Scrolla ner för att läsa mer :)

HejHej!

Lääääääget? Mä mig e det bra!

jag ursäktar i förväg om storleken på bilderna, nouw ville inte alls samarbeta med mig idag så jag kunde inte ändra storlekarna på någon av bilderna, JÄTTEIRRITERANDE.

Ny life update! Det har inte hänt jättemycket denna månaden faktiskt :P

- Jag va ju i London, det va kul! Mycket shopping, lite sightseeing och så va vi på Madame Tussauds.

Looondooon eeeyeee

- Det har varit midsommar, jag hade det trevligt! Firade med min familj och några vänner till familjen, vi åt gott, spelade lite utomhusspel och hade det allmänt lugnt och trevligt bortsett från att jag hade bränt mig dagen innan..

Som selfie e inte bilden så lyckad men min bränna e ju on point, elle..?

Klänningen är köpt på http://www.forever21.com/eu/default.aspx?lang=en-US- Jag har klippt och blonderat håret, iiiiiiih!!!


Detta e 5 minuter efter att jag blev klar hos frissan, shit va glad och nöjd jag ser ut!! O de är jag verkligen!

www.hair2you.se


- Jag har fått kattungar, elle aa, min katt har fått ungar, sååååå söta!!


Detta e Oliver, Ollie, OlliPop, katten jag själv ska behålla från kullen, hur söt e han?❤😍

- Känns som att jag har glömt att nämna något, vad vet jag dock inte heheh så jag bjuder på dessa fina bilder på mig och @Beasblogg   när vi en kväll bestämde med en kompis att vi skulle skicka en bild var när vi testade BARNVÄNLIG "rysk datingsida"-bild.


Väldigt random och förmodligen bara kul om man var med just då när vi tog bilderna.

Tolka bilderna som ni vill, hheheh..

Puss&Kram :*

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

HajHaj!❤

Läget med dig då? De e bra med mig :))

Tänkte börja med nån ny grejj här, en "Life Update" som jag lägger upp en gång i månaden där jag typ skriver vad som händer i mitt liv just nu och slänger in nån bild här o där. Låter det som en bra idé?

När skrev jag senast? I april nångång? Sen dess har det hänt en del faktiskt!

- 16:onde april konfirmerade jag mig, det va väl kul antar jag hahah, mer än så har jag inte att säga om det.


till höger har vi majj, till vänster e min älskade Bébétrice❤ @Beasblogg

- Jag började gå i skolan 3 dagar i veckan istället för 5, vilket har hjälp mig så extremt mycket! Både för mitt mående och för skolarbetena. Vi prickade även in det så bra att jag inte missade några ämnen helt överhuvudtaget, perfekt!

- Jag slutade åttan!!!!! Ingen speciell årskurs att sluta hahah men ändåå! Ett år kvar innan jag slipper högstadiet! Längtar så sjuuukt mycket! Och jag som e en sån som måste ha koll på läget och som måste planera allt jag gör har redan bestämt vad mitt första val, andra val OCH tredje val kommer till att vara när det gäller att välja gymnasieprogram heheh..

jag e den stela saken i mitten, till vänster e min bae, min bou, min bästa vän Annis Pannis, till höger har vi återigen min älskade Bébétrice @Beasblogg

- Jag har sparat det roligaste till sist! På min konfirmation fick jag ett väldigt pimpat kuvert med 2 papper i, högst upp på första pappret stod det "DU SKA TILL LONDON!" Det va nog första gången jag varit så glad över en gåva att jag har börjat gråta, jag kan inte förklara hur glad jag blev!! Jag har i ca. 5 års tid tjatat o tjatat om att jag vill åka till Storbritannien men alla har sagt "det e inget ställe jag e så intresserad över att åka till" typ men nu ÄNTLIGEN ska jag dit med min ena kusin och min faster (OCH JUSTE!! GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN FASTER!! ❤❤)!! Så på torsdag smäller de! Jag kommer att fotografera mycket, jag kommer försöka lägga upp några bilder från resan när jag kommer hem

Puss&Kram :*

Likes

Comments

HejHej!

