Header

Onsdagar är nog den bästa dagen i skolveckan det går så snabbt och är ingen lång dag heller. Först hade vi språk för min del franska och vi fick reda på att vi ska ha ett franska prov nästa vecka, efter franskan så hade vi svenska och matte efter matten hade vi lunch sedan hål och ev ( elevens val ) för min del läxhjälp för att jag ska hinna med alla läxor är det skönt och kunna göra det i skolan. När jag kom gem från skolan med bussen ( skolbuss ) så åt jag lite och lyssnade på musik och efter ett litet tag började jag plugga lite till på so'n. Efter lite pluggande begav jag mig ut i stallet mamma var ledig idag så hon hade redan fixat allt i stallet så jag tog in hästarna och borstade Calle lite och sen varv jag mig iväg på träning idag igen men denna gången för Katta och det gick superbra, är supernöjd! Vi gjorde typ klockan kan man kalla det, superrolig övning ska försöka göra något liknande hemma. Nu ska jag stöda till mitt rum lite och sedan kolla igenom lite på so'n och sen sova. Kiropraltorn var här idag och kollade igenom Billie eftersom hon inte redigt känts som vanligt och det visade sig att hon var jätte stel på högersida vilket är den sidan vi har haft problem med. Så nu ska hon vila fram tills på lördag och skritta en runda på lördag och sen rida som vanligt. Men hoppas verkligen det blir bättre!


PUSS OCH KRAM!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er idag är det sista dagen i februari! Idag var en sån lång dag i skolan, vi gick till 15:30 och jag kom hem runt 16:00...! När jag kom hem så åt jag lite och pluggade lite till et so prov på fredag, efter det bytte jag om till ridkläder och gick ut till stallet. När jag kom ut i stallet så var alla boxar redan mockade så det var bara till att packa lite hö och ta in Billie och borsta henne lite, sen bags jag mig iväg på en lagträning med eliten en superbra träning som var hemma hos Lisen vi tränade för hennes pappa. Träningen var i ca 2h och det var en superbra och nyttig träningen är verkligen supernöjd med den. Vi kom hem nyss och nu ska jag sova!

GODNATT!


Likes

Comments

Go kväll på er! Idag är det måndag igen och mitt sportlov tog slut alltså åter tillbaka till vardagen. Konstigt men skönt nog så känns det rätt bra att vara tillbaka igen att inte dryga ut på dagarna och inte göra någonting... förutom att rida då! Men jag behövde ändå lovet för att tanka på en massa energi då jag höll på att tappa all energi och inte vara lika taggad att gå till skola och att ha en negativ inställning men nu är den positiv! Skoldagen var precis som en vanlig gammal måndag men gick ändå förvånansvärt snabbt. Skönt! Det var väldigt lugna lektioner idag och en kort dag, men imorgon så år det en tuff och lång dag. Tisdagar är inte min favorit direkt, men vi ska ha träning med Elit laget imorgon vilket ska bli superkul! Idag så skrittade jag Billie en runda och mamma logerade henne efteråt det märktes inget att hon var öm eller något men vi ska ändå ta ut kiropraktorn tror jag. Hon kan behöva det min lilla stjärna! Pajen sattes även igång idag efter en lång vintervila så ska bli spännande att se hur han är! Hoppas ni har haft en bra dag idag, en bra start efter lovet ni som har haft lov för det hade jag!

PUSS OCH KRAM!

Likes

Comments

Tävlingen gick väll sådär men ändå hyfsat nöjd. Vi åkte väll hemifrån vid 10.00 ungefär till Tingsryd och var framme vid 10.50 kanske, mamma körde ner med hästarna till uppstallningen då vi hade det över dagen för Calle gillar inte att bli lämnad i transporten själv och det var en lång dag medan jag gick till ridhuset för att kolla banan. Jag stannade kvar vi läktaren och mamma kom sedan gick vi igenom banan och kollade några ekipage innan vi gick och fixade Calle. Han var väldigt fin på framridningen och framhoppningen och lika fin inne på banan men han fick tyvärr ett ner i grunden supernöjd. I LB+ så nollade Calle rakt igenom och vi i ledningen ett bra tag ända fram tills de sista ekipagen då två stycken gick om och vi blev tredjeplacerade, duktiga Calle! Men däremot med Billie i LB+ och LA så vägrade hon ut sig i båda klasserna och hon vägra aldrig... hon var superfin och lugn på framridningen och framhoppningen innan LB+ hon visade ingen symptom alls men sen till på framhoppningen till LA så vägrade hon också vilket gjorde att vi blev väldigt förvånade men gick ändå in på tävlingsbanan och försökte rida men kom inte så långt då heller eftersom hon vägrade ut sig där med. Vi ska nu ta ut en kiropraktor och se om hon har ont någonstans. Hoppas inte det och håll tummarna vore typiskt om det blir något innan eliten började.

