View tracker

Imorse åt jag en smoothie gjord på:
1 avokado
1 apelsin
1 dl naturell yoghurt
1 dl äggvita

Det skulle även vart i lite spenat, men den var helt slut igår när jag var och handlade. Det var en god smoothie, inte den bästa men inte den sämsta. Tror dock att jag blev lite nojjig när det var äggvita i den, men helt klart värt att testa.

Likes

Comments

Måndag: Fotbollsträning med laget

Tisdag: Fotbollsträning med elit + ett rygg och magpass på gymmet

Onsdag: Fotbollsträning profil + Fotbollsträning på kvällen med laget

Torsdag: Fotbollsträning profil + Fotbollsträning med laget

Fredag: Gympass

Lördag: Vilodag

Söndag: Fyspass med laget

Likes

Comments

På måndag börjar mitt kostschema. Hade tänkt att dela med mig utav hur det känns och mina tankar kring det, skillnader och mycket mer. Det blir en liten resa för mig som ni får följa med om. Jag är supertaggad och tänker följa det fullt ut. Detta handlar som sagt inte om att jag ska gå ner eller upp i vikt, utan för att jag ska äta mer och bättre mat i förhållande till min träning. 

Likes

Comments

Tänker du mycket på vad du äter? Ja det gör jag, är väldigt petig med vad jag stoppar i mig och har vissa "förbud", som jag själv satt för att jag ska må bra.

Hur ofta tränar du? Jag har sju fotbollsträningar per vecka. Tre stycken i skolan och fyra stycken på kvällen med laget. Sedan brukar jag även få med minst två gympass per vecka också.

Kan du få ångest över mat/träning? Med maten så beror det på vad jag har ätit, och med träningen så tränar jag ju för att jag mår bra och tycker det är kul. Om jag känner mig dålig någon dag och inte tränar för det så är det inget jag får ångest över. Men om jag bara vart lat så kan jag få det.

Vad gillar du att träna mest på gymmet? Jag tycker det är skit kul att träna vad som helst, men enligt mig så är övningarna för armar och rygg roligare.

Vad är det bästa med träningen enligt dig? Jag älskar känslan efter att man tränat. Men tycker även om att utmana mig själv och träna för att se resultat. När man märker på sig själv att man klara mer och tyngre vikter så ökar motivationen för mig att bli ännu bättre.


Likes

Comments

Som ni ser så gillar jag svart en hel del. Jag tänkte inte ens på det förrän jag hade gjort collaget att jag bara hade valt svarta plagg. Men svart är så enkelt att matcha, det kan aldrig bli fel. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara min stil eftersom jag är så varierad. Jag trivs nog bäst i collagetröjor med något tryck, jeans och sneakers. Tycker dock det är sjukt snyggt med spets, blusar och att vara lite mer uppklädd. Införskaffade mig ett par kostymbyxor i somras som jag är helt kär i. Det gäller bara att hitta plagg som passar dig bra. Det gäller att våga testa, vilket jag miste bli bättre på.

Likes

Comments

I fredags åkte jag ner till mamma och har vart där i helgen. Vi hittade inte på jätte mycket men det är alltid lika skönt och mysigt att åka ner. Jag har en grej som jag tänker på hela tiden, det sitter i tankarna och jag hänger upp min vardag pågrund av det. Jag vill lixom lära mig mer om hur jag ska äta och göra för att jag ska nå de mål och se de resultat som jag vill med min träning. Eftersom jag tränar ungefär 7 fotbollspass i veckan + gymmet, så vill jag veta hur jag kan få ut bäst resultat utav det.

Jag och mamma pratade mycket om detta nu i helgen och provade en sida på nätet där man kunde räkna ut sin muskel och fett massa. Den funkade inte alls bra, spelade ingen roll om jag vägde 25 kg eller 100 kg, jag hade fortfarande samma massa. Mamma har tränat ihop med en tjej som är personlig tränare, som kan sånt här om kost och träning. Jag och mamma åkte till henne imorse och gjorde ett inbody test där den räknar ut allt möjligt. Riktigt spännande och intressant att veta.