Hoppas ni mår bra! Ännu en gång så skriver jag att jag mår sådär, hahah.

Jag ursäktar redan i förväg om det är mycket skrivfel i texten men jag är sjukt trött när jag skriver detta och pallar inte läsa igenom hela inlägget men jag hoppas att ni förstår vad det står iaf!

Alla har vi någongång fått frågan "Hur går det för dig i skolan då?" och alla har vi någongång svarat "Bra." och sedan inte velat prata om det mer. E anledningen till att vi inte har velat prata mer om det för att vi tycker att "fan heller att jag snackar om skolan det e ju dötråkigt" eller e det för att vi har mycket press på oss i skolan och alltid behöver prata om det och tänka på det? Jag tror det är lite både och eller för mig e det iallafall så. Går du på min skola eller kanske tillomed i min klass så vet du att min frånvaro e rätt hög jämfört med många andras, inte allas men mångas. Jag menar man kan väl inte vara sjuk typ 3 veckor på en månad? Eller en dag varje vecka? Eller? Jo, jo det kan man, kanske inte sjuk som i feber och halsfluss men psykiskt kan man det, utan problem.
​För mig har det varit ett problem med frånvaron sen andra terminen i sjuan, dvs sen januari 2015, utav olika anledningar har jag inte kunnat gå till skolan eller ens haft möjlighet att vara där, det har varit av flera olika anledningar, allt från att jag har haft smärtor i mitt knä (pga hopparknä) till att jag har varit på rättegångar i Helsingborg, Ystad eller via videolänk på Gotland.  

Det var en period sent i höstas och i början av vintern som jag var i skolan kanske 2 dagar på 5 veckor. När jag vaknade på morgon fick jag sån sjuk ångest och blev extremt stressad över att jag skulle till skolan utan att jag riktigt visste riktigt varför. Jag hade sen ett år tillbaka gått och snackat med en kvinna hos familjebehandlaren där jag bor men fick sent i höstas reda på att hon skulle sluta sin tjänst hos socialförvaltningen och börja arbeta på annan ort på ett sjukhus som typ kurator på barnavdelningen. Jag blev rent ut sagt förkrossad och trodde att mitt liv var över, så många tankar rusade i mitt huvud och jag visste inte hur jag skulle hantera situationen. 

Min kropp reagerade genom att helt stänga av. Jag låg iprincip i min säng dagar ut och dagar in i nästintill en månad, jag var helt kall, kände inget, tyckte inget, ville inget. Detta betyder då att jag varken gick till skolan, gjorde prov eller läxor. Som ni kanske förstår så låg jag helt plötsligt sjuuukt långt efter i skolan och läxorna och proven blev bara fler och fler men jag hade typ gett upp. Jag tänkte bara " Det är inte lönt att jag gör någon av läxorna för jag kommer ändå få fler och proven skiter jag i för jag kommer ändå misslyckas." Detta var helt fel tänkt av mig, jag vet det och det visste jag redan då men jag klarade inte av att lägga min energi på att vara positiv eller ens försöka lyckas med skolarbetena.

När jag till slut kände att jag började komma över detta att jag inte skulle kunna ha någon att prata med atm och att jag skulle behöva hitta någon som jag litar på och som jag känner att jag kan prata med samt någon som jag kommer behöva berätta hela min historia för igen så började jag göra mina läxor (äntligen), jag fick några prov som hemtentor och jag blev godkänd på alla prov! Min mentor berättade för mig att jag var godkänd i alla ämnen och att kommer att lösa sig! 

Julavslutningen kom och jag fick mina betyg, det var faktiskt sant, jag var godkänd i alla ämnen! Jag hade dock sänkt mig i ett antal ämnen men jag hade även höjt mig i några ämnen! 

