Jag har inte skrivit något på typ 2 månader. Dags att blogga igen. Idag har jag jobbat i 6.5 timme så är trött men ska försöka sammanfatta lite som hänt kortfattat. Mellan jul och nyår har jag jobbat på en skola som jag trivs väldigt bra på. Sen så har jag haft ett bra nyår, vi styrde ihop en liten fest jag och killen. Sen har jag kommit tillbaka till plugg, fått komplettera en uppgift i en kurs och fick ett C kursens slutbetyg. Jag har vickat på andra skolor. Jag har fått vara mycket själv nu i början av januari och har även hunnit haft feber iår, mina föräldrar är utomlands så jag har fått och bor fortfarande inne i deras lägenhet. Är ensam fortfarande, mer än en vecka kvar tills de är tillbaka och då måste jag sova i min lilla lägenhet igen. Tycker om deras lägenhet haha.. Den är ju större än min.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Byxor och tröja från Gina tricot.

Första gång jag var på mall of scaninavia var i fredags under black friday. Massor av köer och massa folk överallt haha. Hittade dessa kläder iaf! Nöjd!

Likes

Comments

(Bild från igår)

Idag har jag bland annat tvättat och diskat en massa. Har fortfarande tvätt som jag får ta en annan dag! Men idag har jag också haft en massa plugg. Har ju 2 stycken tentor att göra klart! Ska snart röra mig till killen och sova där. Och imorgon har jag lektion igen! Då blir det halvklass, vi ska ha en Drama lektion och är väll inte så värst taggad. Förra lektionen var mer givande, lyssnade på en intressant föreläsning då.

Likes

Comments

Idag ska jag gå på en vanlig lektion, ingen praktik längre.. kommer sakna skolan jag hade praktiken på! Nu bara tokplugga det som är kvar av kursen tills jag blir klar med 2 uppgifter! Höll på att försova mig, tur att jag hann med bussen jag skulle ta  imorse!

Likes

Comments

Sjukt längesen jag bloggade ! Jag har haft 10 veckors praktik så har inte hunnit tänka på något annat. Nu är det vanliga veckor med lektioner och vikariejobb igen som gäller framöver !

Likes

Comments

Blev en bra kväll ute med bra käk och några glas med Anna. Nu är jag själv hemma och tjockar i mig chips och ser på film. Lite filmmys i min ensamhet helt enkelt.

Likes

Comments

Snart ska jag träffa en kompis. Vi ska gå ut och käka, det var ett tag sedan som vi sågs så det blir kul. Vi ska väll snacka en massa och käka gott och ta ett glas vin tillsammans. Och igår åt jag på restaurang med min kille och hans mamma och pappa. Det var riktigt trevligt. En bra helg med bra sällskap helt enkelt. Här kommer bilder från igår på maten.

Likes

Comments

Hej. Jag har inte bloggat på ett tag, men det är för att jag inte hunnit och har inte prioriterat det framför något annat. Har jag inte haft praktik så har jag varit med kompisar, familjen, killen eller så har jag pluggat. Idag är det kanelbullens dag så ska smaska på bullar och bara ha en lugn kväll för det är jag värd.

Likes

Comments

Jag har inte bloggat på ett tag. Anledningarna till att det inte blivit så är för jag har börjat min praktik bl.a. Och den tar upp i stort sätt upp min tid och har mest fokus på den just nu. Sen övrig tid så är jag med min pojkvän, familj osv den tid jag hinner. Har inte hunnit lägga nån tid till att umgås så mkt med någon vän än då jag har haft fullt upp. Men får försöka hinna med det med. Jag har även firat ett år med min kille då vi bl.a. har gått på bio(Björn Borg, bra film jag tipsar starkt om!) och vi har även överraskat varandra med annat. Han fick ett upplevelsepresent av mig där han fick välja en sportbil som han ska få köra. Och jag fick rida på hans kompis häst! Så längesen det var som jag red sist och så kul det var. Jag red mycket förut för några år sedan.

Imorgon ska jag kliva upp i tid för praktik igen! Så det är snart dags att sova.

Likes

Comments

Jag började min dag med min pojkvän, vi tog det lugnt på morgonen. Vi kollade på film och åt god frukost som han åkte och handlade på morgonen. På morgonen blev jag väkt av ett samtal från vikarieförmedlingen som hade hittat en skola som behövde min hjälp idag vid 13.30. Det var trevliga barn och trevlig personal samt en bra skola. Jag fick mestadels vara helt själv vilket för mig kändes bra för min del. Det var ett bra antal barn att hålla koll på, samt så gav det mig ett större ansvar och då känner jag även att jag får mer erfarenheter.

Jag mötte mamma efter jobbet och vi åt på stan samt handlade kurslitteratur till mig som jag behövde ha i min utbildning. Nu är jag hemma och har sett ett avsnitt på idol ikväll och just nu sitter jag och tar det lugnt vid datorn.

Likes

Comments