Header

Fantastisk söndag och hej på er! Idag vakna man med toppen humör tillsammans med sin fina kille som ligger bredvid mig, det är det bästa man kan börja med. Jag fixa ingen frukost i morse utan jag fixa ordning mig direkt och sedan tog mig ner till stan för träffa min älskade saknade bestie för en brunch på Lingon fabriken och oj vad folk det var men de lugnade ner sig strax efter halv ett. Jag stod mest titta och tänkte vart ska jag börja? Det var så mycket mat, bakelser och vet knappt vad allt var. Bästa ställer i Norrköping !

Jag har inte träffat Aleksandra nästan på två månader och det är galet länge men vi båda jobbar mycket på konstigt tider så vi går om varandra mycket men de bästa med henne är att allt är som vanligt. Vi har smsat, snappat mycket till varandra, tur sociala medier finns. Nu är jag hos älsklig igen och ska väl dra på mig lite tränings kläder för ta en promenad sen får vi se vad resten av dagen bjuder på.

Likes

Comments

Godmorgon! Idag är man uppe tidigt för man ska hinna med bussen som går halv elva och då kanske en del undrar vad gör uppe klockan åtta? Jag känner att jag vill komma igång och inte behöva stressa helt enkelt så nu ska jag äta lite frukost och sedan börja fixa mig. Men kan vi stanna upp lite och kolla på dessa två bilderna jag har tagit! Jag bor längst upp som ni kanske kan se men hur vacker är inte himlen så här på morgonen och dessutom så ligger det snö på marken. Kallt men vackert! Är ni redo för december? Idag är det 2e och jag älskar denna månad för alla är så trevliga och gulliga och man känner att de är kärlek i luften..jag vet inte hur jag ska förklara men alla är så omtänksamma.

Nu ska jag få i mig frukost innan klockan drar alldeles för mycket och jag måste ändå stressa.

/ xoxo

Likes

Comments

Hej fina ni! Vart ska jag börja efter ett långt uppehåll, inga ursäkter antar jag eller? Jag har haft de väldigt stressigt runt om kring mig och gör allt för jobba så de har helt enkelt gjort mig väldigt osocial här men jag är tillbaka och jag hoppas ni finns kvar här oss mig.

Jag har beställt två nya tröjor som jag ser verkligen fram emot att stila. Justin Bieber har en kollektion på H&M och den släpptes idag och jag kan säga att en del storlekar är redan slut så ska ni ha någon så va snabba med att beställa hem dom. När jag hade skickat iväg min leverans så hittar jag en t-shirt till jag hade velat ha men jag kände att två får räcka. Eller? ..Jag valde iallafall dom två svarta som är ovan för men det finns andra också i olika tryck. Dom är riktigt snygga!


Likes

Comments

Är det okej att köpa jul klapp till sig själv så här tidigt? När man har kollat in visa saker länge och ser att det är billigare nu, kan man köpa dom då?.. Om jag frågar visa av mina vänner så är det okej men visa är det absolut inte och skulle jag helt enkelt fråga mina familj så är de samma sak där, hur gör man och vad säger ni? Det är ju självklart mitt val men det känns som man för stör julkänslan även den inte är om två månader.. Jag får kanske inte räkna med den som en julklapp utan en sak jag behöver...

Jag velar extremt mycket och jag vill verkligen spara pengar nu istället för gå och köpa smink paletter efter som jag förmodligen flyttar hemifrån strax.. Jag älskar ögonskuggpaletter men jag kanske ska köpa en istället för tre stycken som jag vill ha. Jag får väl helt enkelt välja men hur är det med er, jag hoppas det är bra med er för mig själv börjar det bli bättre, usch jag vart så dålig men har inte orkat vart vid datorn men blir ändringar på det nu fram över. Jag är tillbaka... strax "flört" hahah! I morgon ska jag och M kolla på en ny lägenhet men mer om allt där i ett annat inlägg. NU ska jag sova för klockan är mitt på natten och den är faktiskt 01:34 så god natt med er!

xoxo

Likes

Comments

Här ligger jag och taggar upp mig helt onödigt för tidigt men idag börjar budgivningen till en lägenhet vi ska buda på, så kul!. Jag skulle bli så himla glad om den håller sig till våran budget och blir vår. Ikväll släpps det runt sex- åtta tiden så kommer sitta framför datorn och titta på siffror som kommer upp och hoppas den stannar till en vis summa. Jag ska ju nämligen till Ullared om två veckor så då skulle det blir prefekt om man viste om man skulle få den så man kan inhandla saker till lägenheten. Jag vet redan hur jag vill ungefär för jag har drömt om de här så länge och längtan att få inreda. Jag borde kanske utbilda mig till någon inredare för jag tycker det är så kul, finns det någon utbildning till de?. någon som vet så skriv gärna det!

Hur mår jag idag annars? Jag kan säga att jag inte är alls på topp och det är extremt jobbigt och allt blir så mycket jobbigare när man inte får träffa den man älskar på hela veckan som det ser ut nu och fick sjukanmäla ifrån jobbet tills i morgon och det hatar jag att göra. Vill va frisk nu! Jag ska be min mor att köpa vitaminer tabletter för tror min kropp behöver det. Nu ska jag drömma mig bort till lite inredning och saker som finns på internet och spara och skriva ner det vart det finns om jag vill ha det sen.

Ha en fin dag alla!


Likes

Comments

Nu är det några dagar sen men jag fick jobb erbjudande, åkte på mycket jobb och jag kände mig inte alla på topp sist jag skrev och nu finns det en förklaring till det och det är att jag åkte på värsta febern, förkylning och allt de där man får när det blir kallare tider, usch! Jag är verkligen hemsk ledsen att bloggen typ försvunnit men hoppas mina trogna läsare förstår men om det där erbjudandet får jag tyvärr flytta fram några veckor för just nu kan jag inte jobba med det för jag vill ha all fokus på det och det kan jag tyvärr inte ha nu.

När jag är på bena så kommer jag släppa en video och podden ska dras igång vart efter där men min kollega/vännina får en lucka för hon har precis börjar jobbat med annat som inte har sociala medier att göra så saker blir uppskjutet men så är det ibland.

Nu vet ni vad jag gör iallafall och kan säga att det suger men jag ska göra allt för blir frisk och känna glädjen sprida runt mig. Hoppas ni mår bra!

Likes

Comments