Jag hade jullov och när det nya året kom och den nya terminen kom hade jag bestämt mig för att "nej nu jävlar, denna terminen ska fan bli bra!!!" , jag fick en kurator på sjukhuset att prata med istället, min kontaktperson och jag gjorde roliga saker och allt verkade gå bra när det händer igen, jag får reda på att min nya kurator på sjukhuset ska sluta sin tjänst.. Jag har träffat henne typ 3 gånger och det hinner bara bli en gång till innan hon slutar och jag är rädd att jag kommer hamna i samma svacka igen.. Och det har jag gjort, jag hade feber till och från i 1 månad och jag tappa orken och lusten igen, just nu när jag sitter och skriver detta är det tisdag kväll och jag mår så dåligt över att jag ska till skolan imorgon. 

Vill ni att jag ska uppdatera er om detta mer regelbundet så skriv en kommentar, gilla eller skriv till mig (all info finns i min profil). 

Jag vet att detta blev ett helt sjukt långt inlägg om bara mig och jag vet att jag gjorde ett inlägg för typ 1 1/2 år sen om att jag hatar när folk söker uppmärksamhet och skriver ut på internet om hur mycket deras liv suger och att jag nu gör just precis det. Men jag har en dålig egenskap och det är att jag hatar att höra på andra människors problem men jag gillar att dela med mig av mina hahah. 

Puss&Kram :*


Likes

Comments

HejHej!

Hoppas ni mår bra! Själv mår jag sådär, inget allvarligt, bara mycket i skolan, på konfan osv osv.

Som ni kanske vet så har jag mest skrivit inlägg där jag rage:ar eller skriver om saker som jag tycker e fel eller saker i samhället som e riktigt onödigt o tönigt men jag vill gärna kunna skriva om andra saker också utan att förlora läsare, 'cause I love ya all❤

Jag vill alltså ändra "tema" på min blogg, lägga upp inlägg som typ sminkgrejjor, om min vardag, lägga upp bilder o kanske tillomed lägga upp videos, kanske!! O jag bryr mig egentligen inte om ni tycker att det e en bra idé eller inte för jag kommer göra det som känns bäst för mig (självisk af😂😂) o jag vill verkligen börja skriva om andra saker o då tänker jag fanimej att göra det också. Jag kommer självklart inte att sluta lägga upp rage-inlägg för jag tycker verkligen att det e vissa saker som behöver komma ut mer på internet o punkter som behöver tryckas på mer.

En annan sak som också kommer ändras liiite e mitt sätt att skriva, ni kanske har tänkt på att jag inte skriver "är" utan "e" t.ex o det kommer jag fortsätta med men det kommer nog komma mer svordomar i inläggen, innan har jag inte direkt "vågat" skriva för mycke svordomar heheh för jag svär ALDRIG så att vuxna hör de (töntigt I know) meeen detta e min blogg o jag bestämmer😂. I mitt huvud svär jag 24/7 o det som jag skriver här kommer direkt från mitt huvud o då tycker inte jag att jag ska behöva tänka på att utesluta ord som fan, helvete, af osv osv bara för att jag e töntig o inte vill att typ min mamma ska se de.

Till sist, jag ska även försöka vara lite mer aktiv för jag känner att lägga upp ett inlägg varannan månad e inte ok.

Puss&Kram :*


Likes

Comments

HejHej!

Hur är det med er? Med mig är det faktiskt rätt bra atm, bortsett från att skolan har börjat igen, haha.

