Scrolla ner för att läsa mer :)

Postad i: Blogg-Diary!, Matilda tycker

Jag är så jävla trött på att folk ska lägga sig i andras business. Gör inte så, det var dumt gjort, lägg inte upp det, tänk på dettan och dattan.

Snälla , sluta allihopa. Jag vet vad jag gör. Jag vet vad folk kan tycka men, ni glömmer bort en sak. Jag är inte en liten femåring längre. Jag är snart en vuxen människa i åldern och jag är definitivt övervuxen i sinnet så snälla. Låt mig få sköta mitt.

Jag är inte irriterad på någon men tänk på detta nästa gång innan ni skriver något

Puss&Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Deep shit, Poesi, Quotes!

Det kändes som att jag satt i en sådan isoleringscell som man ser i filmer.. men i själva verket eller det som kallas verkligheten satt jag längst in i ett rum. I ett rum med femton personer till.
Jag visste inte vart jag skulle ta vägen, vem jag skulle konversera med, hur jag skulle hålla mig från gråt och framförallt, hur jag skulle ta mig därifrån

#poetry

Likes

Comments

Hej. Det är flera av er som att ifrågasatt mitt förra inlägg angående inslaget där jag nämnde att jag blivit utsatt för en pedofil när jag var 11-13 år gammal.
För att vara mer exakt så utsattes jag för en nätpedofil, alltså i detta fallet en man på 44 år som spred bilder och filmer på mig samt några till på nätet. Detta kallas grooming.
Jag känner fortfarande inte att jag är redo att skriva ut allt som hände men jag tänker att jag länkar till några nyhetsartiklar som lades ut under denhär tiden

https://www.hd.se/2013-05-03/polisen-soker-fler-pedofiloffer

https://www.hd.se/2013-06-11/tva-misstankta-for-grooming

https://www.aftonbladet.se/nyheter/article16962868.ab

https://www.hd.se/2013-06-13/natpedofil-hade-porrbilder-pa-spadbarn

Likes

Comments

Postad i: Blogg-Diary!

HejHej..

Det enda jag vill just nu är att klara skolan

Jag har alltid varit den duktiga skolflickan som fick bra resultat på proven och som antecknat som fan på lektionerna. Men dagen då jag började högstadiet förändrades det.

Det började med att jag inte kunde koncentrera mig lika bra på lektionerna. Nästa steg var isolationen och frånvaron i skolan.

Alla sa att det berodde på pedofilin jag blev utsatt för som elvaåring. Jag kände hela tiden att det inte BARA berodde på det. Jag tänker fortfarande på det varje dag, även fem år senare och ja, det har satt sina spår. Jag har svårt att möta folks ögon, prata med främmande människor och jag får fortfarande en obehagskänsla i magen varenda gång min mobil plingar till.

Det med att möta folks ögon och att prata med människor är två saker som har varit mina problem i skolan de senaste tre åren. Prestationsångesten har också varit jobbigt för mig då jag alltid har höga krav på mig själv. Att ha prestationsångest och extrema koncentrationssvårigheter har inte funkar särskilt bra.

Man kan ju tycka att jag borde anstränga mig mer men tro mig, jag har försökt. Tillslut tar orken slut och tankarna spårar och då blir det svårt att prestera.

Tre år i högstadiet sprang förbi i snigelfart och jag hade nu inte betyg till att komma in på något gymnasieval. Sommaren kom och gick och jag hamnade på Ungdomscentrum i staden jag bodde i.

Jag fick dels den hjälp som jag behöver och skolan gick bra. Jag gick upp från att ha ett ämne fyra gånger i veckan till att ha två ämnen sex gånger i veckan relativt snabbt men då började jag tänka på hur många ämnen jag behöver läsa upp på två terminer. Nio ämnen, nio ämnen på två terminer kommer aldrig gå om jag knappt klarar att läsa ett ämne i taget.

Jag trodde att skolan skulle funka nu men jag vet inte längre.


Puss&Kram:*

Likes

Comments

Postad i: Deep shit

Det går inte in i mitt huvud.
Att jag aldrig kommer höra hans purrande.
Aldrig se honom öppna munnen utan att lyckas få fram ett jamande.
Aldrig ens se honom igen.
Aldrig honom hoppa runt i trädgården och klättra upp i äppelträdet.
Aldrig vakna med honom vid min sida.
Det enda som finns kvar av dig nu är ett minne blott.

Likes

Comments