Idag så hämtade min pojkvän mig, vi åkte hem till han och hade en lugn dag bara. Det var tråkigt väder så vi höll oss inomhus. Såg bland annat på en film. En chill dag helt enkelt. Vi passade på och ses för båda var lediga. Efter en dag tillsammans hade han andra planer nu på kvällen och jag själv tog mig hem till Uppsala. Då jag var i Uppsala drog jag lite fort till Hm och handlade foundation för min var nästan slut. Jobbigt och vara tjej fniss.. nu sitter jag hemma och myser i soffan och planerar min dag imorgon samt sitter vid datorn och bl.a. Kollar mail. Bland annat mail som rör min nästa kurs i min utbildning. Om några veckor så ska jag ha praktik i 10 veckor! Ska bli kul att få börja terminen på detta sätt, längtar. Det kommer gå så fort känns det som för jag kommer ha så kul. Känns så rätt där jag hamnat och får ha min praktik. Sen efter praktiken så är det bara en termin kvar nästan efter det. Sen är man färdigutbildad fritidspedagog. Haha märks att jag vill bli klar med min utbildning nu. Räknar ner hela tiden. Men bara att kämpa in i det sista!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag spenderade jag hela min dag med en kompis som jag känt sen typ femman i grundskolan. Vi var i stan och shoppade kläder på rea. Själv så hittade jag tre stycken tröjor som jag tyckte om som man också kan använda nu på hösten men även nu. Sen efter allt shoppande så käkade vi mat vid Fyrisån och under tiden så träffade vi på massa folk som kom dit. Det var fint väder ute för en dag som denna.

Nu sitter jag hemma och ska se någon film innan jag somnar.

Likes

Comments

Nu ikväll så umgicks jag med mamma, vi käka god mat på en italiensk restaurang. Därefter såg vi en film på bio. Filmen vi såg heter Tulpanfeber. Den var bra! Alicia Vikander spelade en av huvudrollerna. Tycker hon är riktigt bra, mamma och jag såg henne i en film då vi gick på bio en annan gång och då såg vi en film som heter Fyren mellan haven. Båda kan jag rekommendera, men båda är sorgliga! Riktigt bra filmer enligt mig och hon är en av dom bästa skådespelare som finns enligt mig!

Imorgon blir det jobb, faktiskt så jobbar jag fredag till söndag! Tre kvällspass. Så nu blir det sängen och sova för min del så jag orkar!

Likes

Comments

Just nu håller jag på att lagar mat, blir skink och ost paj. Snart kommer min kille och mamma hem och då ska vi käka tillsammans och umgås vi tre. Idag har jag varit ledig och imorgon är jag också ledig. Skönt faktiskt! Har varit väldigt mycket jobb för mig än vad jag är van vid plus att hemtjänsten är väldigt stressigt och ansträngande samt så är det lite jobbigt att se hur vissa man går till har det.. Längtar tills jag blir färdig utbildad fritidspedagog och får jobba med barn på heltid som jag så mycket längtar efter just nu. Men det är bara 1 år kvar, så inte så långt kvar!

Imorgon så ska jag och mamma kolla på bio tillsammans. Vi behöver en sån kväll tillsammans. Det är en ny film med Alicia Vikander. Hon är faktiskt en av mina favorit skådespelare så det ska bli kul att se vad det är för film. Filmen skulle tydligen vara bra, det sa mamma iallafall att hon läst. Så vi får se.

Likes

Comments

Denna helg var man Nästan helt ledig. Idag(söndag) jobbade jag ca 3 timmar på morgonen för att det saknades folk på jobbet. Jag är faktiskt inte så förvånad över att det saknas folk på hemtjänsten. Det kan ibland till och med vara folk sjuka så vi som är friska och kommer och jobbar blir drabbade och får dela på scheman så ingen kund blir utan besök vilket gör att det blir otroligt stressigt och påverkar även kunder ibland då man är stressad. Men idag var det inte så, det var chill och jag slutade tidigt vilket för mig innebar att jag också hann njuta resten av dagen. Imorgon kväll kommer jag jobba ett vanligt kvällspass. Annars på lördag så solade och badade jag.

Likes

Comments

Hej mitt namn är Matilda. Jag bor i Uppsala och är 22 år. Jag pluggar till fritidspedagog och vikarierar på två olika jobb, hemtjänst och vikarieförmedlingen där man får vikariera på skolor(fritids)/förskolor. Då jag inte pluggar och jobbar så vill jag helst inte vara ensam så jag försöker umgås med vänner, pojkvän och familj så mycket som möjligt på övrig tid. Jag vill även försöka få in träningsrutiner i mitt liv. Jag tänkte även försöka blogga på dagarna. Då man inte har något annat bättre för sig så kan man ju försöka sätta sig och blogga.

Likes

Comments