Alltså jag piercade mig i läppen häromdagen och jag är jättenöjd med den och det är det som är huvudsaken. Vad andra tycker skiter jag fullständigt i och det bör nog andra snart fatta. Jag vet när jag piercade mig i näsan julen 2014 och sen när jag kom tillbaka till skolan hörde jag flera kommentarer, typ "Varför har du piercat dig?" "Shit va onödigt att lägga pengar på en sån sak HAHAHAH" men jag bara ignorerade alla kommentarer och skaffade en piercing till. Även denna gången har folk reagerat, inte genom kommentarer men jag får t.ex blickar i klassrummet. Men jag bryr mig lika lite denna gången som förra :D

Om jag inte ska göra det så personligt så kan jag ju säga att det är många som blir utsatta eller utfrysta p.g.a hur man har "valt" att se ut. Har man tatueringar, piercingar och/eller t.o.m bara färgat hår så tycker och tänker folk annorlunda första gången man ser hen. Att det är så är egentligen inte så konstigt, att tycka att den personen ser lite annorlunda ut är helt ok ENLIGT MIG men att skapa en uppfattning om personens personlighet och sedan tro på saker som inte är sant och sedan sprida vidare det till andra är absolut inte ok ENLIGT MIG. Bara för man har 20 tatueringar och 10 piercingar så betyder inte det att man är en hemsk och oduglig människa. Min mamma t.ex, hon har säkert 30 tatueringar, 13 piercingar (sägs att hon kommer skaffa fler), kort, svart och snaggat hår men jag måste faktiskt säga att hon har lyckats jäää*ligt bra i livet asså, hon har 3 barn, varit gift, gått igenom väldigt mycket i sitt liv och klarat av det. Hon skulle aldrig någonsin få för sig att slå ner någon, ta droger eller sälja cigg och alkohol till minderåriga.

~Being different isn't a bad thing. It means you're brave enough to be yourself~Puss&Kram :*​​

Likes

Comments

HejHej!

Det här med självmord..

Det är säkert någon som kommer ta illa upp för att jag skriver om just självmord då nästan alla känner eller kände någon som har gjort självmordsförsök eller tagit sitt egna liv. Ca. 20 procent av ALLA dödsorsaker nuförtiden är p.g.a suicid (självmord), alltså det är egentligen helt sjukt, 20 PROCENT! Varje år är det över 15 000 människor som gör ett eller flera suicidförsök. År 2013 var det stora andelen över 54 år gamla som tog suicid, man tror att det största anledningen till detta var för att många hade sjukdomar och/eller ville inte lida som äldre och tyckte då att suicid var en bättre utväg. Sen 1980-talet har självmorden ökat brutalt bland ungdomar under 15 år, ungefär en fjärdedel av alla självmord som görs är av unga under 15 år. Jag tycker inte det är så förvånande då det finns sååå många sätt att bli mobbad numera.. Och att man varje dag ska behöva stå ut med Sveriges förfärliga skolverk. Vuxenvärlden sätter även riktigt mycket press på ungdomar och det finns ett stopp även för oss då vi bara inte pallar mer!

Ni som är vuxna, tänk er själva att behöva gå upp på morgonen, öppna sin mobil och se en massa hat, sedan gå till skolan och få en del hatande blickar mot en. Tänk er att ha 2 prov, 4 inlämningar, 1 redovisning och cirka 30 lektioner varje vecka, att efter 6-8 timmar av tänkande gå hem och kanske gå ut med hunden, diska, lägga in tvätt i tvättmaskinen, laga mat, vara trevlig mot sin familj samtidigt som man vet att man ligger efter i matten eller vet att man ska ha ett stort prov i litteraturhistoria nästa vecka som kommer vara en stor del av ditt betyg i svenska denna terminen. Och att samtidigt som detta vara i puberteten. Att vara en ungdom är inte samma som att vara en vuxen. Vi ska inte göra allt som ni vuxna gör, vi är fortfarande barn och då ska vi få vara och bete oss som just barn.
Vuxna, tänk på detta innan ni blir irriterade på oss för vi är inte otrevliga bara för att vi tycker det är kul eller bara för att vi känner för det utan för att det händer mycket i våra liv på en och samma gång.

~Teenagers are the most misunderstood people on earth. We're treated like children but expected to act like adults~                                                                             Puss&Kram :*


Likes

Comments

​HajHaj!!

