Satt precis och kollade igenom min instagram. Och är det bara jag som nu inser hur mycket mat man egentligen äter? Eller alltså hur mycket matbilder man lägger upp? Här är iaf några av mina matbilder. Och ni hittar fler bilder på min instagram @tilderutstrooom heter jag där! psst..!! Alla förutom första bilden är egenlagat! <3 

Likes

Comments

Vi har alltså haft vårat första nationella prov för årskurs 9. Det var muntligt och jag skulle prata om en text, texten handla om att man borde förbjuda bergsklättring. Jag var väldigt nervös, och tyckte det var jättesvårt i början med det blev lättare med tiden. Åh juste, det här med att blogga är inte riktigt min grej, men jag borde ta tag i det lite mer. Kollar ni på hockey? det gör iaf jag. Från att ha varit ett skellefteå fan, till att bli ett luleå fan har varit lite dramatiskt. kollade min andra hockeymatch som luleåfan igår. Under hockeymatchen stod jag i klacken (en läktare där man hejar, står upp, har stora flaggor osv) såklart vann skellefteå över luleå med 3 mål. Så jag antar att det var ett dumt lag att gå över till luleås fans. Men riktigt roligt var det iaf, och enklare att se hockeymatcher då jag hejar på samma lag som mina kompisar;) Hursomhelst, jag konfirmerade mig förra året (eller i somras, men you know what i mean) och jag ska vara ledare för 2018s konfirmander. Jag är hur taggad som helst??! And guess what, jag tror jag ska ta tag i mopedkortet snart.!!


Bilder!

Likes

Comments

Kom precis till skolan. 07.43. Igår var en väldigt deppig dag på vår skola. Så jag fick inte så mycket gjort då,var mest tankar som snurrade. Men sedan fick vi iaf vår pyramid för kommande tävlingar, (and im so exited) Sedan var det parneviks och jag gick och la mig. Imorse tänkte jag väldigt mycket på det som hänt igår, så att sminka mig tog lite längre tid än vanligt. Jag satte mig i bilen, för pappa skjutsade mig idag. Just nu är jag skit nervös. Vi har nationella prov NÄRSOMHELST. Vår lärare säger ej till då de muntliga är i förväg. Jag har ångest ifall jag kommer klara dom eller ej. Jag kommer ju klara dom om jag inte springer därifrån förstås. Efter skolan ska jag i väg på stan med Wilma,för H&M har precis fått in NYX på butiken jag bor (WHIHOO)! Så blir nog ett inlägg ikväll, om vad jag köpte osv. 

Likes

Comments