Åh jag vet, det är nästan exakt en månad till fettisdagen och då man börjar äta semlor, eller? men jag bryr mig inte ;) idag gjorde i alla fall jag och min bror semlor till oss och pappa som vi snart ska njuta av ”njuta av”.

Haha, men semlor är typ en tradition. Speciellt med mamma, vi ÄLSKAR semlor. Men efter en speciell tid så kan man inte äta dom mer förens året efter då det är dags igen, det är väll nästan lite som lussebullar under julen.

Men mår dock lite illa efter och får smått dåligt samvete, det är ju inte direkt det nyttigaste på bordet. Men som jag skrev så händer det ju bara under en period på året där man proppar i sig dom! Brukar du att äta semlor? I love it ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon solstrålar!

Är nu påväg till skolan och öhh, vi har prov nu på morgonen.. vi har engelskaprov på en bok vi läste innan höstlovet, det var alltså flera månader sen.
Men jag hoppas att de går bra, bara det inte är för svåra frågor så kan jag nog skriva lite.

Annars är onsdagen en av de tråkigaste dagarna tycker jag, det är i alla fall vår senaste dag då vi slutat 15.30.

Jag önskar er en härlig dag mina vänner!
Puss & kram <3

Likes

Comments

Hej!
Denna veckan så har vi linas matkasse. Igenom den får man med en veckas kvällsmål för ett schyst pris!
Ikväll gjorde jag och pappa en riktigt god vegetarisk lasagne på grönsaker och lasagne plattor. (Lägger upp receptet i en bild)

Jag som vill övergå till att bli vegetarian var det en bra inspiration på framtida måltider då jag tyckte att de smakade riktigt gott!

Likes

Comments

Som rubriken lyder så har jag valt att gå med i tävlingen #nouw30daychallenge där jag kommer från och med den 22 januari till den 20 februari blogga varje dag! Jag ser fram emot att vara med då jag tror att det kommer bli lite av en utmaning för mig eftersom att jag kan tycka att det är svårt att hitta inspiration nog till ett inlägg om dagen utan att det blir snabbt & slarvigt gjort eller ogenomtänkt. Som reglerna tyder ska jag arbeta med min blogg på ett mer strukturerat och professionellt sätt och då gäller det att jag måste tänka om.

Mina ambitioner för de kommande 30 dagar är att jag vill utveckla mitt bloggande och satsa ett steg högre på själva bloggen. Jag lär också få ta massvis med bilder så jag vill bli av med min kameraskräck och vänja mig med att andra kan ta bilder på mig, för jag tycker själv att de är dom bilderna som bli bäst. Jag vill alltså att min blogg ska bli ännu bättre och ha ett innehåll som kan inspirera och/eller underhålla alla!

Puss & Kram <3 (nouw.com/nouw30daychallenge)


Likes

Comments

Ett tips för en snabb, enkel och sjukt god frukost eller mellanmål så är det denna smoothie!

Den är riktigt enkel att göra då det bara är tre ingredienser (som jag använder)
Jag använder yoghurt, bär av ens eget val och en banan. Måtten är helt fria, alltså det är inga speciella utan man tar i så mycket man känner för.

Med detta ”receptet” kan man också göra den nyttigare eller onyttigare genom lägga till andra ingredienser.

Likes

Comments

Längtan till att flytta hemifrån blir ju så stor när man ser alla dessa inredningsbilder. Blir bara så himla inspirerad!

Nyligen har jag blivit väldigt kär i mer "maskulinare" färger som mörkgrå och grön i speciellt inredningsväg. Jag har börjat älska mörkgröna sammetsoffor, alltså hur fint?

Puss!

Likes

Comments

Nu var det hög tid för mig att berätta om mina mål 2018. Jag är dock väldigt bra på att berätta för folk om mina mål hela tiden men lyckas aldrig hålla dom tillräckligt länge. Men jag hoppas verkligen att jag kommer lyckas med de få saker jag verkligen kommer satsa för detta året.

Läsning - Jag har aldrig varit den som läst så mycket och har mest tyckt det var tråkigt, men jag känner att jag vill lära mig! Så jag har bestämt mig för att läsa minst en bok i månaden och har redan läst min första och vet ni? Jag älskar det!

Skolan - Skolan är något jag har tagit på mer allvar nu när jag började gymnasiet men jag tror att det behövs mer. Jag behöver ägna mer tid hemma med plugg för att klara mig bättre, jag vill inte vara medelmåttlig längre, jag vill vara BRA!

Träning - Ni trodde väll inte att jag skulle lämna detta utanför? ;) Nope, träning är något som är ett MÅSTE för mig, har inte tränat på så länge och jag känner att nu är det dags. Jag har pratat mycket med min mamma om detta och hon är också med på det!

Skaffa ett jobb - Inget konstigare än så, vill tjäna mina egna pengar och få erfarenhet av arbetslivet.

Äta mer hälsosamt - Som jag nog nämnt i ett av mina senaste inlägg så är jag ett tydligt exempel på en person som är socker beroende. Jag måste verkligen avvänja mig från det och börja äta nyttigare mat som stoppar suget!

Vegetarian - Sist men inte minst så är mitt mål innan 2018 slut att vara vegetarian. Jag vill köpa en vegetarisk kokbok och lära mig att laga vegetarisk mat! Jag hoppas verkligen att jag klarar detta


Likes

Comments

Om sex veckor drar jag till den fantastiska staden New York med min familj. Jag tror aldrig jag varit såhär taggad på ett resmål som jag är nu, kan dock bero på att jag aldrig varit där innan, inte ens i USA och det är ju verkligen min drömdestination. Det är lite surt bara att jag inte har ett jobb och tjänar pengar då jag är väldigt duktig på att slösa pengar just nu. Men jag får väll se, det kanske inte ens blir så mycket shopping (då mina brödrar avskyr att följa med mig och mamma in i affärer).

Eftersom att vi åker på sportlovet så hoppas jag med hela mitt hjärta att det kommer vara snö, för det verkar så himla fantastiskt med snö i new york när man ser på bilder. Vi har lixom planerat in ice skating på schemat och då kan det inte vara slaskigt ute. Men jag hoppas ändå på sol!

Vi ska vara borta i hela sex dagar och ska bo mitt i Manhattan (om jag minns rätt?). Så det kommer inte missas här på bloggen, jag hoppas på att få till en massa bra bilder!

Sköt om er, PUSS

Likes

Comments

Det kan ju inte bara varit jag son missat den otroligt vackra dagen idag (i alla fall här jag bor). Det har varit strålande sol från morgon till kväll. Jag märker verkligen hur mycket gladare och piggare jag blir när solen är framme och blir mer motiverad till att göra saker!
Även fast det var pissekallt med typ 2-3 minusgrader så var det ändå behagligt.

♡♡♡ kärlek till solen

Likes

Comments