hejj!! idag är det bästa dagen!!! KANELBULLENSDAG!!! 

Just nu sitter jag i skolan och måste plugga till prov för har prov imorgon.. Har orientering sen och jag verkligen suger på det haha, men man lär göra sitt bästa.​ Efter skolan ska jag nog bara umgås med kompisar, så det är det jag har planerat idag inte så roligt men alla dagar är ej så roliga varje dag haha.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejj, fyllde år i torsdags som jag har längtat, men det blev inte exakt som jag planerat blev tyvärr sjuk så firade ej min födelsedag nå speciellt då. Fick så  himla födelsedags presenter av familjen, ska få göra fransförlängning, ska bli så skönt att få fina fransar igen haha. Även fast jag var hemma och var sjuk kom bästa vän förbi och fira mig vi köpte glass och chips och vi bara satt och prata.

Helgen var super tråkigt var sjuk så var bara hemma eftersom jag fortfarande var sjuk, Men det kan också vara skönt ibland. Idag är det måndag och jag är fortfarande sjuk. Men imorgon ska jag förhoppningsvis till skolan om jag mår bättre, för har ganska mycket jag måste göra i skolan...

Likes

Comments

Igår så kom släkten förbi och firade min födelsedag lite tidigare eftersom att mamma inte är hemma imorgon, det vart en väldigt lyckad dag. Vi åt smörgåstårta, oreo cheesecake och banoffie pie. Fick massa fina presenter av nära och kära. Och imorgon är det äntligen min födelsedag, gud som jag längtat.

Just nu sitter jag i skolan och pluggar men kände ett inlägg kan jag skriva, men idag har jag ätit lunch med mamma blev en kyckling sallad på Waynes och det var super gott. Senare idag ska jag nog umgås med vänner och då blir det nog mest att vi chillar hemma.

I helgen firade jag den med massa vänner, vi var bara hemma hos mig och åt och drack gott. Fick även fina presenter av vänner då, så det blev en väldigt lyckad fest.

Likes

Comments

1. Vad heter du? Tilde Sofie Elisabeth Westerlund

2. Hur gammal är du? 17

3. Intressen? Tycker om att umgås med vänner och familjen

4. Favorit mat? Som alla andra taacoos

5. Har du några syskon? Jag har 3 syskon

6. Favorit färg? Svart och rosa

7. Vad köpte du senast? tågbiljett haha

8. När fyller du år? 28 september

9. Favorit affär? H&m, kicks

10. När vakna du idag? 07.30

Likes

Comments

Hejj! Äntligen efter 2 år är jag äntligen tillbaka, har tänkt att börja blogga länge nu men aldrig tagit tag i de, men nu äntligen gör jag det, och jag har verkligen saknat det!

Bjuder på lite sommarbilder för att jag saknar sommaren så mycket, men det gör nog alla haha.

Likes

Comments