Header

Som rubriken säger så har vi hittat den perfekta lägenheten och köpt den, kan inte förstå att vi fick den! Vi tittade på den här i söndags FM och tisdags ringde mäklaren och berätta att vi fick den och jag har velat berätta för vänner/er men ville vänta tills allt var på skrivet så idag skrev vi på papperna,snacka om allt gått fort och jag har inte alls fått in det i skallen på mig än att jag ska flytta hemifrån nu och bli sambo tillsammans med killen jag vart med i 6år och som även är min fästman.

Nu kommer ni får följa mig några veckor tills flytten går för de är några veckor kvar som sagt men det ska inhandla allt man kan tänka sig som ska va i ett hem och ni ska även få se lägenhet hur den ser ut nu och självklart efterbilder när allt är klart, jag är super taggad för allt med inredningen men om sanningen ska fram är jag lite "rädd" .. lämnar min stora trygghet som är mitt hem nu men jag har min älskade kille vid mig så allt blir nog jätte bra. Det här är något jag har längtat länge till men nu när det är nära så känns det lite små jobbigt men det är bara bearbeta det hela så blir allt toppen sen.


HAPPY GIRL!

Här har ni en liten titt på köket hur det ser ut nu innan det töms innan vi flyttar in.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Oj vad tiden går fort och jag kan inte tänka att det är ett år sen man var i Mexico och åt sin sista frukosten innan man åkte hem för de var den sista mars vi åkte . Jag älskade Mexico verkligen så är något sugen på åka ditt så tipsar jag verkligen. Vi bodde i Acumal som ligger 1 1/2 timme ifrån Palya del Carmen där vi landade och ifrån Acumal ligger Tulum en timme ifrån och där åkte vi en gång för besöka den finaste stranden och jag kan säga att den var så otroligt fin, inget sten, sjögräs eller något dåligt man kan tänka sig utan den var helt underbart. Vi bodde på ett super stort hotell som de var en egen liten stad, det fanns 15 restauranger, 10 pooler, 12 barer och två mataffärer ( godis & dricka ) .. men bäst av allt var att man kunde gå rätt i havet till den stora poolen i hela området. Jag ni kan ju förstå hur underbart jag hade det i 2 1/2 vecka.

Vi gjorde väldigt mycket men mest av allt var faktiskt att bara ta de lugnt för det var något jag verkligen behövde då men vi besökte shoppping centrumet i playa del Carmen och det var riktigt bra där, man fick turist shopping och stads shopping på långa samma gata. Jag fick med mig en mask ( ansiktet ) som är i sten kan man väl säga och den är jätte fin men köpte även saker till min mamma och pappa + till min lille bror. Det är roligt att köpa saker till andra när man är iväg i andra länder.

Vi besökte också att bada i grotter och har ni inte gjort det någon gång så gör det! Vattnet är kristall klart och det är så himla mysigt och vackert. Tips!

Sen besökte vi även stora sköldpaddor som var i det fria och det var vackert. Vi hade några med oss som badade med delfiner men jag gjorde det Turkiet 2014 så jag gjorde inte det men det var självklart en upplevelse när jag gjorde det men jag skulle aldrig göra det nu, de är en dröm men man lider mer djuren, vill att dom ska va fria !
Men resten av resan så tog vi det bara lugnt, vi spela ju volleyboll osv som fanns på hotellet men annars var de bara att njuta.

Längtar tillbaka galet mycket nu och jag skulle vilka besöka Grekland i sommar men för mig blir det bara jobb mest av delen, ska njuta och åka iväg på mini weekend när man är ledig men det får väl bli Göteborg eller Stocholm då. Det kommer en sommar planering i ett annat inlägg.

Likes

Comments

Det är så himla svårt att välja hotell men jag tror jag har hittat ett och det ser så fräscht ut. Det här ligger nära Centralstationen, 10 minuter ifrån gamla stan, Kungsträdgården och nära shopping och bättre kan man väl inte få det? Jag sitter och kollar både för min och Aleksandras mini weekend som vi har pratat om att vi ska ha och de blir helgen som är Valborg samt så fick jag som present av mitt älskade kille när jag fyllde år en helg i Stocholm och då känns detta hotell perfekt! Någon som bokat där någon gång? Hur var det? Berätta gärna va ni tycker!

Jag ser fram emot båda två faktiskt för nu har jag vart hemma i ett helt år och inte ens rört på mig utan bara vart i min kära stad Norrköping så ska bli skönt att göra annat faktiskt. Tänk att det blir en Stockholms för girls weekend samt en helg med den man älskar mest av allt, detta händer inom lopp på en månad också. Sååå kul!

Likes

Comments

Godmorgon! Att få vakan upp bredvid den man älskar är det bästa som finns och att få spendera dagen med honom bara idag kan väl inte bli bättre heller men jag ligger dock vaken själv och han ligger här bredvid och sover fortfarande men jag ska låta honom få sova ut eftersom han har haft en "helvetes" vecka så idag är det hans enda lediga dag som de är för mig men han går ju näst intill 12 timmar varje dag och det gör jag inte så han får sova ut men jag har legat vaken i en timme nu och är redan uttråkad så jag ska dra på mig träningskläderna ta mig ut på en promenad i en timme och njuta av solen som skiner . Jag vet inte alls vad som händer idag för oss två men det märker vi vart efter men nu promenad innan jag kommer på något annat jag måste göra och det har jag ... mail ! Men förs solen!

För att följa mig på instagram så heter jag mathildaelisaabeth

Likes

Comments