Header

Godmorgon på er! ❤️
Igår var jag, mamma och Alvin på Fias syskons 4-årskalas. Fia åkte med oss hem sen och så stannade vi och åt på vägen.
De hade precis hämtat sin nya hund, han var superliten och urgullig. ☺️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er hoppas ni har haft en bra fredag. ❤️ Idag har jag tagit lite tid för mig själv fram till nån gång på eftermiddagen då Fia kom över och nu ligger hon tvärs över rummet och sover. Imorgon ska jag försöka vara någorlunda produktiv så vi får se hur det går haha.

Likes

Comments

Hej på er, gud har haft en sån packad dag idag vilket jag inte är så van vid eftersom att jag stannar hemma så ofta. Men jag gick till skolan idag, började 9:35 sen hade jag två lektioner och lunch. Sen åkte jag hem, tog en catnap med mina katter i solfläckarna på soffan och väntade på att mamma skulle plocka upp mig. Vi hade möte på skolan för omval till ettan som jag ska gå om så det ska bli riktigt skönt att byta till något mindre krävande program.
Sen stannade vi på Ica och mamma köpte sallad åt mig som var supergod ❤️

Sen skjutsade mamma hem mig till Fia och vi gjorde mojito som jag lever för, dock så var det mojito blandning och föredrar med riktig lime och så men man tar vad man har (eller i detta fall vad Fia har).

Sen så traskade vi ner mot flygeln för att se William Spetz som vi praktiskt taget levde för i mellanstadiet så det var jättekul att träffa honom och återuppleva gamla minnen av idrottsläraren och lite sånt.
(Fia grät.)

Likes

Comments

Hej på er, jag kom hem från bion för en stund sedan och jag kan nog säga att live action versionen av Beauty and the Beast är lika bra som originalet. Ni som känner mig vet hur mycket jag älskar, lever och andas Disney så det är väl ingen chock att jag blev helt tårögd efter ca 5 minuter haha.

Imorse testade jag våran juicepress för första gången, vi har haft den i nästan 2 år men den har stått undanplockad så himla länge.
Hade i 2st morötter, 2st kiwifrukter, 3 nävar spenat och en hel gurka. Supergott!

Likes

Comments

Hej på er hoppas ni har det bra. Jag har tänkt att den här veckan ska vara som en liten nystart och en chans att skapa någon slags rutin för mig själv. Jag har studiedagar nu mån-tis och är ledig på onsdagar så ska försöka utnyttja tiden och vara mer produktiv. Jag vill också försöka få tillbaka mina matrutiner och se till att jag får i mig tillräckligt med näringsämnen.

Soppan finns recept på här, tycker personligen att den är supergod så tycker verkligen att ni borde prova. ☺️

Likes

Comments

Hej på er, happy Friday och hoppas ni har haft en bra vecka hittills. Idag gick jag ut och njöt av vårsolen en stund men det var så himla blåsigt så jag var nästan rädd att blåsa bort haha.

De hade massa fina påskliljor på affären ☺️ började förälska mig i gult förra året helt plötsligt så älskar att påskliljorna har kommit fram.

Resten av dagen har jag tittat på Audrey Hepburn filmer (som tillsammans med Disney förgyller livet). Älskar att titta på mina favoritfilmer om och om igen vilket vissa avskyr men jag bli verkligen inte trött på dem. Breakfast at Tiffany's, Funny Face, Roman Holiday... Tror nästan att jag sett dem så mycket att det skulle räcka till hela släkten.

Queen

Likes

Comments

Hej på er från mitt berg av kuddar och filtar i sängen. Jag sitter och tittar ikapp på switched at birth och gosar med Molle. Tidigare idag bakade jag bananbröd som jag tyckte blev riktigt gott annars har jag inte gjort så mycket under dagen. Jag håller på att försöka vänja mig med en mer mänsklig dygnsrytm så tror att det blir en allnighter inatt.

Likes

Comments

Hej på er! ☺️ Idag gick jag äntligen tillbaka till gymmet vilket kändes så sjuuuukt bra och välbehövt. Jag körde crosstrainer i 20 min och sen gick jag och använde några av maskinerna. Jag brukar träna mer kondition men eftersom att jag inte gått på länge så blev det lite mindre tid.

För övrigt så är jag helt ledig på onsdagar (eftersom att jag inte läser på heltid) så det var jätteskönt att slippa känna press under dagen.

Häromdagen fick jag hem mina sminkborstar som jag beställde och är jättenöjd med de större borstarna. Några av de mindre är väldigt tunna och ganska svåra att använda men det funkar.

Likes

Comments