Fick inspiration och gick ut på en liten fotoprommis. Jag har länge velat lära mig mer om att fota manuellt på min lilla kamera, så kände att det enda sättet jag blir bättre på än genom att öva. Att gå ut och göra det i praktiken. Detta blev resultatet från att gå ut och testa idag. (Inte bara ute då, men runt omkring hemma)

  • foto

Likes

Comments

Hej du som läser. Jag är för tillfället hemma, i mitt rum, sjuk. Inte jättesjuk, men vill förebygga all slags sjukdom med tanke på de senaste månaderna som har varit lite för jobbiga. Jag har precis genomgått 2 knäoperationer de senaste månaderna och kommer ha 6 månaders rehab för det. Det kan vara en intressant grej att veta om mig. Jag har också haft mycket tid att läsa Bibeln och be i min kammare (aka mitt sovrum där jag spenderar typ 90% av min lediga tid). Men grejen är ju bara att det blir såå lätt att komma iväg på fel spår. Jag själv blir tyvärr ofta lat och struntar i att ta tid med Jesus, vilket bara är dåligt. Så det är väl en stor grej till varför jag startar den här bloggen. För att då är jag tvungen att reflektera över mina ageranden, men också så kanske detta blir en motivation att dyka ännu mer in i Bibeln, så att jag har grejer att skriva om liksom. Den här bloggen sträcker sig främst till andra kvinnor där ute som strävar efter att bli mer gudsfruktiga osv. då jag ser i Bibeln att vi som kvinnor inte har en ansvarande roll för att undervisa alla, utan främst kvinnor och barn. Om du som läser detta tycker att det är patriarkalt och kvinnoförtryckande så får du tycka det. Det har jag också tyckt. Men med hjälp av bön, tid och bollande med andra kristna syskon så har det fått landa i mitt hjärta. Inte bara detta ämnet, men också andra "hårdare" bibliska sanningar. Jag vill bara sprida Jesu kärlek till så många som möjligt, och kunna dela evangeliet med andra. Jag har också märkt att jag mår mycket bättre när jag får ventilera mina tankar, speciellt skriftligt.

Btw, jag anser att Bibeln har rätt och att jag har fel. I varenda fråga gällande livet. Jag strävar ständigt efter att ha Bibeln som auktoritet i mitt liv. Inte någon annans åsikter, inte ens mina åsikter! Utan bara Bibeln ord. Denna standard vill jag leva efter och nu även blogga efter haha.

Lite mer grejer om mig kanske? Jag går mitt första år på Rytmus musikergymnasium, och studerar där sång som huvudinstrument. Jag gillar skolan ändå, jag gör mitt bästa och försöker att plugga så mycket som jag behöver och orkar. Jag gillar musik, och har en hel hörna i mitt rum med instrument som jag aspirerar att bemästra. Det skevaste intrumentet jag äger är definitivt mitt dragspel som är ganska nytt till samlingen. Jag har inte än tagit mig tid att lära mig att spela, men en vacker dag kanske. Andra kreativa grejer jag gillar är att måla, främst med akvarellfärg. Fotografi är också en av mina större hobbys. Jag gillar inredning ganska mycket. Mitt sovrum är ett ständigt pågående projekt. Jag kanske gör ett inlägg om mitt rum i framtiden. Jag gillar blommor också, så de är en viktig del av mitt rum. Jag gillar mat, och längtar efter att bli bättre på matlagning i stort. Speciellt veganska/vegetariska rätter, för det är ju så bra med en plantbaserad kost osv. Jag och min pojkvän (blivande man) snackar om framtiden ibland och nästan drömmer om att bli ett knäppt veganskt par haha. Just det, Albin ja. Han är nog den som drivit mig mest till att faktiskt starta den här bloggen. Eftersom att han sett hur jag utrycker mig så pass bra i skrift (eh Tilda skryt lagom) men också att jag behöver ett bättre tidsfördriv än facebook... Albin och jag har varit tillsammans i drygt 1 år o 7 månader och vi strävar efter att vara med varandra livet ut. Han är den man jag vill gifta mig med. Han är min bästa vän och en stor inspiratör till mycket i mitt liv. Han har ett hjärta som verkligen brinner för Gud, och det är något som inspirerar mig väldigt mycket!

Så det är väl en introduktion av mig Tilda och vem jag är. Jag hoppas att min blogg kan få betyda något för någon mer än bara mig. Gud välsigne dig!

Likes

Comments