Hej idag har jag haft en bra dag förutom att jag är förkyld, och att vara förkyld är inte roligt alls.
Jag har även träffat kompisar och vi hade super roligt. Nu är det måndag kväll och imorgon är det tisdag och nu har veckan börjat.

Imorgon har jag sovmorgon men dagen är ganska lång för mig. Jag hoppas att ni har haft en bra måndag och en bra start på denna vecka. Min start på veckan har varit bra förutom min förkylning. Nu har jag ätit mat och snart blir det mys i soffan med tända ljus.
Idag fick det bli en smoothie som lite mellis innan jag skulle iväg igen.Ha en bra kväll- PUSS<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej idag har jag varit med en kompis men jag har även rensat lite saker och fixat lite. Min söndag har varit super rolig och bra och jag har hunnit med ganska mycket. Idag är det ju sista dagen på helgen och imorgon är det måndag och ny vecka och nya möjligheter. Om jag ska sammanfatta min helg har den varit jätte bra och rolig men även mysig. Jag har hunnit med mycket under den här helgen.

I fredags var jag ledig och det var suuper skönt att få vara ledig och ta det lungt, och då åkte vi och tog en åktur och fiska med våran lilla båt. Jag älskar att vara ute och åka båt och fiska och jag älskar
att åka skidor och har gjort det hela mitt liv. Det är så himla härligt att va ute och fiska, åka båt och åka skidor och allt annat sånt. I går blev det en cyckel tur på 1 mil vilket var sååå skönt och härligt att ge sig ut och cykla på landsbygen.

Min helg har varit super bra och rolig och jag har gjort väldigt mycket saker och hittat på mycket roligt. Jag har ätit god mat och skrattat mycket. Det var också såå skönt att ge sig ut och cykla.
Imorgon är det måndag och dom flesta tycker att det är suuper jobbigt men jag brukar tänka att man får träffa alla sina kompisar och vänner och då blir det roligare.


PUSS<3

Likes

Comments

Hej nu är det lördag kväll, idag har jag hjälpt 2 personer att flytta från en stad till en annan. Jag har även varit med en kompis och hunnit med en cyckel tur.

Min lördag har varit suuper bra med god mat och mycket skratt. Jag har hunnit med väldigt mycket idag och det har varit en händelserik dag.
Imorgon blir det att städa och kanske vara med en kompis. Jag har även pratat med en kompis i telefon i 1 timme men det är inte så ovanligt för oss.

Likes

Comments

Hej min dag har varit suuuper bra och fredagen kunde inte ha slutat på ett bättre sätt. Vi var ute med våran lilla båt vilket var sååå mysigt och vi hade med oss lite gott fika. Sen åt vi suuper god mat och nu blir det mys i soffan med tända ljus och en filt över sig. Det har varit super skönt att vara ledig och det känns som om det är lördag eftersom att jag var ledig idag.

Jag hoppas att ni har haft en bra fredag precis som jag har haft. Imorgon är det lördag och då ska jag träffa en kompis. Det blir ett litet tråkigt och kort inlägg för jag har en ny bloggplats så det är lite saker jag måste lära mig här men det kommer bilder snart, så fort jag har lärt mig. Gå gärna in och kolla min gamla blogg också mobil.tilderia.bloggplatsen.se.Likes

Comments

Hej idag är jag ledig vilket är sååå skönt. Idag började jag dagen med en suuper god och lyxig frukost och sovmorgon till kl. 09:00. Den här helgen blir en lång helg för mig, men jag hoppas ni har en bra fredag. Det här är mitt första inlägg och jag kände att jag ville göra ett blogg inlägg nu men jag bloggar såklart ikväll också, och min tanke är att blogga varje dag. Gå gärna in på bloggen ikväll och titta på mitt inlägg då och vad jag har gjort under min fredag.

Det här kommer jag blogga om:

- Mitt liv och min vardag

- Vad som händer i mitt liv

- Vad jag har gjort under dagen

- Vad jag ska göra och vad jag gör


Likes

Comments