Header

Glad midsommar på er igen! Nu är man "hemma" så då kanske ni förstår vart jag är? jag är hos mina föräldrar och ska nämligen sova här tills måndag då det inte går några bra bussar till jobbet på helgerna som suger men super mysigt att komma hit och bara få vara. När jag kom hem igen jobbet så var maten färdigt och som alltid blir det grillat, super gott och jag har inte ätit grillad mat på två veckor så jag hög in ordentligt. Mums!

Som ni kanske läste innan så var jag på å-caféet som ligger i Söderköping som jag kan rekommendera faktiskt, finns mycket att välja på! Jag ångra mig ordentlig faktiskt då jag tog planka till maten men egentligen var jag sugen på Sommar maten men ajja jag följer strömmen ( Mattias valde planka ) haha! Jag skyller på honom ( sido skämt ) ..

vi var där med mina föräldrar och det var så ju himla länge sen vi umgicks tillsammans så det var väldigt mysigt, vi ska åka ner en dag och fika och spela kort, jag blir så taggad när jag spelar kort.. vibbar skallen kommer fram där! När vi väl hade ätit klart åkte vi bort till brunn och såg när midsommarstången kom upp och alla barn började dansa ovh vi tog även lottor men när klockan vart halv fyra var det dags för mig dra till jobbet och Mattias drog vidare till några kompisar, stackar honom känner jag eller kanske mig? Jag jobbar hela helgen medan han är ledig, kul helg va? Men bra med pengar !! Jag haft en mysig dag även de var jobb först ( nästa midsommar får man kanske va ledig? )

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag vill bara komma in och skriva glad midsommar på er och hoppas ni får en härlig dag. Jag själv har precis ätit på å-caféet med älskling och mina föräldrar, super mysigt verkligen! Nu ska jag åka och jobba men det gör inget men det hade självklart vart mysigt och trevligt att fira med vänner. Nu ska jag byta om till arbetskläder så höra vi i kväll! Ta hand om er ikväll!

Likes

Comments

Balkongen är färdig och jag är så himla nöjd med denna! Det är två kuddar som fattas bara som ska vara till soffan men ska fixa det i helgen eller kanske idag?

Mamma och pappa var nyss här och vi åt färska jordgubbar, mums! Det är mina första för i år/ sommar och dom var så goda! Dom kom hit med blommor och jag vart så himla glad, tusen tack! Mamma hade frågar för länge sen vad för blommor jag gillar men jag sa bara att jag gillar dom du har på balkongen så kom hon med denna låda. Glad tjej här!! Så här vart balkongen iallafall och med det nya golvet gjorde en sån skillnad också.

Blommorna jag fick av mamma och pappa ❤️

Likes

Comments