Hejsvejs

Idag är det fredag (om ni hade missat det ;)) och idag har varit en så mysig dag. Har dock väldigt mycket naturkunskap och det uppskattas väll inte sådär jättemycket...
Men efter skolan så gick jag och min kompis Aylin till Coop och köpte en massa goda saker och satte oss på stadsbiblioteket och pluggade, har redan så mycket i skolan hela tiden. Öhhh. Men det var supermysigt iaf och där satt vi i typ 1.5 timme och pluggade & pratade.

Så nu sitter jag hos min mormor & morfar och ska snart åka till pinchos (sååå gott) och äta för att fira min kusin.

Puss&Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Red Is the new black (!?)
Nej inte riktigt, men verkligen en färg jag börjat digga och det har ju verkligen blivit denna höstens färg och man måste bara älska den. Själv har jag precis börjar plocka på mig röda plagg men det är definitivt ett måste i garderoben i höst!

Schack!
Något jag också sett väldigt mycket av nu på senaste är RUTIGT och guud vad jag tycker att det är snyggt. Annorlunda men extremt classy & tasteful. Ska absolut införskaffa mig något sådant plagg snabbt som attans!

Denim on Denim
Här är en trend som nästan ALLTID funnits och det är Jeans. Jeans för sig eller jeans på jeans (som bilden ovanför). Denim on demin är dock en smaksak och passar inte alla, men klär man det rätt så kan det se riktigt snyggt ut!

Likes

Comments

Såå, välkommen till min "nya" blogg. Detta är alltså en blogg jag hade för väldigt, väldigt länge sedan som jag nu rensat och tänkte börja om på. Jag blev riktigt sugen på att blogga igen, så jag tänkte varför inte?

Jag är 16 år gammal och bor i/utanför Malmö.

Jag går inte på någon sport, så mina intressen är typ mode, shopping, hänga med vänner osvosv. Så det är väll det ni kommer få läsa mycket om, ungefär min vardag då. Bilder kommer det också komma en massa av <3

Det var lite kort om mig, jag hoppas ni kommer fortsätta att läsa om mitt spännande liv.

Puss&Kram

Likes

Comments