Hej hej! Jag har ett litet problem. Ni vet då man kmr hem från skolan å e skittrött å snubblar in till sängen?! Osså äre HÅR i sängen?! VAFAN. Jaja bara att ta bort det. Sen lägger man sig i sängen å helt plötsligt känner man att den är påväg. Ni vet vad... Tar pringelsröret ikväll då...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 6 readers

Likes

Comments

Idag har jag städat hela dagen. Jag möblerade om i mitt rum, jag flyttade på min säng och skrivbord . Men tips från coachen är ju att inte städa när man nästan har feber😬.
Aja nu ligger jag och kollar på Poppers Pingviner och den är så rolig!😍 jag älskar Jim Carreys karaktär ! Vad gör ni en sån här söndags eftermiddag?

  • 19 readers

Likes

Comments

Hejsan! Jag är fortfarande sjuk så jag ligger hemma och tar det lugnt och äter godis(: Egentligen så måste jag städa mitt rum men men. Hoppas ni har eller har haft en fin dag !

  • 21 readers

Likes

Comments

Hejsan! Jag har tänkt på att börja blogga igen! Jag tycker det är så roligt att ta bilder och redigera dom och sedan dela dom. Men jag lägger upp mina bilder på instagram och jag tycker det blir lite mycket bilder😅 Men på bloggen kan jag ju lägga upp hur många som helst!
Jaha min dag idag har varit bra men ändå lite jobbig. Jag vaknade med världens halsont och huvudvärk MEN jag drog mig till skolan ändå. Och då hade vi profillektion och då går jag i musikklass såklart! Vi tränade på tillexempel happy ending av MIKA . Sedan när vi gick till vår skola " vi har profil på en annan skola" så tog jag lite bilder. I skolan hade vi språk , matte och mer musiik!
Och nu sitter jag hemma i soffan och lyssnar på lady gaga. Kan verkligen rekommendera hennes nya album!👍🏼👍🏼så det var allt för mig! Då kanske vi syns snart igen.

  • 29 readers

Likes

Comments

Idag ska jag vara med en efterlängtad kompis! 😢 Jag träffar inte henne så ofta men idag ska jag sova över hos henne och då har vi alltid lika kul!😂 Vi ska typ titta på film och äta götta! Ha de gött så hörs vi hej!

Likes

Comments

Dagen

Likes

Comments

Långärmad röd/orange tröja 99kr H&M

Tunna marinblåa byxor 99kr H&M

Tunna gröna byxor 99kr H&M

Idag var ja i Valbo. Jag köpte in lite nya kläder som ni kan se på bilderna, De var 3 för 2 .
Sedan klippte jag mig också och jag klippte mig ganska mycket och tunnade ur håret jätte mycket! De känns så ovanligt!

Likes

Comments

Imorgon är det torsdag! Japp och vi har inte så många lektioner fast de är ganska långa. Vi har NO Musik Svenska och Idrott. Jag älskar torsdagar för vi har ungefär 2 timmars musiklektion (Yeey) och så har jag teater.
Teatern är då senare och imorgon ska pyssla (?) vi ska göra eget rekvisita i think??
God natt!

Likes

Comments

Om ungefär en vecka ska musikklassen ha en konsert😋 Vi startade våra funderingar någon gång innan jullovet. Men nu börjar de närma sig! Hälften av pengarna ska gå till någon välgörenhet och resten till klasskassan😄 Det börjar bli lite pirrigt nu!

Likes

Comments

Igår tog jag nästan hela dagen åt att fixa min naglar. Jag gjorde rosa-glittriga toppar. Jag gjorde det med hjälp av ett kit från depend som heter gelekit natural look. Det tog ungefär 4 timmar. Det gäller att ha tålamod om man vill göra det.
Senare på kvällen tittade jag på mello , tyckte ni det var rätt låt som vann? Själv tycker jag att den inte alls var nå bra. Jag tyckte Oscars var mycket bättre!

Likes

Comments