och önskar nackspärren försvann snart så jag tröstar mig med en ben & Jerry glass och ser på serie. Jag är väldigt trött och funderar starkt på att krypa ner i sängen snart. Hur har er söndag vart ? Hoppas den vart bättre än min.

Likes

Comments

Jag älskar färgen blå och jag har det i mitt sovrum och när vi flyttade in för 4 månader sen då ville jag ha vita gardiner men nu vill jag faktiskt byta, det är dags att klicka hem blåa sammets gardiner. Jag älskar sammet och jag har faktiskt redan gröna sammets gardiner i vardagsrummet och jag bara ääälskar dom! Det känns lite lyxigt att ha sammet, man får lite hotell känsla. Jag har hittat ett par på jotex.com och där hittade jag mina gröna men ni som söker sammet gardiner så finns det så många fina färger där till ett mycket bra pris, jag skulle kunna tänka mig alla färger!!


Likes

Comments

Så här mysig lördags kväll har jag för mig själv tills min kärlek kommer hem. Jag beställde hem en pizza och ser på serie, en riktigt bra lördags kväll om ni frågar mig! Jag har haft en extrem smärta i rygg och nacken hela dagen eller det började redan i förgår men idag känns det som jag ska spy när jag sitter upp för då värker det som mest och jag har knappt orkat röra en fena idag men som tur så stor städa jag igår och fixade allt med tvätt så det gör inget att jag legat i sängen/ soffan och bara slöat. Mina svärföräldrarna skulle komma idag och hjälpa oss med tavlorna till vardagsrummet men jag sköt upp det tills i morgon för jag orkade inte har någon i närheten av mig när det gör så ont så nu hoppas jag att det är bättre i morgon och även om de gör ont så kommer dom.

De som är tur så kan jag jobba hemifrån med produkterna jag jobbar med, tur det! Jag jobbar nästa hela dagen men haft mååånga pauser för orka men nu ska jag äta min pizza och fortsätta ser min serie, ska även ta och ringa Mattias och se om han kan köpa hem en Cola zero till mig. Ni får han en fin kväll.

Likes

Comments