Idag ska jag vara med en efterlängtad kompis! 😢 Jag träffar inte henne så ofta men idag ska jag sova över hos henne och då har vi alltid lika kul!😂 Vi ska typ titta på film och äta götta! Ha de gött så hörs vi hej!

Likes

Comments

Dagen

Likes

Comments

Långärmad röd/orange tröja 99kr H&M

Tunna marinblåa byxor 99kr H&M

Tunna gröna byxor 99kr H&M

Idag var ja i Valbo. Jag köpte in lite nya kläder som ni kan se på bilderna, De var 3 för 2 .
Sedan klippte jag mig också och jag klippte mig ganska mycket och tunnade ur håret jätte mycket! De känns så ovanligt!

Likes

Comments

Imorgon är det torsdag! Japp och vi har inte så många lektioner fast de är ganska långa. Vi har NO Musik Svenska och Idrott. Jag älskar torsdagar för vi har ungefär 2 timmars musiklektion (Yeey) och så har jag teater.
Teatern är då senare och imorgon ska pyssla (?) vi ska göra eget rekvisita i think??
God natt!

Likes

Comments

Om ungefär en vecka ska musikklassen ha en konsert😋 Vi startade våra funderingar någon gång innan jullovet. Men nu börjar de närma sig! Hälften av pengarna ska gå till någon välgörenhet och resten till klasskassan😄 Det börjar bli lite pirrigt nu!

Likes

Comments

Igår tog jag nästan hela dagen åt att fixa min naglar. Jag gjorde rosa-glittriga toppar. Jag gjorde det med hjälp av ett kit från depend som heter gelekit natural look. Det tog ungefär 4 timmar. Det gäller att ha tålamod om man vill göra det.
Senare på kvällen tittade jag på mello , tyckte ni det var rätt låt som vann? Själv tycker jag att den inte alls var nå bra. Jag tyckte Oscars var mycket bättre!

Likes

Comments

Det här är nog den mest inspirerande artist,modell,dansare och skådespelerska jag vet!
Jag fick lära känna henne genom serien violetta som går på Disney Chanel och den serien har jag följt jätte många år nu. Men nu har hon slutat med att spela in den serien och börjat sin sång karriär. Just nu spelar hon in ett album i USA och hon håller också på att fixa en film om hennes liv och jag är så exalterad! Eftersom jag älskar hennes röst! Den är underbar! Många hatar henne för att alla tycker violetta är en töntig karaktär . (Inte alla då) men jag då älskar henne ! Så jag tycker mer ska börja lyssna på hennes röst och njuta!😍😍

Likes

Comments

Hej hej! Jag har nu legat hemma i en vecka! Jag fick feber i fredags och den gick över i onsdags ungefär. Sen nu är jag bara sjuk. Jag skulle igentligen praoat den här veckan men min feber kom i vägen. Jag kunde inte gå för så fort jag stod upp så började de snurra runt i mitt huvud och komma ljusa prickar i mina ögon. Jag tänkte att jag kanske kunde gå torsdag eller fredag men hade fortfarande samma problem. Det är ju bra att ja stannar hemma också så jag blir helt frisk annars brukar jag gå och sen åker jag på feber igen. Och de är då inte roligt!
Jaha va ska jag skriva om nu då?
Jo jag hade tänkt att bli vegetarian , det verkar så fräscht och gott. Men det är de att kommer ja klara mig utan de goda köttbitarna på grillen i sommar?? Aja ska tänka vidare på de. Har ni någon favorit vegetarian rätt? Isåfall skriiiivvv! Hej då! Hoppas alla är friska och mår bra! Så hörs vi tack då hej då

Likes

Comments

Tjenare tjenare! Idag var det lucia på skolan jag går i på morgonen och det var väll fint men lite trångt för mig att sitta.
Det var en ganska chill dag idag eftersom vi är klar med saker och vi har en pause i vissa ämnen men i matte och NO har vi inte haft det så chill för vi måste jobba..
När jag kom hem så åkte jag nästan direkt ner på stan för att jag skulle träffa mina kompisar och skriva klart scener i ett manus (:
Det var väll mysigt, jag åt en Caesar sallad som var jätte god men det var en rutten avakado 😖
Imorgon ska jag bara vila och sen på söndag ska ja titta på mina kompisar när de tävlar👍🏼

Likes

Comments

Tjena tjena! Jag har inte bloggat så mycket på sistone för det har inte hänt så mycket roligt i mitt liv. Inget som någon skulle va intresserad av. Men imorgon (söndag) är det ju första advent och det börjar närma sig jul och då tänkte jag att jag skulle lägga upp inlägg med lite jul tema. Till exempel imorgon ska jag och musikklassare sjunga på Gävles teater! Det ska bli jätte roligt! Och jag tänkte börja julpynta lite nu! Hoppas ni blev glad av ett nytt fräscht inlägg!? Jag tänkte börja med något som heter dagens fråga! Då får ni va med lite också!
Dagens fråga: vad ser du mest fram emot julen?
Puss och hejdå !

Likes

Comments