PUSS OCH KRAM

Likes

Comments

Halloj! Idag vakande jag 09.30 och kollade lite på datorn, gick sedan ner för att äta lite frukost och upp igen för att kolla lite till på datorn. Efter en stund så gick jag ner till stallet och red Billie och Calle på banan kände igenom dom lite och tog några skutt över en cavaletti. Vi ca 14:10 kom Johanna och vi gjorde inte så mycket i början men bestämde oss sedan för att cykla en sväng i det fina vädret så vi cyklade ner till en gräsplan jämte klubbstugan där vi bor och pratade lite där och skrattade en massa. Vi cyklade sedan ner till vår gamla skola och gungade lite å pratade ytligare lite till! Efter en stund där så begav vi oss hem igen och sen cyklade Johanna hem vid 17:10 ungefär. Jag och pappa åkte sedan och handlade lite mat och sen nu ikväll har vi kollat på ghs ( Göteborg horse show ) och Melodifestivalen, allmänt mysigt bara! Men nu taggar jag igång inför tävlingen imorgon i Tingsryd med Calle och Billie! Calle ska gå LB, LB+ och Billie ska gå LB+ och LA vi får se hur det går! Men som det skött sig på de senaste tävlingarna tror jag att det kommer gå superbra! Vi får hoppas på det iallafall!

PUSS OCH KRAM!

Likes

Comments

Idag begav jag mig ut i skogen på en runda med Billie och Calle för första gången på länge nu när man kan galoppera också, har ju varit stenhårt så har inte kunnat göra det! Men båda hästarna och jag va lyckliga att få komma ut i skogen i det superfina vädret och sen känns det väldigt vårligt med när man hör fåglarna kvittra. Alla njöt verkligen hästarna hade öronen framåt hela tiden! Hel från Göteborg fick jag verkligen ingenting mamma köpte lite småsaker med jag hittade ingenting men det gjorde jag inte förra året heller...! Men plånboken mår ju bra iallafall!

PUSS OCH KRAM!

Likes

Comments

Hejsan! Idag så vakande vi vid ca 08.00 började göra oss iordning lite och vid ca 08.30 gick vi ner till frukosten, det var väldigt god frukost. Efter frullen gick vi upp på rummet igen fixade oss lite till och sen tog vi bilen upp till mässan på Scandinavium kollade runt lite men jag hittade ingenting spännande direkt. Efter en stund på mässan åkte vi in till stan och åt lunch vi åt på något ställe som hette köttbullekällaren typ hahah men det var gott. Vi tog en liten sväng på stan men hittade inget där heller hahah. Efter en stund på stan tog mamma, jag och Lia en fika på Condecco och det var väldigt gott, efter fikat åkte vi upp till Scandinavium igen och kollade på de internationella klasserna 140cm och 150cm. När klasserna var slut så började vi rulla hem till lilla Växjö igen.

PUSS OCH KRAM!

Likes

Comments

Det har varit en supermysig dag men lite stressad då vi nästan höll på att missa tåget men vi kom med! Dagen bestod av att åka tåg, äta en god lunch på vappiano jag tog en carbonara, ta spårvagn till Scandinavium och kolla på de två första klasserna idag och gå backstage alltså vid framridningen och så. Nu är vi på vårar hotellrum och lyssnar på mysig musik.

Cred t Lia som tog sista bilden!!!!

Likes

Comments

Godmorgon alla fina! Idag beger sig mamma och jag upp till Göteborg och stanna där ev tills fredag annars torsdag. Vi åker upp dit för att kolla Göteborg horseshow. Vi får se om jag får med mig något hem, behöver egentligen ingenting men någonting borde jag hitta haha. Vi tar tåget ifrån Alvesta 11.25 och är typ framme vid 14 tiden då ska vi väll äta lite lunch och sen går mot mässan. Louise från den klubben jag tävlar för har kvalat in till Sverigeponnyn och ska rida idag så vi ska hejja på henne, hoppas verkligen att det går superbra för henne och så häftigt att få rida i Scandinavium så lycka till Louise håller tummarna för dig! Jag ska ut nu och mocka lite och sen in och göra mig iordning. Vi får se om jag blogga mer ikväll eller under dagen annars kommer något inlägg imorgon!

PUSS OCH KRAM!


Likes

Comments

Hejsan på er! Jag tänkte sätta igång bloggen lite igen nu men först så ska vi gå igenom lite vad som har hänt på senaste. Vi tar det punkt för punkt.

* Går på högstadiet nu i värdens bästa klass :)

* Har tävlat min första MSVB ( 120 cm ) och det gick superbra!

* Den klubben jag tävlar för har gått upp till elitlaget i hoppningen och jag kom med i laget! Ska bli superkul :))

* Imorgon åker jag till GBG :))

* Min syster har kommit hem från Malaysia efter fem månader <33

* Jag har fyllt år, jag är alltså en fjortis nu :))

* Jag startar upp bloggen igen :))

* Vi har ett litet monster hemma som heter Morris och är Stinas valp :))

* Våren är äntligen påväg till Sverige!!!

Vissa saker kanske jag redan nämnt vet inte redigt haha :D

Detta är bara några punkter som har hänt, men hoppas ni tycker om att jag är tillbaka igen! Jag tycker det ska bli kul iallafall!

Kommentera om ni vill ha något speciellt inlägg så ska jag försöka fixa det!

PUSS&KRAM


Liten bild från Malaysia!

Skriv gärna om ni vill att jag ska lägga upp fler bilder där ifrån!!!

Likes

Comments