Header
View tracker

Nu ska jag strax dra mig till skolan.. Var så sjukt trött när jag vaknade imorse, trodde aldrig det skulle gå men nu är jag snart påväg. Skoldagen är kort och det ska bli så skönt att ha en helt ledig dag framför sig. Känner för att gå ner till stan och försöka hitta lite shopping men för se vad jag känner för senare idag,  hörs!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Började dagen med att gå till skolan vid 8. Slutade rätt tidigt så då gick jag hem. Har egentligen inte gjort så mycket. Har prov imorgon så måste plugga en liten stund även fast jag hellre hade fortsatt kolla serier hela kvällen.

Likes

Comments

Hade en så rolig kväll igår. Började med att förfesta hemma hos Therese innan vi tog tåget upp till Göteborg för utgång. Idag har vi gått runt på stan och shoppat, ätit mat och sen tog vi tåget hem. Är riktigt trött nu men ska försöka vänta med att sova tills ikväll. Nu ska jag ut och övningsköra, hörs senare!

Likes

Comments

Dagens outfit ovan

Hej allihopa! Skulle egentligen spenderat min dag på Gina Tricot men vaknade upp med feber. Jag har mest legat hemma i sängen men också fikat och övningskört. Vädret har varit hur tråkigt som helst så kolla serier känns som en perfekt idé ikväll. Imorgon blir det upp tidigt då jag jobbar 6-13 och senare blir det utgång i Göteborg. Hörs!

Likes

Comments

Så skönt att bara få sova ut, älskar studiedagar. Låg kvar i sängen länge innan jag gick ner till stan för att möta Therese. Har precis kommit hem igen så  antingen springer jag ner till stan igen och kollar i lite affärer eller så blir det en slapp dag i soffan med Netflix. 

Likes

Comments

Godmorgon! Här ser ni min goda frukost. Börjat älska avokadomackor. Började som vanligt skolan vid 8-tiden. Går inte särskilt länge idag så direkt efter skolan ska jag ner till stan för att kika i lite affärer. Sedan ska jag och Therese fota lite. Kvällen kommer jag spendera i sängen med Orange is the new black. Hörs!

Likes

Comments