Hur e det med er? Med mig e det rätt bra, bortsett från allt i skolan och att hösten börjar komma vilket betyder förkylning.. Och jag då som lätt blir sjuk så kommer jag inom snar framtid att bli smittad..

Men tillbaka till skolan, häromdagen var vi på gymnasiemässa med skolan, alla i åttan och nian gick dit och kollade om där var nått gymnasium som intresserade oss. Jag som då går i åttan har ju lixom över ett år på mig att tänka men jag har alltid varit inställd på att gå Estetiska Programmet med inriktning "Estetik och media", det e typ fotografering, design, redigering, film typish. Meeeen vad jag har förstått så ska den läggas ner efter sommaren *snyft*.. Jag vill i framtiden bli jurist/advokat och då tänker säkert alla "då e det väl uppenbart att du ska gå ekonomi, duuuh" men det finns så många program och inriktningar som är såå mycket roligare än ekonomi!! Ekonomilinjen är en högskoleförberedande linje så jag måste fortfarande gå dem åren på högskolan och alla extrakurser och då känner jag att jag vill gå nått roligt efter nian istället men min plan gick ju i tusen delar så nu har jag ingen aning.. 

Vad tycker ni?

Ska jag gå något jag tycker är roligt eller någon som kanske hjälper mig i framtiden?

Skriv en kommentar, skicka ett mejl, skicka till mig på något annat socialt medie för jag behöver hjälp och dina tankar kanske hjälper mig :)

Alla mina namn på sociala medier finns i min beskrivning (precis under profilbilden)

Puss&Kram :*

Likes

Comments

Hejhej, hoppas ni har det najsigt trots att skolan/jobbet snart börjar på riktigt efter sommarlovet/semestern!
Vill först och främst tala om att det inte kommer någon "Ullareds Haul" då min kamera slutade filma vid ett antal tillfällen och att ett flertal produkter som jag köpte där gick sönder och då känner inte jag att det lika roligt att visa upp saker som kanske har gått sönder :P


Nu återgår vi till nått roligt istället! Idag ska jag göra en "Get to know me better #tag" (eller TMI#tag)
Jag hittade någon som har gjort detta och jag kopierade frågorna, dock har jag tagit bort vissa frågor för inlägget skulle blivit jääääääääääättelångt annars och för att jag helt enkelt inte tycker att det är saker som ni behöver veta :)
Namn: Moa Matilda Gustavsson

Ålder: 13, fyller 14 1/10

Längd: 1.54,8 cm lång

Sko-storlek: 37

Född: Första oktober 2001 på akuten i staden där jag bor

Bor: Skåne, Norra

Allmänna frågor:

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Omtänksam, kreativ, det tog en evighet att komma på 2, tvinga mig inte att säga en till😂
Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: Avskyr att ta beslut, jag tar aldrig åt mig av komplimanger, är väldigt blyg när jag ska prata med en människa som jag inte känner superbra

Vad är du rädd för: Trånga utrymmen, hissar, höga höjder och mörker

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Tar utseende, mina ögon

Det roligaste jobbet du haft/har: Det enda "jobb" jag haft var att stå bakom kassan på SevenEleven

När grät du senast: Jadu, det var en bra fråga

När skrattade du senast: Idag

Vem åt du mat med sist: Me, myself and I

Vem sov hos dig sist: Bébétrice

Vad var du rädd för när du var liten: Jag var livrädd för att vara i typ en sjö själv, jag brukade klättra upp på mina föräldrar och mina syskon för jag vågade verkligen inte vara i vattnet

Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Dagisfröken eller lärarinna

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Dr. Pepper, vänner & familj

Har du någonsin sportat: Ja, har gått på dans och volleyboll

Vad finns alltid i din handväska: Handsprit, näsdukar, astmaspray, parfym, hårborste
Har du varit utomlands någon gång: Har varit i Sverige(no shit Sherlock.), Danmark, Finland, Tyskland, Tjeckien och Grekland

Vilken plats var finast: Tjeckien

Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: Helst båda men jag måste nog säga storstad, klarar inte av att va på ett ställe där man inte kan shoppa

Hamburgare eller pizza: Pizza

Kött eller fisk: Kött, jag äter inte något som kommer ifrån havet, inte skaldjur, kaviar eller fisk BLÄÄÄ

Hund eller katt: Katt

McDonalds eller MAX: MAX, deras pommes e ätbara och deras hamburgare ser inte ut som de kommer ifrån soptunnan

Bil eller buss: Helst inget av de men bil, då kan man stanna ifall jag blir åksjuk

Bild på dig:

Likes

Comments

HejHej!

