Hej allihopa!
Jag tänker sluta för att ingen läser mina inlägg så det är meningslöst att fortsätta så hejdå!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa!
Tisdagen var jag bara hemma på förmiddagen och på eftermiddagen var jag hos min mormor. Vid 17:15 blev vi hämtade och åkte till graven. Där tände vi ett ljus. Sen åkte vi till Pinchos(?). Där vi åt middag det jag åt var väldigt gott. Sen skjutsade vi hem mormor och när vi kom hem kollade jag bara på tv tills jag somnade.

Onsdag gick jag bara upp och gjorde typ ingenting tills 17 då jag åt middag och drog till Boda Boooo... Där va det meningen att jag skulle gå med två personer men dom fega ur. Så jag gick med en av dems killkompisar som jag alltså inte känner. Vilket var skit roligt. Plus att en av dom killarna "flörtade" med mig typ. Det så iallafall en av mina kompisar jag träffade. Men den killen som "flörtade" med mig va iallafall skit snygg! Sen åkte jag bara hem och kolla tv tills jag somnade.

Hoppas ni gillar min blogg så hörs vi♡ 

Likes

Comments

Hej allihopa!
På lördagen va jag i stan med mamma och mormor vi fikade och jag köpte böcker sen åkte vi bara hem och år middag och kollade på tv.

Söndag städade jag och fixade på mitt rum slut tråkigt. Men mormor kom på middag och vi år tacos så det var mysigt.

Måndagen kollade i princip hela dagen på min favorit serie. Vid lunch tid åkte jag och träffade min familj och åt buffe lunch. Sen gick jag bar ut med min hund och åt middag och sånt. När jag skulle ge min kanin mat så snöade det!👇

Idag är det halloween brukar ni fira det? inte jag men på fredag ska vi ha halloween fest med mina föräldrars kompisar och deras barn, som är mycket yngre än mig så boring för min del.
 
Hoppas ni gillade dagens inlägg så hörs vi♡

Likes

Comments

Hej allihopa!
Snart har det gått en vecka sen jag skrev ett inlägg och har ingenting att skyla på bara att jag har glömt bort.

På söndagen gjorde jag klart min garderob och är jätte nöjd saknas bara dörrar nu.

Måndagen hade jag bara skola och sen träning.

Tisdag hade jag skola och sedan var jag med min bff ichsedan köpte jag en stång och gardiner som jag hängde upp för min garderob så länge.

Onsdag hade jag bara skola och träning.

Torsdag hade jag elevens val så jag bakade och sen hade jag bara träning.

Fredag hade jag oxå elevens val och idag pysslade jag och nu gör jag ingenting.

Någon gång under lovet kommer det ett recept på det jag bakade. Så hörs vi♡

Likes

Comments

Hej allihopa!
På fredagen hade jag läxförhör i NO som gick bra vilket jag inte trodde. Sen spelade vi innebandy på idrotten som mitt lag vann i varje match!💪 Sen när jag kom hem så städade jag ur min garderob.
Idag gick jag upp och vi började riva min garderob och sen har vi åkt runt och köpt grejer till den och nu har jag liksom ett hål i väggen som jag håller på att måla. Så nu sitter jag och kolla på TV sen ska jag väll sova och sedan fortsätta imorgon!

Vi syns på måndag igen!♡

Likes

Comments

Hej allihopa!
På onsdagen hade vi idrott och körda fysträning vilket jag tyckte va jätte roligt. Hade egentligen träning men fick inte gå pga ont i huvudet och mage. Så jag satt hemma och pluggade till ett prov (hkk) och läxförhör (franska). Idag torsdag hade jag provet i hkk på förmiddagen vilket jag tror gick helt okej. Sen fick vi chicken nuggets till lunch och dom var faktiskt helt okej! Efter lunch hade jag läxförhöret i franska som gick bra. Sen gick jag på min träning och vi körde arm vilket jag älskar! Och nu sitter jag och lyssnar på musik och har pluggat lite!😴

See ya!

Likes

Comments

Hej allihopa!
Jag tänkte ta tag i bloggandet nu och ska verkligen försöka blogga någon gång i veckan. Oftast kommer det vloggar i text format men även kanske något recept eller tips men mest vloggar. Nu till inlägget.

På måndagen vakande jag vid 08:00 och sminkade och fixade mig. Sen åkte jag till skolan och hade tråkigalektioner och sedan åkte jag hem. 18:15 hade jag träning och jag fick matcha med min tränare vilket va roligt. Sen när jag kom hem vid 20:30 åt jag middag och vid 22:00 gick jag och lade mig.

Idag gick jag upp vid 07:00 och fixade jag mig och sedan drog jag till skolan och hade endast teori lektioner vilket är jättetråkigt. Sen drog jag hem och fikade och sen ska jag väll äta mat och sova.

Men så det här var min vlogg för igår och idag! Kommentera eller skicka dm på instagram vad ni tycker om att jag har börjat blogga igen!🖤 Så hörs vi!!🖤👍👎

Likes

Comments

Hej allihopa!
Jag gick upp vid sex och sminkade mig och sedan kläde jag på mig. Vid sju åt jag frukost sen vid halv åtta cyklade jag till skolan och hade bara tråk lektioner till klockan två. När jag kom hem va jag med en kompis och sedan åt jag middag (pannkakor). Sen kollade jag lite på idol och efter kollade jag på andra avsnittet av Koch Ness och sen vid elva gick jag och la mig!♡

Likes

Comments

Hej allihopa!
Det var länge sedan jag bloggade nu för att min mobil har varit paj men nu är den lagad. Men nu till vloggen ish!
Vid sju gick jag upp och sminkade mig sen kläde jag på mig. Vid kvart i åtta åt jag frukost sen cyklade jag till skolan vid halv nio. Klockan nio började jag och hade bara tråkiga lektioner till fyra då jag cyklade hem. När jag kom hem åt jag mellis och sedan följde jag med och handlade sen åt jag middag. Sen kollade jag på Youtube kl nio kollade jag på Loch Ness och sen gick jag och läste och sen somnade jag.♡

Likes

Comments

Hej allihopa!
Andledning till varför jag inte skrev igår var för att jag åkte bara bil i princip hela dagen. Men idag åt jag frukost gick en promenad sminkade mig sen åkte vi och fikade. Sen åkte vi och handlade när jag kom hem kollade jag på Youtube och skruvade ihop en hatthylla och en krokrad satte upp dom. Sen åt jag middag kollade på film och nu har jag läst och ska sova snart!♡

Likes

Comments