​Det har börjat bli kallare och jag är så taggad inför att köpa varma och mysiga tröjor. Det är ju det mysiga med hösten. Jag har ingen speciell stil, utan kan använda lite allt möjligt. Ena dan har jag klänning och boots medan jag kan ha sneakers, hoodie och ett par slitna jeans nästa. Är dock väldigt feg när det gäller att prova nya stilar, blir mest svart, grått och naturliga färger. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Då var min skolvecka över. Har fått lite saker att göra medan jag är borta, men ganska lugnt. Jag fick en fråga om jag kunde visa vad jag äter och hur jag tränar under en vecka, Visst kan jag göra det. Antingen lägger jag ihop ett inlägg i slutet på veckan med maten och träningen under veckan eller så visar jag det efter varje dag. 


Likes

Comments

Som några av er kanske vet så bor jag ensam. För mig har det aldrig vart jobbigt att sköta allt själv, har alltid tyckt det skulle vara spännande. Nu har jag bott ensam i ungefär 2 månader och jag trivs jätte bra, men det är så mycket mer att fixa och sköta än man hade tänkt. Allt tar så mycket mer tid än man trodde det skulle ta. Det gäller att man planerar. Jag har ju väldigt mycket träningar med vilket gör att jag måste planera ännu mera för att få ihop allting. Det blir väldigt långa dagar, men för mig är det värt det.

Likes

Comments

​Veckan är igång igen, måndagen är den värsta dagen i skolan då vi går som längst och har flest lektioner. Hade historia prov idag och det kändes inte alls bra, fick hjärnsläpp och glömde bort allt. Eftersom jag har flyttat och bor ensam så tänkte jag göra ett inlägg där jag berättar hur det är att bo själv. Tankar och funderingar kring de. 

Likes

Comments

Svart passar verkligen till allt, jag är verkligen en sådan person som inte brukar ha direkt färgglada kläder. Tycker det är snyggt med färg men det blir ändå alltid att jag tar på mig svarta kläder, trivs bäst med det. Man kan ju matcha det på så många olika sätt. Har letat länge efter en spetsbralett väldet länge men inte hittat någon som jag verkligen vill ha.

Likes

Comments

Äntligen är det fredag igen! Min helg består av fotbollsmatch imorgon och sedan har jag inget planerat, förmodligen bara umgås med pojkvännen och träffa familjen. Jag är riktigt taggad inför matchen då det är sista matchen för säsongen och för mig med de laget. Nästa vecka är lite speciell då jag ska upp till Stockholm på Torsdag med Moa. VI ska på Justin Bieber konserten. Är så taggad!! Inte bara för Justin utan hela grejen. Bara att komma bort lite och bara njuta!

Likes

Comments

Hej! Jag har länge vart sugen på att skaffa en träningsblogg med mycket inspiration och tips. Det ska vara tips om träning, kost och allt annat möjligt med. Jag själv älskar att läsa om olika tips och idéer som man inte själv hade tänkt på. Bara få inspiration om saker och eftersom träning är ett väldigt stort intresse för mig så kändes det perfekt för mig att skriva och inspirera om. Hoppas ni vill fortsätta läsa om mig och mitt liv. 

Likes

Comments