Vi pratade mycket om vad jag har för mål och hur jag är som person. Hon ska skriva ut kostschema till mig och vara som en rådgivare till mig under 8 veckor, sedan ska jag göra en inbody mätning igen för att jämföra.

Jag gör inte detta för att jag äter MCdonalds och pizza varje dag, utan för att jag vill veta vad som är bra mat för min kropp och träning, hur jag ska kunna uppnå mina mål med hjälp av kosten. Jag har mina anledningar till varför jag vill göra detta och varför detta är såpass viktigt för mig.

Likes

Comments

Jag berättade för några veckor sedan att jag tog två nya hål i öronen. Jag har vart jätte nöjd, speciellt med hålet jag tog i brosket. Jag har vart noga med att tvätta och inte röra vid det och det har vart jätte bra fram till igår. Örat blev rött och började bulta och imorse när jag vaknade var det jätte svullet. Kändes som extrem huvudvärk fast i örat. hade även feber och mådde inte alls bra. jag pratade med mamma och fick ringa 1177. De sa att jag var tvungen att boka tid hos läkarn och ta ut det direkt. Blev skit ledsen, jag vill ju verkligen ha kvar den, men men.. Fick en tid hos läkarn där de sköljde örat och jag fick ta prover. Har även fått antibiotika som jag ska använda i en vecka. Känns så himla typsikt att det altinka hända mig. Får se om det går att sätta tillbaka örhänget när det blivit bättre eller om man måste ta ett nytt hål. Får se om jag en vågar, vill ju inte få en infektion igen.

Likes

Comments

Vissa av er har velat se hur min lägenhet ser ut. Flyttade in för ungefär 3 veckor sedan med eftersom det vart jullov så har jag inte vart här så mycket förens nu när solan började igen. Jag trivs jätte bra men det är såklart inte exakt som jag vill ha det. Lite prydnadssaker som ska införskaffas och lite andra saker som ska fixas. Men tänkte iallafall visa er det mesta av de.

Här är en del av mitt sovrum. Varför det är små fönstren är för att jag bor i en källarlägenhet.

Har även en bäddsoffa i andra änden av sovrummet. Där saknar jag lite kuddar och mysiga filtar som jag inte har hunnit införskaffa mig ännu.

Här sitter jag för mestadels och äter och pluggar.

Har även en garderob som står i köket. Går även runt i dessa tofflor hela tiden. Det är klinkers i köket och blir ganska kallt. Så då är dem helt perfekta!!nVisade inte riktigt allt nu, då jag vill vara helt nöjd med det andra först.

Likes

Comments

Var längesedan jag gjorde en + / -, har inte haft så mycket saker som vart minus då det vart lov.

+ Jag känner att jag kommit in i träningsrutiner som jag trivs i och mår bra utav. Jag känner mig mer motiverad än jag någonsin gjort.

- Skolan har börjat. ( Det är såklart skönt på ett sätt, man får tillbaka rutiner och sover inte bort dagarna. Men det som är jobbigt med skolan är allt stress med pluggandet och prov).

+ Det är inte alls långt kvar till sportlov, Vi gick igenom hur terminen skulle se ut i skolan och det är väldigt många dagar som går bort. Så det känns som om det kommer gå fort.

+ Jag trivs jätte bra i lägenheten, känns som jag bott här i evigheter även fast jag inte ens sovit här i en vecka.

+ Har mycket att se fram emot 2017, ska bland annat till Mallorca i maj. Längtar speciellt mycket nu när vädret är dåligt.

- Har haft problem med magen länge, vilket är så himla irriterande eftersom läkarna inte hittat något fel och jag fortfarande går runt och har ont.


Likes

Comments

Instagram@tildepersson