Har legat och gråtit i ca 1h pga min underbara klass. Om 3 veckor börjar skolan och då är det sista året vi i klassen går tillsammans vilket är otroligt sorgligt. Kommer sakna exakt alla så himla mycket. Tror ingen kommer inse hur mycket jag kommer gråta den dagen vi går ur 9'an.
Vi har den bästa relationen i våran klass, alltid positiva, glada och vill allas bästa. Kommer nog inte hitta bättre klass än denna, dessa människor slår allt.
Är kanske närmare vissa personer än andra i klassen men alla personer betyder något. Klassen blir inte hel utan någon, märker hur klassen blivit tom när några flytta ifrån oss, man kände att något fattades. Tänk då hur jag kommer känna i gymnasiet om 1år.
Kommer ta vara på detta året med min klass för dom är mina absoluta bästa vänner❤️❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I livet går nog dom flesta igenom detta som kallas kärlek. Det är det bästa som finns men även det värsta. Går väl från person till person och hur förhållandet är också.
Jag hade mitt första seriösa förhållande när jag var 13 (skulle fylla 14). Han som jag var tillsammans med är en kille som jag aldrig kommer glömma. Han var ju trots allt min första o största kärlek så svårt att glömma det i livet tror jag.
Även fast breakups är bland det svåraste i livet så tar man sig igen det. För mig tog det ca 4månader att känna att jag kunde gå vidare och prata med killar. Innan kunde jag inte det för det kändes inte rätt bara. Jag är även glad att relationen till mitt såkallat ex är såpass stabilt att vi kan snacka. Tror dom flesta vill ha det så faktiskt.
Till alla er som gjort slut precis eller så så kommer ni fixa det. Det är svårt om man va riktigt kär men med stöd från vänner, familj och alla underbara där ute så fixar du det. Kämpa på så går det<333

Likes

Comments

Just nu är klockan ganska sent och jag sitter uppe och skypar med några vänner. Va ganska länge sedan jag skypa med någon så detta va kul.

Dagen idag har varit kul. Vaknade jätte sent verkligen, klockan 1? Aja åkte till Carin iaf med Ebba och Johanna och åt mat och såg skräckfilm. Super mysigt men nu ska jag fortsätta prata här så hörs vi imorgon förmodligen.

Likes

Comments

Nämen hej.. Hehe
Nu va de ett tag sedan jag skrev något men asså kände inte nån lust och har varit sjuk osv. Men nu e jag här, halvt frisk och tänker snacka o skriva om allt möjligt med er.

Om ungefär 2-3h ska jag o Johanna åka till stan förmodligen, om det inte blir dåligt väder och börjar regna. Vilket inte är helt omöjligt..
Sedan vet jag inte vad som kommer hända framöver

Likes

Comments

Varit väldigt lite bloggande här nu i helgen. Vet inte varför eller jo antagligen för jag inte är bra på detta men ska försöka bättra mig.
Helgen har varit bra må jag säga. Mycket kompisar men ändå tagit det hyfsat lugnt. I fredags var jag då med Johanna och Alice och vi hade det mysigt. Lagade god mat och tog en promenix i skogen. Sedan där på kvällen stötte jag på Ebba och Carin så hängde med dom ett tag.
På lördagen firade vi Johanna för hon fyller 15 idag (3 juli, gratta henne förfan). Det va jätte mysigt, vänner jag inte träffat på länge va där och vi åt god mat och spelade kubb och umgicks. Efter det gick jag, Ebba och Carin och åt pizza, inte för att jag va hungrig men väldigt sugen bara haha. Det va ju trots allt lördag;)
Idag har jag verkligen inte gjort någonting intressant alls. Känns som att varje söndag e jag bara inne o inte gör någonting men vädret suger så man får ingen lust till någonting. Det ända vettiga o snälla va att jag gjorde pannkakor osv till familjen och de va super gott.
Nu avslutar jag här så får ni alla sova gott:))

Likes

Comments

Vaknade runt 10 idag och va ganska pigg. Men va inte sugen på att gå upp så jag låg kvar och kolla på grey's anatomy (rekommenderar). Helt plötsligt när jag skulle vrida på mig känner jag att allt börjar snurra. Tänkte bara "nej inte migrän igen". Ringde pappa så han kom med alvedon osv. Dock så hjälper det inte så himla mycket som migräntabletter gör men de va min ända lösning.
Nu ligger jag på soffan och vilar för ska nämligen va med några vänner idag o vill ju må bra tills dess. Bad även pappa åka o köpa dessa tabletter så jag slipper få så ont varje gång.
Det va i februari tror jag det började och nu e de dags att köpa tabletterna för orkar ej med skiten haha

Likes

Comments

Nu är klockan halv 1 när jag skriver detta och jag vill bara säga att jag ej är så duktig på detta. Men idag hände inget speciellt, passade min lillasyster från 9-1 och sedan slappade jag resten av dagen.
Imorgon får jag äntligen träffa min saknade bästavän och vi ska dra till torp. Va där i tisdags haha men vad skadar det att åka en extra gång?
Vi hörs imorgon, godnatt<333

Likes

Comments

Jo men sitter hos Ebba klockan 12 & lyssnar på musik med vänner, mys mys. Imorgon drar vi till torp & ska handla present till bästisen!
Hörs imorgon

Likes

Comments