Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Köpte den här jackan på NA-KDs outlet i tisdags. Så sjukt snygg och perfekt till våren! Den är från Sanne Alexandra (Suede Biker) och jag har den i XS. Ni hittar jackan HÄR . xx

Likes

Comments

Allt är så himla fint i Miami alltså!! Det går ju inte att få en dålig bild, vilket kanske märkts på min instagram uppdatering haha ;)

South Beachhh!!! Oxå jättefint och varmt, vi hade verkligen tur med vädret, nästan 30 grader varje dag!

Hotellet vi bodde på hette Circa 39. Ett mindre hotell och man jämför med de andra hotellen på Miami beach, men verkligen superfint och mysigt! Hotellfrukosten var oxå jättegod, minicroissanter och nutella var väl det mesta jag åt då men det fyller faktiskt mina krav på en god frukost haha :-)

Är verkligen supernöjd över dagarna vi spenderade i Miami och längtar redan tillbaka!! Det ända (om jag nu ska klaga på något) som kunde varit bättre var om vi hade hängt i huset en vecka först och ställt om tiden innan, för jag var väldigt jetlaggad i Miami :( haha

Likes

Comments

Jag, Wilma och Pappa var på Beyoncé i söndags. Kan verkligen inte fatta att det har hänt är typ fortfarande i chock haha!! Hon är ju så himla sjuuuk och bäääst. Hennes röst och alla dansare är ju så himla bra, är hon ens mänsklig eller?! Det var dock jättevarmt innan i arenan men det glömde man typ bort när hon började konserten. Älskar Beyoncé ♡♡♡ Vill bara uppleva kvällen igen!!


xoxo ♡

Likes

Comments