Hoppas ni har ett bra sommarlov, själv har jag haft det lite sisådär 🙍🏻 men det stoppar inte mig från att ändå skriva några inlägg och spela in lite videos 😄

Idag hade jag tänkt berätta för er om hur min vecka ser ut :)

Lördag: Satt jag, Bébétrice o Annis och spelade "Heavy Rain" på PS3 o även kom min faster, pappa o min kusin Elina ner ifrån Stockholm

Söndag: Hände inget intressant alls faktiskt :P

Måndag: Kom min kusin Hanna hit med sina två döttrar och sen på kvällen var jag och kollade på bio

Tisdag: Åkte jag, faster o Elina till Svedala o hälsade på min kusin Jennie, hennes son, hennes sambo o deras hund Siri

Onsdag: Idag ska jag, pappa o faster åka till farmor o farfars gravar o tända ett ljus

Torsdag: Åker jag, faster o Elina till Ullared o SSSHHHOOOPPPPPPAAARRR!!! (haul kommer) Vi ska även sova i stuga där

Fredag: Shoppar vi lite mer o sen åker vi tillbaka hem

Lördag: Åker faster o Elina tillbaka upp till Stockholm

Söndag: Kommer jag att packa annars inget

Måndag: Åker jag o pappa upp till Stockholm, till faster o Elina 😂

Ja, det va väl det :)

Atm (at the moment) sitter jag o lyssnar på musik, vill du lyssna på min spellista på Spotify så r det bara att trycka på den här länken -------> http://open.spotify.com/user/1110993117/playlist/1HBXe6TyhKzUS2mx91j2Xj/

Puss&Kram :*


Likes

Comments

HejHej, nu kommer jag skriva ett sånt långt inlägg om en sak jag tycker är såå fel så om du inte alls är intresserad av att höra mina åsikter så kan du sluta läsa nu.

Alltså jag har tänkt på en grej, man ser typ varje dag att det är folk som skriver ut långa noveller på sociala medier om att deras liv är så hemskt, att ingen gillar dem, att dem har varit med om mycket jobbiga saker i sitt liv osv osv. Jag tycker helt seriöst att det enbart är jobbigt och patetiskt. Det är inte det att jag inte lider med dem eller så, inte alls men jag tycker ju inte direkt att det första man tänker när något har hänt är "Nej men jag tror att jag ska skriva ett inlägg på Twitter eller Facebook så folk kan tycka synd om mig!"
Jag blir sååå irriterad på folk som enbart gör sånt för att få uppmärksamhet!!! Precis som att det bara är dem som har det jobbigt. I detta samhället som vi lever i skulle jag helt ärligt blivit förvånad ifall någon hade sagt till mig att deras liv har varit perfekt! T.ex jag, jag har inte direkt flugit på moln i livet meeen jag vill inte direkt att folk ska tycka synd om mig eller att någon snubbe i JokkMokk ska veta precis allt som har hänt i mitt liv in i minsta detalj!!
Men det är kanske bara jag?
Hursomhelst så tycker jag att det är fel helt enkelt.
Mår du dåligt för något som har hänt eller bara känner för att prata av dig så finns det ALLTID folk att prata med, barn som vuxen så var inte rädd för att det inte finns någon där för dig för det finns det!
Hoppas ni har det bra tills nästa inlägg kommer upp!

Puss&Kram💗

Likes

Comments