​Hej allesammans nu var det väldigt längesen jag bloggade, men nu kommer det upp någonting. Jo jag gick in på Odd Molly och tittade lite bara sedan hittade jag dessa tröjorna som jag tyckte var väldigt fina, jag skulle gärna vilja att ni skrev vilken/vilka ni tyckte var finast här nere vid kommentarerna. Ni kan också gå in på dessa länkar till kläderna och kolla ifall ni vill klicka hem någonting.

Puss & kram ses snart igen, ♥HEJDÅ♥

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

NISSE Han är det bästa som hänt mig, man kan säga att jag fick honom när jag fyllde 9 år tror jag, han blev 3 år eller 2 år vet inte riktigt, när vi skulle flytta hit där vi bor nu så försvann han 2 gånger, och nu är han borta det var i somras han gick bort. Han är svart och lite vit lite nedanför halsen. Som sagt han är det bästa som hänt mig, han var den snällaste katten jag har träffat. Kommer aldrig att glömma dig, du kommer alltid att finnas i mitt hjärta

SAKNADEN ÄR INOM MIG HELA TIDEN, MITT HJÄRTA

Likes

Comments

​Hej! Jag är en tjej som älskar inredning och smink vilket denna bloggen mestadels kommer handla om. Förhoppningsvis gillar ni vad jag lägger upp! 

Likes

Comments