Header

Förlåt för jättedålig uppdatering. Jag har knappt haft tid att blogga. Jag hade täkt att börja blogga igen. Vad vill ni läsa om?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag måste tipsa er om dessa jättebra krämer/ansiktstvättar. Allihopa är ifrån clearasil. De hjälper jättebra mot finnar & för att rengöra hyn. Tycker faktiskt att ni borde prova dem.
Jag använder dem varje morgon & varje kväll och mina finnar har försvunnit mycket sedan jag började använde dem.

Likes

Comments

Denna söndagen så tipsar jag & Linnea om filmen Endless Love.

Handlingen är ungefär såhär: Jade & David är tvåtonåringar så är förälskade i varandra. Jades pappa är dock inte lika glad över deras relation och bestämmer sig för att bannlysa David ifrån Hans hem.


Likes

Comments

Idag så ska jag åka till Emporia med min mormor & mina syskon. Vi ska gå & kolla lite i affärer och sånt. Jag ska b.la köpa nya skor som jag ska ha på handbollen & friidrotten. För att mina gamla skor råkade jag glömma utomhus & sen hittade jag aldrig dem igen. Ja, rätt så klumpig är jag.


Likes

Comments

Jag och min kompis Linnea (som bloggar på nouw.se/neea ) hade tänkt att göra en "Tilde & Linnea tipsar".
Vi kommer då att tipsa om olika saker varje söndag. Vi kommer b.la tipsa om smink, tränings tips, outfits & andra saker.


Likes

Comments

Förlåt för jättedålig uppdatering, hade tänkt att börja blogga oftare.
Mitt rum är helt klart nu, imorgon så hade jag tänkt att ta lite bilder på det som kanske kommer upp på bloggen imorgon. Det är väldigt mycket vitt i mitt rum. Förutom att min soffa är svart men resten av allt annat är vitt eller ljusrosa. Är faktiskt nöjd över hur mitt rum blev.


Likes

Comments

Har precis tagit ett lååångt och varmt bad. Just nu så sitter jag och taggar (eller inte) inför nationella proven vi har imorgon. Det är vår andra dag som vi har svenska.
Lite taskig var att vi inte får lov att ta med oss godis som alla andra alltid fått i alla andra år. Men vi får lov att ta med oss "tyst" mat så att det är bra ändåEn bild som jag tog för en liten stund sen

Likes

Comments

Igår så hade jag tjejkväll med klassen.Vi har kommit på att vi ska försöka ha en tjejkväll i månaden och såklart hos olika varje gång. Vet inte riktigt om det kommer att hålla men man kan ju försöka.

När de kom så började vi med att bara prata lite och sånt. Efter det så skulle vi göra egna ansiktsmasker. Jag hade redan sen innan förberett med att ta fram allt man skulle använda till de olika ansiktsmaskerna och recepten. Jag hade valt fyra olika recept. En uppfräschande, en för torr hy, en till för torr hy och en mjukgörande chokladmask. Jag valde den uppfräschande ansiktsmasken. Fast den såg inte så uppfräschande ut när man hade satt på den. Den luktade jättemycket honung.

Efter det så pratade vi lite och sånt. Sen kom min pappa hem så han tog fram saker så att det blev som en studio i vårt vardagsrum. Min pappa är fotograf så han fotade oss. Har inte sett bilderna är men de blev säkert bra.

Riktigt lyckad kväll.
Likes

Comments

Kollade igenom mina bilder på datorn och hittade några bilder ifrån elevens val i skolan. Jag och Enkela, fick fotostudio. Där skulle vi fota olika saker, och oss själva.
Jag hade bara tänkt att lägga ut några av dem bilderna som vi tog.


  • Foto

Likes

Comments

Dessa 3 låtar är verkligen jättebra. Lyssnar på dem jätteofta.Earned it - the weeknd


Bed of lies - nicki minaj


Jealous - labrinth

  • Musik

Likes

Comments