Blev en bra kväll ute med bra käk och några glas med Anna. Nu är jag själv hemma och tjockar i mig chips och ser på film. Lite filmmys i min ensamhet helt enkelt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Snart ska jag träffa en kompis. Vi ska gå ut och käka, det var ett tag sedan som vi sågs så det blir kul. Vi ska väll snacka en massa och käka gott och ta ett glas vin tillsammans. Och igår åt jag på restaurang med min kille och hans mamma och pappa. Det var riktigt trevligt. En bra helg med bra sällskap helt enkelt. Här kommer bilder från igår på maten.

Likes

Comments

Hej. Jag har inte bloggat på ett tag, men det är för att jag inte hunnit och har inte prioriterat det framför något annat. Har jag inte haft praktik så har jag varit med kompisar, familjen, killen eller så har jag pluggat. Idag är det kanelbullens dag så ska smaska på bullar och bara ha en lugn kväll för det är jag värd.

Likes

Comments

Jag har inte bloggat på ett tag. Anledningarna till att det inte blivit så är för jag har börjat min praktik bl.a. Och den tar upp i stort sätt upp min tid och har mest fokus på den just nu. Sen övrig tid så är jag med min pojkvän, familj osv den tid jag hinner. Har inte hunnit lägga nån tid till att umgås så mkt med någon vän än då jag har haft fullt upp. Men får försöka hinna med det med. Jag har även firat ett år med min kille då vi bl.a. har gått på bio(Björn Borg, bra film jag tipsar starkt om!) och vi har även överraskat varandra med annat. Han fick ett upplevelsepresent av mig där han fick välja en sportbil som han ska få köra. Och jag fick rida på hans kompis häst! Så längesen det var som jag red sist och så kul det var. Jag red mycket förut för några år sedan.

Imorgon ska jag kliva upp i tid för praktik igen! Så det är snart dags att sova.

Likes

Comments

Jag började min dag med min pojkvän, vi tog det lugnt på morgonen. Vi kollade på film och åt god frukost som han åkte och handlade på morgonen. På morgonen blev jag väkt av ett samtal från vikarieförmedlingen som hade hittat en skola som behövde min hjälp idag vid 13.30. Det var trevliga barn och trevlig personal samt en bra skola. Jag fick mestadels vara helt själv vilket för mig kändes bra för min del. Det var ett bra antal barn att hålla koll på, samt så gav det mig ett större ansvar och då känner jag även att jag får mer erfarenheter.

Jag mötte mamma efter jobbet och vi åt på stan samt handlade kurslitteratur till mig som jag behövde ha i min utbildning. Nu är jag hemma och har sett ett avsnitt på idol ikväll och just nu sitter jag och tar det lugnt vid datorn.

Likes

Comments

Nu är jag påväg till Gävle med tåg för att sedan ta mig till plugget. Dags för att komma in i vardagen igen efter en bra helg med min kusin som betyder otroligt mycket och som jag inte träffar så ofta❤️och har träffat andra också som vi haft kul med! Lyckad helg, varit ute på krogen i Uppsala, käkat gott, har åkt båt på Fyrisån med min kille, spelat biljard, shoppat, kollat fotboll, åkt till min bror osv. Vi har hunnit med mycket helt enkelt!

Likes

Comments

Idag var det American car show i Uppsala. Gick med pappa, brorsan och hans tjej på dagen och kollade på många raggarbilar. Efter det så var jag på en restaurang med några av min killes släktingar och fira en som fyllt år. Det var riktigt trevligt och det var god mat. Sen efter jag varit där så träffade jag kompisar och vi var först hemma hos en av dom. Vi drack lite vin (bl.a. Blått vin) och hade det trevligt och sen drog vi ut på stan och kollade bl.a. på alla bilar som åkte på crusingen i Uppsala. Riktigt bra dag och kväll måste jag säga!

Likes

Comments

Var nyss på gymmet. Skön känsla efteråt! Idag regnar det så det var en bra dag att vara inne och gymma på. Sprang på löpband och träna på maskiner samt körde situps med viktboll. Svettades som en gris. Nu är jag hemma bara. Får se sen var dagen har att erbjuda. Tror jag kanske håller mig inne ett tag iallafall.

Likes

Comments

Det har varit en skön dag ! Jag och en kompis som jag känt från gymnasiet åkte och badade. Vi tog med oss lunch dit. Vi hade det jätte trevligt och hade mycket att prata om, det var ett tag sedan vi sågs. Vi doppade oss två gånger men det var kallt, men svalkande då det varit så varmt ute idag. Efter vi varit där så drog vi till stan och kollade i butiker tills vi åkte åt olika håll. Nu är jag hemma och tar det lugnt bara. Imorgon är det fredag, hoppas det blir fint väder då med!

Likes

Comments

Idag så hämtade min pojkvän mig, vi åkte hem till han och hade en lugn dag bara. Det var tråkigt väder så vi höll oss inomhus. Såg bland annat på en film. En chill dag helt enkelt. Vi passade på och ses för båda var lediga. Efter en dag tillsammans hade han andra planer nu på kvällen och jag själv tog mig hem till Uppsala. Då jag var i Uppsala drog jag lite fort till Hm och handlade foundation för min var nästan slut. Jobbigt och vara tjej fniss.. nu sitter jag hemma och myser i soffan och planerar min dag imorgon samt sitter vid datorn och bl.a. Kollar mail. Bland annat mail som rör min nästa kurs i min utbildning. Om några veckor så ska jag ha praktik i 10 veckor! Ska bli kul att få börja terminen på detta sätt, längtar. Det kommer gå så fort känns det som för jag kommer ha så kul. Känns så rätt där jag hamnat och får ha min praktik. Sen efter praktiken så är det bara en termin kvar nästan efter det. Sen är man färdigutbildad fritidspedagog. Haha märks att jag vill bli klar med min utbildning nu. Räknar ner hela tiden. Men bara att kämpa in i det sista!

Likes

Comments